Jan 406 1.8i Odesláno 28. únor 2005 Odesláno 28. únor 2005 nevíte někdo kde by se dala levně sehnat přední maska na 406 nový typ,potřeboval bych i konektory na přední světla a mlhovky Citovat
Sepp Odesláno 28. únor 2005 Odesláno 28. únor 2005 Pokud ti jde o \"prestavbu\" stare verze na novou, tak je trosku slozitejsi nez vymenit dva tri dily. Citovat
Radek V. Odesláno 28. únor 2005 Odesláno 28. únor 2005 Přidávám se k Seppovi a vím o čem mluví... Citovat
Sepp Odesláno 1. březen 2005 Odesláno 1. březen 2005 Ja vedel, ze se ozves - proto jsem se nerozepisoval Citovat
kveton Odesláno 1. březen 2005 Odesláno 1. březen 2005 2 Radek: jen pro orientacni informovanost, co vsechno je treba k prestavbe na novou tvar? premejslel jsem o tom, ale zustavam a asi i zustanu jen u premejsleni Citovat
Guest ZILA Odesláno 1. březen 2005 Odesláno 1. březen 2005 DOKUD NEUDELAM ZE 406KY BOXERA TAK RADEJ ANI NEKOUKAM NA TAKOVOU MYŠLENKU :D:D Citovat
Ferry Odesláno 1. březen 2005 Odesláno 1. březen 2005 Tahle sranda ma jednu nevyhodu a to tu, ze pokud to auto budes chtit prodat, prvni otazka kupce bude proc to ma predek z novyho modelu. A nemyslim ze bude verit tomu ze jsi to delal jen tak protoze se ti to libi,ale bude si myslet ze to dostalo prdu na predek.Pak je moznost nechat si stare dily a pred pripadnym prodejem to zase dat vse zpatky, ale neni to zbytecna prace ? Taky jsem o tom premyslel, dokonce jsem mluvil s Davidem 106s16, ze by mi vymenil dily kus za kus ( mozna i v barve ) a priplatil bych si jen za novy ciry svetla 1500 Kc za jedno. Ale z vyse uvedenych duvodu jsem si to rozmyslel Starej model je taky peknej Citovat
Pinďa Odesláno 16. duben 2005 Odesláno 16. duben 2005 Souhlas se ZILOU. :D :papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.