VincentCZE Odesláno 8. červenec 2011 Odesláno 8. červenec 2011 Francouzu v tomhle meste je premnozeno, je tu z nich nekdo tady na clubu ? Citovat
Goldinka Odesláno 8. červenec 2011 Odesláno 8. červenec 2011 ještě před rokem a půl bych ti řekla že jo ačkoli nemám auto ale bylo to na mě mooooc daleko ku praze, takže nyní už zase pražanda.. ) každopádně v borku to velice dobře znám )) Citovat
Jimmy106 Odesláno 8. červenec 2011 Odesláno 8. červenec 2011 Ja se hlasim z Jesenice, coz je kousicek Ale je pravda ze pazoutu je tu jak poseto.. a to je dobre [upravil dne 8/7/11 20:30 Jimmy106] Citovat
VincentCZE Odesláno 8. červenec 2011 Autor Odesláno 8. červenec 2011 Jimmy106 : by sme mohli dat nekdy nejakej \"minisrazik\":D Citovat
VincentCZE Odesláno 8. červenec 2011 Autor Odesláno 8. červenec 2011 ještě před rokem a půl bych ti řekla že jo ačkoli nemám auto ale bylo to na mě mooooc daleko ku praze, takže nyní už zase pražanda.. ) každopádně v borku to velice dobře znám )) tak ja to mam kousik od namesti, takze neresim :-) Citovat
Jimmy106 Odesláno 9. červenec 2011 Odesláno 9. červenec 2011 minisrazik ve dvou? takovej homosraz ale oukej, kdyz nebudu v praci, tak je mi to celkem jedno.. aspon poznam novy lidi Citovat
VincentCZE Odesláno 9. červenec 2011 Autor Odesláno 9. červenec 2011 woody : tak muzem dat srazik ve 3:D:D:D:D:roker:bojim:aut;) Citovat
mr.SM Odesláno 9. červenec 2011 Odesláno 9. červenec 2011 Lidi z Pha je tady docela dost. Pokud vim tak Pe.tr delal srazy nekde v Nuslich. Klidne bychom si mohli dat i pivko v restauraci na cinde. Jinak par prazskych i mimoprazskych se ucastnilo diky Bennymu nataceni pro am.serial s pazoutama... Citovat
VincentCZE Odesláno 9. červenec 2011 Autor Odesláno 9. červenec 2011 Muzeme dat sraz nekde v okoli jiloveho popr jesenic.. - popr. ted pristi tyden bych mel byt na sraze v letnanech Citovat
VincentCZE Odesláno 9. červenec 2011 Autor Odesláno 9. červenec 2011 Muzeme dat sraz nekde v okoli jiloveho popr jesenic.. - popr. ted pristi tyden bych mel byt na sraze v letnanech Kdyby tam chtel nekdo hodit (nekdo koho mam cestou) tak neni problem... Aspon mi ohodnoti nove sedaky=oD Citovat
Jimmy106 Odesláno 9. červenec 2011 Odesláno 9. červenec 2011 tak kdyz budete nejaky sraz poradat, pro ty tri lidi, tak to sem napiste a ja klide taky rad prijedu.. Citovat
VincentCZE Odesláno 9. červenec 2011 Autor Odesláno 9. červenec 2011 Ok :-) odkud jsi jimmy ? Citovat
Jimmy106 Odesláno 9. červenec 2011 Odesláno 9. červenec 2011 koukni se o par radku vyse.. :D sklerotiku Jesenice Citovat
Goldinka Odesláno 9. červenec 2011 Odesláno 9. červenec 2011 ještě před rokem a půl bych ti řekla že jo ačkoli nemám auto ale bylo to na mě mooooc daleko ku praze, takže nyní už zase pražanda.. ) každopádně v borku to velice dobře znám )) tak ja to mam kousik od namesti, takze neresim :-) no z borku to je trochu dál no )) když mi tenkrát večer nejel už bus, tak jít pěšky bylo dost \"vo držku\". Zas na druhou stranu, v borku byl naprostej klid a když tam udělali obchůdek, tak sem jílové navštěvovala v podstatě jen kvůli busu do praglu ))) ale teď už zas pražanda ) Citovat
ceee Odesláno 11. červenec 2011 Odesláno 11. červenec 2011 Pražský minisrazy bývají každý měsíc na Džbánu (vždy první čtvrtek cca od 17, 18 hodin). Tento měsíc je to o týden posunuté a mění se i místo konání. Takže sraz je tenhle čt (14.7.) na bobovce na Proseku. Viz topic v sekci srazy Citovat
VincentCZE Odesláno 11. červenec 2011 Autor Odesláno 11. červenec 2011 ceee:vim, tam budu taky - Zajimalo mne spise neco mensiho :-) spise jen maly pokec a \"seznameni s lidma z okoli;) ) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.