Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Mobyho P306-2.0HDi aneb jak řikaj kámoši:hodně dobrej insajd-máme po STK a vše je OK

Recommended Posts

Odesláno

koukám že info se šíří rychle

potkal,

lakovaných částí jsem se ani nedotkl, a co se týče škod, tak zatim hrubej nástřel je: chladič, klima chladič, spodní příčka pod chladičem, nárazník+mřížka a mlhovky. takže kdyby se něco z toho válelo 306tkařům doma, a za levnej peníz by to pustili tak mi dejte vědět:roker

Odesláno

tyyyjo .. :( tak siri, znas to .. tak kdybych mohl nejak pomoct az to budes skladat do kupy dej vedet ;)

bohuzel nic z toho co jsi odvaril nemam no ..

• O 5 týdnů později...
Odesláno

jenom pro navnazení, po potkání pangejtu(a rychlýho a levnýho sehnání předfaceliftovýho nárazníku), jsem se rozhodl, že s autem se začnou dít zajímavý věci, myslim že premiéra by mohla být na francouzskoujaponkejch válkách. Když vyjde vše jak to plánuju, tak to bude luxus....:D:D:roker

Odesláno

Tak to jsem zvědav, budeš mít čumák old model? Nebo \"jenom\" s oválnýma mlhovkama? :D Všichni dělají facelift a ty jdeš proti proudu :D

• O 1 měsíc později...
Odesláno

tak po všem možným zkoumáním jsem to dneska vzdal a nechal odtáhnout do servisu, protože něco sám zvládnu, ale auto eletrikář nejsem. Buď je mrtvá řj nebo nějakej kabel na cestě k ní

Odesláno

tak jsem zkusil o víkendu kámošovi kola, nejsou přidělaný ani auto není úplně z heveru ze dvou důvodů- rozteč 4x100 a ET 35. ale mě se zamlouvaj. co myslíte?

post-31792-14109623199668_thumb.jpg

Odesláno

a dál jsem konečně vyměnil ty snížený pružiny, fotku nemám pač jsem to dodělal za tmy, tak jen rozdíl mezi původní pružinou a tou kratší:roker

post-31792-14109623199927_thumb.jpg

Odesláno

takže na auto šly snížený pružiny a taky jiný tlumiče ? :mrk;)

Odesláno

Na tom fotu, které jsou kratší, všechny vypadají použitě :D

A nechávat staré tlumiče ... viděl bych to na to, že brzy odejdou ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...