Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Jilove u Prahy, je tu nekdo z Peugeot Clubu ?

Recommended Posts

Odesláno

ještě před rokem a půl bych ti řekla že jo :D ačkoli nemám auto :D ale bylo to na mě mooooc daleko ku praze, takže nyní už zase pražanda.. :)) každopádně v borku to velice dobře znám :)))

Odesláno
ještě před rokem a půl bych ti řekla že jo :D ačkoli nemám auto :D ale bylo to na mě mooooc daleko ku praze, takže nyní už zase pražanda.. :)) každopádně v borku to velice dobře znám :)))

tak ja to mam kousik od namesti, takze neresim :-)

Odesláno

Lidi z Pha je tady docela dost. Pokud vim tak Pe.tr delal srazy nekde v Nuslich. Klidne bychom si mohli dat i pivko v restauraci na cinde. Jinak par prazskych i mimoprazskych se ucastnilo diky Bennymu nataceni pro am.serial s pazoutama...

Odesláno
Muzeme dat sraz nekde v okoli jiloveho popr jesenic.. - popr. ted pristi tyden bych mel byt na sraze v letnanech :)

Kdyby tam chtel nekdo hodit (nekdo koho mam cestou) tak neni problem...

Aspon mi ohodnoti nove sedaky=oD

Odesláno

tak ja to mam kousik od namesti, takze neresim :-)

no z borku to je trochu dál no :))) když mi tenkrát večer nejel už bus, tak jít pěšky bylo dost \"vo držku\". Zas na druhou stranu, v borku byl naprostej klid a když tam udělali obchůdek, tak sem jílové navštěvovala v podstatě jen kvůli busu do praglu :)))) ale teď už zas pražanda :))

Odesláno

Pražský minisrazy bývají každý měsíc na Džbánu (vždy první čtvrtek cca od 17, 18 hodin). Tento měsíc je to o týden posunuté a mění se i místo konání. Takže sraz je tenhle čt (14.7.) na bobovce na Proseku. Viz topic v sekci srazy :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...