Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 406 Break ,asi na to trochu trpí?

Recommended Posts

Odesláno

ta barva se zacina olupovat z mist kde je ten plech v podbezich lehce promacklej ,ta deformace zrejme zpusobyla prasknuti barvy ....

a kolegove co psali ,ze by to mohl byt plech vymeneny s ochranou cernou barvau zrejme budou mit pravdu,akorat nevim kdyz ten dil budu muśet pozdeji cely nechat prelakovat tak jak z toho odstranit tuhle ochranou barvu aniz by se pozkodila pozinkova vrstva?

Odesláno

No ja si jenom nejsem jisty ze ta cerna vrstva ma jit dolu. Pod ni je uz jenom zinek, pri brouseni by se mohlo stat ze i ten zinek pujde dolu. Podle me ta vrstva cerna prijde pouze klasicky pripravit pod lak, tzn. vybrousit, zdrsnit, v zadnem pripade vsak ne sundat dolu.Proc by na tom vubec nejaky transportni lak mel byt?Holy zinek by asi oxidoval, ale kdyby to melo jit dolu, tak by to asi nejspis bylo zavoskovane, aby to pak slo jednoduse sundat dolu.

A jestli byl ten meneny, tak nejspis za original dil, protoze zadni blatnik vietnamci nedelaji.

Odesláno

Mám vlastní zkušenosti jen s nepozinkovanými náhradnímy díly, jak je to u pozinkovaných nevím, žádný jsem dosud nelakoval a zatím ani neviděl.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...