Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vela fotiek nemam, nieje nato pocasie. ale ked tak ich tu dam. Som rad ze sa vam paci moj tatos. a info onom - 2,2 hdi vybava okrem koze a navi asi vsetko.

• O 10 měsíců později...
Odesláno

Tak uz aj ja som v klube. Foto zatial nie je. Je to C8 2,0HDI 2003, 79kW. Trosku zanedbana, ramena vymlatene, musim robit rozvody, oleje a celu tu paradu pri kupe auta, ale mam z neho brutalnu radost. Druha \"fazula\" je na ceste, takze inej cesty nebolo. Fotku dodam. Auto ma 240 000 km, verim, ze este posluzi.

Mimo ine otazka. Mam roletu v kufri, ale nemam ju do coho zacvaknut. Kde je problem, neporadite?

dakujem:mad:

[upravil dne 15/11/12 14:15 od kovactoma]

Odesláno

Ja takisto dufam, ze nie. :) v kazdom pripade, auto mam len tyzden, fotky som nestihol robit, zatial idem vychytavat muchy. Ale musim povedat, ze forum mi velmi pomohlo, uz som par veci podla neho porobil a takisto som sa vela dozvedel. citam ho uz asi 3 tyzdne. ;)

A este jedna vec, bud mam na predaj roletku, alebo kupim plato.. :D

[upravil dne 15/11/12 20:50 od kovactoma]

Odesláno
Ja takisto dufam, ze nie. :) v kazdom pripade, auto mam len tyzden, fotky som nestihol robit, zatial idem vychytavat muchy. Ale musim povedat, ze forum mi velmi pomohlo, uz som par veci podla neho porobil a takisto som sa vela dozvedel. citam ho uz asi 3 tyzdne. ;)

A este jedna vec, bud mam na predaj roletku, alebo kupim plato.. :D

[upravil dne 15/11/12 20:50 od kovactoma]

Z PL zozenies vsetko,takmer.:super

Odesláno

Vitaj v spoločnosti autobusárov...veľa štastných km prajem.

P.S Ak by si náhodou nevedel čo s peniazmi :D

tak polica zadného okna v Citroene za 80€ obj.číslo: 8794

post-38201-14109628118814_thumb.jpg

[upravil dne 16/11/12 08:54 od Juve]

Odesláno

A kdybste někdo chtěl, tak police snad nepoužitá mi leží v garáži. Vyměním ji za flašku Bohemia sektu.

Odesláno

Taky vítám :papa , založ si taky téma, a sem jen fotky.

Já tu roletku nemám, ale není ta polička jen za třetí řadu? a roletka se chytá za takový boční výstupky,ne? :myslim

Mimochodem, kdybys ji nevzal tak bych si ji u Kirkize zamluvil :super

EDIT: už jem to našel TADY kluci píšou, že jsou dva druhy jedna rovnou zaháknout a druhá do poličky

[upravil dne 16/11/12 09:48 od jarmyl]

[upravil dne 16/11/12 09:59 od jarmyl]

Odesláno

Je to polička za třetí řadu sedadel. Roletu mám v autě a zaháknu jí vzadu za hášek na posledním sloupku. Jestli se mi povede rozchodit novej foun, tak vložím fotku.

[upravil dne 16/11/12 09:13 od kirkiz]

[upravil dne 16/11/12 09:15 od kirkiz]

Odesláno

Nechcem to tu uz plevelit, len posledna vec, ja mam len roletku, ktoru neviem nikam zahaknut, lebo je presne len na tu policku. S Kirkizem sme sa dohodli, ze po nu dnes pridem.

Dakujem:D

edit: Jarmyle dakujem za uzitocny link, hned som sa viac dozvedel..

[upravil dne 16/11/12 09:18 od kovactoma]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...