Gitarista001 Odesláno 10. červenec 2011 Odesláno 10. červenec 2011 Nazdar. Takze mam problem ohladom motora. Vcera som vsimol zvysenu teplotu motora, zdalo sa mi cudne ze zrazu sa teplota drzala okolo 90tky, a to aj pri vyssej rychlosti. Pri razantnejsej jazde citim akoby smrad pripominajuci preklzujucu spojku. Jedno co mi vsak nejde do hlavy ze teplota stupne ked zapnem svetla. Mechanik v telefone mi povedal, ze vraj to moze byt len falosny poplach od teplotneho cidla, a ze vraj niekde je zle ukostrenie, a potom vraj bludive prudy mi prechadzaju cez budik ktory ukazuje vyssie hodnoty. Kedze som pred troma tyzdnami menil rozvody, skusil som pozriet remene. Preklapila ma velka napnutost remena ktory toci alternator. Preto by ma zaujimalo ci by bolo mozne aby alternator mohol cez moc napnuty remen klast motoru taky odpor aby sa aj pri vyssej rychlosti prehrieval. Dik Citovat
ozzy56 Odesláno 10. červenec 2011 Odesláno 10. červenec 2011 ten mechanik má pravdu, jinak motor se moc napnutým řemenem nemůže zahřívat,ale brzy odejde jak řemen,tak ložiska altíku Citovat
Gitarista001 Odesláno 10. červenec 2011 Autor Odesláno 10. červenec 2011 Ved prave ale hladam spojitost medzi zvysenim teploty pri zapnuti svetiel a stale mi tam hra altik Este som si vravel ze mam stastie, lebo vacsinou tu ludia na fore pisali o problemoch hlabne po vymene rozvodov, a ze reku mne sa nic taketo nestalo. A nestihol so si ani prdnut a problem je na svete. Citovat
Gitarista001 Odesláno 11. červenec 2011 Autor Odesláno 11. červenec 2011 Novy postrech, teplota sa zvysi iba v pripade ze pustim svetla, na vyhrievanie zadneho okna nereaguje. Citovat
JuloI Odesláno 12. červenec 2011 Odesláno 12. červenec 2011 zapnes svetla a v tom momente ti vyskoci vyssie aj rucicka teplomera? Citovat
georgus Odesláno 12. červenec 2011 Odesláno 12. červenec 2011 A nemáš slabou baterku? Nebo špatné dobíjení? Že by třeba více pokleslo palubní napětí a čidlo ukazovalo jinou teplotu než při normálním napětí. Změř si kolik ti to dává voltů. Citovat
Gitarista001 Odesláno 12. červenec 2011 Autor Odesláno 12. červenec 2011 zapnes svetla a v tom momente ti vyskoci vyssie aj rucicka teplomera? Spravne, presne tak to robilo, skusil som trochu vykrutit cidlo, ci nieje slaby kontakt co sa tyka kostry. Nasledne stupanie teploty pri zapnuti svetiel zmyzlo Neviem si to vysvetlit ale, nasledne zmyzol aj ten pach pri vytacani motora. Nechcem to zakriknut zatial som len v stadiu sledovania situacie. Ak sa bude nieco opakovat zbehnem na diagnostiku. Citovat
Gitarista001 Odesláno 12. červenec 2011 Autor Odesláno 12. červenec 2011 A nemáš slabou baterku? Nebo špatné dobíjení? Že by třeba více pokleslo palubní napětí a čidlo ukazovalo jinou teplotu než při normálním napětí. Změř si kolik ti to dává voltů. To napatie je zaujimavejsie, kolise od 13,6 v az cez 15 v. Bol to cinsky merak tak neviem ci sa tieto hodnoty daju povazovat za pravdive. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.