Sano Odesláno 3. srpen 2011 Autor Odesláno 3. srpen 2011 Jak dlouho vydrzis bez radia??? Jedu ted asi na tvuj smer v patek. Muzu ti to vzit opravit uz sa snazim z toho vymotat viac ako 2tyzdne tak ze vydrzim kolko bude treba, budem rad ak by si to spravil. Citovat
straki007 Odesláno 3. srpen 2011 Odesláno 3. srpen 2011 Tak posli do SZ adresu tel cislo a ozvu se... Citovat
Sano Odesláno 3. srpen 2011 Autor Odesláno 3. srpen 2011 mal by si to mat na SZ a pslal som aj mail Citovat
Asfix Odesláno 7. září 2011 Odesláno 7. září 2011 Zdarec, snad nevadí když k tomuto přiložím také dotaz, ale k rádiu RD3 z P307SW, rv.2003. Vysílání rádia funguje bez problémů ale nejde mi CD. Zkoušel jsem jak CD s mp3 tak CD v hudebním formátu. Hudební formát to nevezme vůbec a chroupe a CD s mp3 to vezme, zobrazí se na displeji Track1 a zacne bežet čas ale zvuk nehraje. A Když chci dát další písničku tak to nejde a kdyz chci přetáčet písničku tak také nejde. Proste si to jede svůj čas pouze u první skladby ale zvuk nehraje a rádio jinak nereaguje. Snad jsem to napsal srozumitelně, předpokládám že možná odešla mechanika na CD, ale než to začnu řešit nějakými způsoby, tak se tu jen chci zeptat zda někdo náhodou neměl stejný problém. Předem díky za rady ! Citovat
tommm Odesláno 8. září 2011 Odesláno 8. září 2011 RD3 neumí přehrávat MP3! :-) Patrně se pokouší přehrát datovou stopu na vypáleném CD. Vyčistit čočku jsi zkoušel? Bývá často hodně zaprášená.... Zdarec, snad nevadí když k tomuto přiložím také dotaz, ale k rádiu RD3 z P307SW, rv.2003. Vysílání rádia funguje bez problémů ale nejde mi CD. Zkoušel jsem jak CD s mp3 tak CD v hudebním formátu. Hudební formát to nevezme vůbec a chroupe a CD s mp3 to vezme, zobrazí se na displeji Track1 a zacne bežet čas ale zvuk nehraje. A Když chci dát další písničku tak to nejde a kdyz chci přetáčet písničku tak také nejde. Proste si to jede svůj čas pouze u první skladby ale zvuk nehraje a rádio jinak nereaguje. Snad jsem to napsal srozumitelně, předpokládám že možná odešla mechanika na CD, ale než to začnu řešit nějakými způsoby, tak se tu jen chci zeptat zda někdo náhodou neměl stejný problém. Předem díky za rady ! Citovat
Asfix Odesláno 8. září 2011 Odesláno 8. září 2011 tommm: myslel jsem si že nebude umět mp3 :)ale zkusil jsem to jak se to bude chovat když hudební nešlo. Čistit nezkoušel, ale napadlo mi to, ještě jsem se k tomu nedostal. Co nejdříve chci ykusit. Asi klasika nejakým čistícím cd že? Citovat
tommm Odesláno 9. září 2011 Odesláno 9. září 2011 Já to dělám tak, že to rozeberu a vyčistím uchošťourem namočeným v 98% lihu. Přišlo mi, že čistící CD tím kartáčkem prach jenom rozvíří ale neodstraní. Citovat
Asfix Odesláno 9. září 2011 Odesláno 9. září 2011 ok, hned jak se k tomu dostanu zkusim a uvidim. Zatim díky moc! Citovat
VenaS Odesláno 13. září 2011 Odesláno 13. září 2011 Mě by zajímalo jestli jde vyměnir rádio za úpně jiné od jiného výrobce při zachování funkce ovládání pod volantem případně funkce displeje, je mi jasné že nebudou souhlasit konektory, proto se ptám jestli to už někdo dělal. Citovat
tommm Odesláno 13. září 2011 Odesláno 13. září 2011 Na ovládání displeje a PPC bez rádia slouží tohle, ale asi k tomu nebudeš mít kabeláž v autě. http://thomas.ulfree.net/peugeot/Navigacni%20system.pdf Na ovládání pod volantem budeš potřebovat redukci přímo k autorádiu, které koupíš. Třeba tohle je k rádiu Sony: http://www.tuningautohifi.cz/autoradia/detail.aspx?id=3050 Citovat
Sano Odesláno 14. září 2011 Autor Odesláno 14. září 2011 Prosim vas, neviete niekto o nejakej RT5 - radio s navigaciou. Citovat
Sano Odesláno 28. červen 2012 Autor Odesláno 28. červen 2012 Neviete prosim vas niekto, kde zohnat soft do RT5? Citovat
kalalira Odesláno 29. červen 2012 Odesláno 29. červen 2012 čaute vydim že mate problemy stymy rt3 rt4 rt5. Ja mam rt3 ata sa zapina a vypina iba ked je von nad 30stupnou inak nefunguje nič ja ju nezapnem neviete čo stym može byt peugeot 307sw 2004 radiotelefon s navigaciou . mato nejaku tepelnu poistku alebo vie to niekto opravit som z ružomberka. dik za každu radu alebo neviete o nejakych rt3 v dobrej cene. rasto Citovat
xpetrix Odesláno 29. červen 2012 Odesláno 29. červen 2012 Ja mam rt3 a funguje pri kazdej teplote .Aky tam mas soft?RT3 zozenies v PL,na www.moto.allegro.pl [upravil dne 29/6/12 21:06 od xpetrix] Citovat
kalalira Odesláno 28. červenec 2012 Odesláno 28. červenec 2012 Ahojte aky soft to neviem lebo sato neda spustit nijak pušta a vypina samo ked nejde svieti iba logo na obrazovke .Spušta sa pri velkej teplote ked je von okolo 30.Apotom po chvyle vypne . Anapiše na obrazovku ZARIADENIE SA VYPNE ABY NEDOšLO K JEHO POšKODENIU . Neviete to niekto opraviť. Mam radiotelefon RT3 ročnik auta 2004 Peugeot 307SW 2,0 HDI dik za každu radu;) Citovat
uepepe Odesláno 30. červenec 2012 Odesláno 30. červenec 2012 tak skus pocuvat ci sa ti pusti ventilator ked ho zapnes, mne vzdy ked zapnem tak ako prve pocujem ventilator, myslim ten za radiom [upravil dne 1/8/12 14:26 od uepepe] Citovat
kalalira Odesláno 3. srpen 2012 Odesláno 3. srpen 2012 ahoj ale ja za radiom nemam žiaden ventylator da sa niekde zohnať Citovat
tiborkosa Odesláno 20. srpen 2012 Odesláno 20. srpen 2012 prosim potreboval by som slovenčinu alebo stačilo by aj angl. jazyk do navig.Mam softvare ver.6.63 idemi v Holanštine e nemam konfiguračne CD.Link na stahovanie softvaru popisaneho vo fore už nie je dostupny alebo ho vymazaly . Najlepšie by bolo premna keby mi niekto poslal napalene CD alebo orig.CD a aby bolo odskušane na modeli 307 SV rv.2006 vopred vam všetkym dakujem ktori mi pomôžete a určite sa budem revanžovat nejak mam napr najnovšie verzie map pre ceju europu aj odskušane ide to super super super Citovat
planner Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 Potřeboval bych poradit, mám ve svém P307 němčinu a chtěl bych si to změnit na angličtinu. Ale vyžaduje to CD. Dostal jsem k autu při koupi asi 5 CD, ale nevím, které je to pravé. Jak ho poznám, co obsahuje? Mezi CD jsou i CD s navigací, na těch to asi nebude, ne? Díky za odpověď. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.