Přejít na obsah

jenr

Uživatel
  • Počet příspěvků

    15
  • Registrace

jenr's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. jenr

    Dálkový centrál u 406 st. model

    Díky, tak jsem to rozebral, krabičku jsem vytáhl ven (ta moje je černá ) .Prohlíd sem plošnej spoj, ale nic viditelnýho tam neni. Chtěl bych ještě proměřit ty kabely, co ní vedou, ale nechci do nich píchat špendlíkem. Takže bych ještě potřeboval zjistit, kam vedou, abych je proměřil v celej dýlce, jestli není některej z nich přelomenej?
  2. jenr

    Dálkový centrál u 406 st. model

    Koukal jsem, jak se dostat za ten kastlik, ale neni mi to moc jasy, kudy se tam mám dostat? (pokud tedy jde o kastlík u spolujezdce ?).
  3. Ahoj Už cca 4 roky mám problém s dálkovým centrálem, po zmáčknutí velkého tlačítka na klíčku se téměř pokaždé nepodaří odemknout/zamknout dveře, popřípadě odemknout imobilizér. Často se to povede až na počtvrté. V současné době ale problém došel tak daleko, že zamknout na dálku už nemůžu ani na dvacátý pokus. Zkusil jsem rozebrat klíček projít plošný spoj, jestli někde není studený spoj, baterky jsem pro jistotu vyměl 2x, kontrolka na klíčku bliká.Proto bych se přikláněl k tomu, že závada bude někde v autě zřejmě v radiovém příjmači dalkového centrálu. Potřeboval bych teda poradit, kam se mám kouknou a co všechno zkontrolovat popřípadě zkusit vyměnit? Díky
  4. jenr

    Neda se nikde sehnat

    Ja jsem zatim mel v ruce jen takove, kere tam ten sterac nemohli udrzet, protoze mel moznost vzdycky vyklouznot z ramena, jen na tech pezotackejch je otvor a maly vystupky, ktery blokuji posun sterace do stran , takze kdyz se to nasadi a zaklapne tak ten sterac nema sanci sjet dolu.Zkusil jsem se zeptat u prodejce univerzalnich navleku na sterac a pry firma Compass dela neco (DO 10270 za 63Kc) co by mi mohlo pomoct, mate s timhle produktem nekdo zkusenost? Diky
  5. Cau , uz nejakou dobu shanim ten plastovy drzacek co drzi sterac na rameni, ale je to marny, nikde to nemaji je to orig. dil a nejakej jinej tam nefunguje. Nevedel by jste nekdo kde to sehnat , jinak bych totiz musel koupit celej original sterac za vic jak 500,-.
  6. jenr

    Kontrolka oleje

    Uživatel Tomate mi radi ,ze spotreba oleje muze byt dana i typem oleje .A tak se chci zeptat jaky by jste mi doporucili pro 406 benzin . Ja tam mam 5w40 Mogul predtim tam byl Total .
  7. Resim problem jestli ma cenu jeste pred vymenou kontrolky rucni brzdy (nerozsvicuje se) zkontrolovat jeste jeji spinac pripadne jinou pricinu zavady. Nevim kde je tenhle spinac presne umisten a zda je dobre pristupny ? 406.
  8. Dneska jsem byl na podzimni servisni akci a mechanici zjistili ,ze nemam v motoru zadny olej ,zrejme ho tam bylo jen po dne a opravdu na měrce byla jen mala kapka pod spodni ryskou, bylo mi to divne protoze olej jsem kontroloval po ujeti 1500 Km od vymeny a byl na stejne urovni jako tesne po vymene dnes to bylo od vymeny asi 4000 Km a olej nikde a co je nejhorsi kontrolka stavu oleje se ani nerozsvitila . A tak se chci zeptat jestli se nekomu nestalo neco podobneho a v cem by mohl byt problem ? Mam 406 1,8 kombi.
  9. Ahoj ,mam cerstve 406 Break a tak chci jen zjistit jestli meluzina ,ktera se objevuje pri rychlosti zhruba 70Km/h je normalni vec u tohoto vozu ,pripadne jestli se nemam koknot po nejakem nezadoucim vycnelku na spodku ,pripadne jestli by to nemohlo byt necim uplne jinym ?
  10. ta barva se zacina olupovat z mist kde je ten plech v podbezich lehce promacklej ,ta deformace zrejme zpusobyla prasknuti barvy .... a kolegove co psali ,ze by to mohl byt plech vymeneny s ochranou cernou barvau zrejme budou mit pravdu,akorat nevim kdyz ten dil budu muśet pozdeji cely nechat prelakovat tak jak z toho odstranit tuhle ochranou barvu aniz by se pozkodila pozinkova vrstva?
  11. Nejsem nejak zvlast dobry automechanik ,ale kit tam myslim neni ,protoze pod tou olouplou barvou je cerny nater a to same bylo videt i u te dalsi 406ky na ,ktere jsem si toho take vsiml ,ale ta to narozdil odeme mela asi na 20x vetsi plose .Ja to mam spis v zacatcich a tak bych chtel proti tomu jeste nejak zakrocit.
  12. Mam model z roku 1997 takze to auto na to ma jiste uz narok ,spis me zarazi ze je to pokazde na stejnem miste . Docela by me ale zajimala nejaka prevence ,myslite ze by bylo vhodne nastrikat \"gumou\" cast lemu zahnuteho pod blatnik,odkud se prave zacina olupovat a kde by jeste tento nastrik nebyl videt a zbytek karoserie projistotu voskovat?
  13. Cau, Nedavno jsem si koupil docela dost zachovaleho Peugota 406 Combi a asi po mesici jezdeni v soli a snehu jem zjistil ze se mi zacina odlupovat barva na lemech presne nad zadnimy koly to same jsem videl i u jineho Peugota 406 Combi . A tak bych se Vas chtel zeptat jaka je vase zkusenost a pripadne jaka je nejlepsi prevence?
  14. Ahoj mam cerstve406 a k ni klicek s dalkovym zamikanim ,ale na klicku neni jen jedno tlacitko ,kterym se daji zamknou vsechny dvere ,ale je tam jeste jedno mensi tlacitko ,ktere jak k´jsem si vsiml funguje jen po uzamknuti velkym tlacitkem ,jednoduse receno pokud zamknu cele auto velkym tlacitkem a pak zmacknu jeste to male tak neco zaklapne a me by zajimalo co to je? Diky
  15. jenr

    Podivne zvuky

    Ahoj MAm peugeot 406 1997 a take se mi ozivaji klapave zvuky z oblasti prave predni strany jeto jakoby mezi palubni deskou a prostorem na motor .Ovsem zda se ze pokud je auto studene nic slyset neni ,ale jakmile se jen mirne zahreje zacne se to ozyvat .Dobry je to slyset na volnobeh bez plynu ,kdyz plyn pridam tak to prestane ,ale jakmile otacky zase klesnou tak se to po chvili cca 5s opet objevi. Muze to byt ten samyproblem nebo to vypada na neco jineho?
×
×
  • Vytvořit...