hYena Odesláno 6. červenec 2011 Odesláno 6. červenec 2011 Zdarec palec... Sháním nějakou velkou nálepku Peugeot. Nějakou takovou: Spíše černou, nemusí být tak velká, ale prostě něco obdobného... Nebo bych chtěl v černé barvě tuto, samozřejmě bez nápisu 207: Citovat
Cinicman Odesláno 6. červenec 2011 Odesláno 6. červenec 2011 Peugeot Racing Stripes + Logo... -=KLIK=- Kupoval som od nich a je to celkom kvalitný vinyl. Doma mám niekde odložený od nich leták aj s e-mailom, tak ti to sem večer hodím a môžeš im napísať ak to chceš bez tých pásov... PS: Takto to vyzerá na manželkinom Twingu: -= KLIK =- Citovat
hYena Odesláno 6. červenec 2011 Autor Odesláno 6. červenec 2011 Joo.. Nejlépe v černé barvě, jak se to píše tam dole.. Záleží, kolik by mě to stálo, já nemám zkušenosti z obchody ze zahraničí... Kdyby jsi byl ochotný to objednat a potom mi to poslat, bylo by to super... [upravil dne 6/7/11 12:31 hYena] Citovat
Pllaša Odesláno 6. červenec 2011 Odesláno 6. červenec 2011 tady mas tu druhou variantu....myslim ze kdyz jim napises ze misto 207 chces 206 tak ti to urcite udelaj! http://www.autolepky.cz/bocni-dekory-1179-sbu-stripes-pruhy.html Citovat
hYena Odesláno 6. červenec 2011 Autor Odesláno 6. červenec 2011 Děkuji... Tak já bych to \"207\" vystřihl.. Nechci tam žádné číslo, to je trapné Citovat
Cinicman Odesláno 7. červenec 2011 Odesláno 7. červenec 2011 Pokiaľ chceš len toho leva, tak si to daj spraviť hocikde v reklamke u vás... Citovat
hYena Odesláno 7. červenec 2011 Autor Odesláno 7. červenec 2011 No, asi to tak udělám.. Že mě to nenapadlo hned.. Můžu si nechat udělat rozměr jaký budu chtít a barvy také. Můžu si i nechat udělat nálepku z toho lepšího materiálu, kterou člověk jen tak nesloupne.. :-) Díky.. Citovat
MilanF1 Odesláno 7. červenec 2011 Odesláno 7. červenec 2011 Já na bocích mám lvy, ale určitě nebude tak dlouhý jako na 207. Kupováno na aukru za směšnou cenu: http://aukro.cz/listing.php/search?sg=0&string=peugeot+lev Kvalitu nevím ... zatím jsou nalepené tři týdny ... [upravil dne 7/7/11 16:04 MilanF1] Citovat
MilanF1 Odesláno 7. červenec 2011 Odesláno 7. červenec 2011 Tak zatím drží OK ... spíše tak po roce (po zimě) ti řeknu, zda je folie kvalitní. Bohužel já to na omak nepoznám ... Citovat
Pllaša Odesláno 7. červenec 2011 Odesláno 7. červenec 2011 ja kupuju samolepky jenom z tyhle stranky co sem ti poslal a sem spokojenej...uz sem tam kupoval asi 3x! Citovat
hYena Odesláno 9. červenec 2011 Autor Odesláno 9. červenec 2011 Taky jsem o tom uvažoval, udělat šablonu, ale to bude vcelku problém, ta šablona.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.