VincentCZE Odesláno 9. červenec 2011 Odesláno 9. červenec 2011 Nevi nekdo kde sezenu chromove listy na zadni dvere(kolem oken). A na narazniky ?(mam je matne),( davaly se chromove listy na bocni dvere?(ty gumy). Dik. Citovat
VincentCZE Odesláno 9. červenec 2011 Autor Odesláno 9. červenec 2011 Delaly se bocni chromove listy na sedana ? Citovat
crazybiker Odesláno 9. červenec 2011 Odesláno 9. červenec 2011 mal som na signatur, bolo to v darujem nikto nemal zaujem tak to slo do srotu.Kukni ci to neni na micko.... Citovat
Maverick Odesláno 10. červenec 2011 Odesláno 10. červenec 2011 Kompletně ochromovaná byla v základu u nových modelů Mi16, T16, STi(DT) a speciální edice jako Signature a Vendome. Verze GRi(D/DT), SRi(D/DT) měli chromování okolo oken a nějaké to chromování okolo na nárazníku a otěrových lištách, jenže to nebylo nic moc na trvanlivost, protože to byly v podstatě jen samolepky, zatímco na Mi16 jsou ty lišty kovové. Verze GL(D) na sobě žádné chromy neměla, krom proužku v nárazníku, ale opět se jedná jen o samolepku;) Na obrázku Mi16 Citovat
Maverick Odesláno 10. červenec 2011 Odesláno 10. červenec 2011 Verze SRi s chromem na otěrových lištách - To jsou ty lišty, které mají chrom jako samolepku. Citovat
Roky Odesláno 10. červenec 2011 Odesláno 10. červenec 2011 Mám chromové lišty i na oknech i boční lišty na dveřích model 1.9 SRI r.v 87 Citovat
mi16 Odesláno 13. červenec 2011 Odesláno 13. červenec 2011 ak chces tak ti predam chromove listy okolo okien (okrem celneho) + listy na dvere mi16.. ak mas zaujem tak sz Citovat
VincentCZE Odesláno 18. červenec 2011 Autor Odesláno 18. červenec 2011 Jak to je s listama z Mi16? Jdou prehodit z narazniku ?Popr. jak to je ?? -Nebudou vypadat bocni listy z Mi16, vedle klasickych list divne ? Citovat
Maverick Odesláno 18. červenec 2011 Odesláno 18. červenec 2011 Vše co je na Mi16 je potřeba brát jako komplet.Takže pokud vezmeš boční lišty, je potřeba si k nim vzít i nárazníky, protože jinak to vypadá blbě. To nemluvim o tom, že boční lišty z míčka maj ze spodu výřez, aby do nich zapadaly prahy. Samotný lišty z Míčkovýho nárazníku na klasickej dát nelze. Citovat
Romííísek Odesláno 6. listopad 2011 Odesláno 6. listopad 2011 měl jsem signature break a byl celý v chromu otěrové lišty kolem oken i kolem čelního okna a dokonce byly i chromové hagusy a to byla krása... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.