Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Cavte vsetci po patrani tu na fore som nikoho nenasiel z BA a okolia co ma doma na peugeota diagnodtiku.

Potreboval by som mojho tatosa napojit. Tak ak ju tu niekto ma tak sa ozvyte dik comm

P.S. potrebujem to nutne bo sa pomaly chystam na dovcu.

Odesláno

Potrebujem len precitat a potom vymazat. Nic viac

ono sa tam ani viac neda urobit :D

MartinO sak na teba cislo mam a aj tak sa chcem mrknut na toho tvojho 3litra tak to spacham jednim vrzom.

[upravil dne 8.7.11 12:39 comm]

Odesláno

Zdar borci,nechci zakládat zbytečné vlákno.Jak probíhá originál diagnostika u Peugeotů?Chystám se k nim zajet.a mužu být u toho.Jde mi o to co mi tam vše může udělat zjistit,co mám hlavně vyžadovat,atd.Nikdy jsem u napíchnutí nebyl,tak aby mě tam nevodili za nos a něco nekecali co není pravda atd.Jak dlouho vše trvá,apod...

[upravil dne 12.7.2011 16:13 EXI.60]

• O 2 roky později...
Odesláno

ahoj vzhľadom nato že toto je 2 roky staré a nechcem zaklqdat novú twmu tqk položím otázku sem. mq niekto diqgnostiku v bratislqve na 406 r.v 2001 ? čiže po facelifte. mam problemy s autom a potrebujem precitat chyby pripqdne kuknut na dáke cidla/ snimace. servis je mrte drahy.

plus mm na pc diqgbox qle nejde mi to s tým elm bluetooth zqriadenim tqk by som chcel akusit či to ide s lexia kqblom že či sq mi ho oplqti kupit.

vopred dqkujem :-)

Odesláno

Diagbox funguje len s káblom pre PSA,čiže s LEXIOU3 (pozn.to je názov \"kábla\",nie diag.programu)

Odesláno

Diagbox prečíta peugeoty aj citroeny,do ktorého roku výroby záleží od verzie diagboxu.Aj najstaršia verzia 5.02 prečíta r.v.2008

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...