Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak se nechte slyšet kdy chcete další sraz a? tam nejsme s bufatorkem sami dva!:mad::papa

PS: Kubbacher omluven, přišel, viděl a odjel pracovat. :papa

Odesláno

no ja zato nemoch zavada na vozidle ale jeden datum by tu byl 7.3 večer u hotelu--tetnevim jak se menuje --no proste bude tam meda na noc spat a pokecat se da? ne?

Odesláno

doufejme že je to hotel a maj tam pořadnej parkyng at se nas tam vleze:D

Odesláno

Taky tam budu, ale najdete mě nejspíš na tel 603261951 nebo 608161902, eventuelně v hospůdce v hotelu ELMONTEX. Bude to jistě velice příjemné posezení, když já jedinej si můžu dát takový ten zpěněný a orosený žejdlík :P:P:P

Odesláno
Napsán autorem lexa

Co kecáš, my uš taky máme 18. Nebo že bychom my ostravaci pili něco ostřejšího?:P:papa

Pít můžete samozřejmě co chcete, ale kdo Vás jako bude rozvážet??? Podotýkám, že můj pokojík na hotelu není nafukovací a než se o něj dělit s Váma - ostravskýma chacharama, to si tam radši uložím nějaký Ty ostravský roštěnky. Ale neberte to osobně, rád se s Váma všema uvidím, ale tahat Vás na pokoj prostě nebudu - z čehož mi vyplývá, že ten zpěněný mok v orosené sklenici tam prostě budu pít jen já (a můj spolubojovník z vojny s kterým tam mám sraz od 20 hodin - Lexa už ho zná).

Odesláno

NE! pít budeme my s tvým spolubojovníkem, rozvezeš nás ty v transporteru, tam se vlezem na ležeto.:D:D:D:D

To znamená, že TY pít nebudeš! :D:D:D:D

Odesláno

ja dojedu kolem 18:30 h řikal sem to i večer na chatu MEDOVI takže ja dojedu na 100% --MUSIM---:D:D:D:D:D:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...