Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny

Jsem 14 denni majitel tohoto auta a už mám problem.

Nechal jsem dělat nové rozvody, olej i se všema filtrama a rovnou i vyčistit vstřiky ultrazvukem plus vyčištění EGR ventilu. Po celkové kompletaci, která nebyla dělaná v Pežotu auto nejde nastartovat.

Auto nedělali žádní zahradníci, ale opravdu servisáci kteří už něco znají. Startér točí jak za mlada a pumpička při staru pěkně měkne, tak že nafta tam jit musí.

DIA neukazovala žádnou závadu a to ani když jsem nechal auto odtahnout k ofigo Peugeotu.

Má někdo nějaky nápad?

Odesláno

Rozvody jsou ok, v PE to chytlo na na sprej. S tema vstrikama to uz bude asi horsi. Pan v Sokolove je vycistil i se znackama poradi. Bohuzel tohoto pana doporucil pan Drasta z Peugeot v Sokolove, pry mu je tam taky davaji na vycisteni.Vstriky jsou znacky Delphi

Odesláno

To jo.

Je to divne.

Nechci nic spatne psast ale ten pan (kdz je to ten co myslim) je v Sokolove tak je tam novy....resp.zacal s tim ted.

Na vstriky Delphi se musi poradnym rozumem.

Co vsechno delali v Pezotu???

PS: Zarazila mne trocha veta\"myslel jsem že se tomuto foru obloukem vyhnu a to byla chyba lávky\"

Odesláno

Presne tak. Od uterka je to nepojizdny, ve ctvrtek jsem dedovo autem malem prejel nohy hostezce na dni otevrenych dveri v Peugeotu v KV, v patek jsem zustal v nefunkcni mycce na OMV a v patek jsem se zenil. Tak ze super dny a auto stale spi v garazi:(

Odesláno

Me osobne rekli, ze auto je zamcene imobilizerem plus nejaky marketingovi kecicky.

Servisak uz dostal ale odpoved jinou. Pry je rozhasena synchronizace po vymene rozvodu, coz je ale nesmysl. V utery se na to prijel podivat jeste manik z citroenu a vse je v poradku. Dokonce veskery cidla vyndali a pro jistotu je vycistily. tak ze odpovedi ze strany PE je hodne

Odesláno

Vim, pro ne je asi kazdy uplny mulo. Prijimaci technik rikal, ze udelaji znova rozvody a uvidi. To tvrdil ale jenom me. Servisak s nim mluvil a jemu rekl ze to chytlo na sprej, tak ze tam je neco jinyho, ale sami nevi. Upozornoval jsem je na fakt o vstrikach a kde byli cisteny, takze toto bylo hned zamitnuto jako mozna zavada nenastartovanii.

Odesláno

Takze rada:Nekoho kdo tomu rozumi a merit co se deje pri startovani.

Musi tam byt vsechno sparvne co je potreba pocas startu motoru.

Muzu ti ale garantovat ze sam v garazi to neudelas.

Odesláno

Ber to ze srandy, myslel jsem co se s tim da delat dal, nebo co to muze delat.

Prece kdyz se to staruje pres plyn rovnou do sani, tak to zakonite musi vykazovat jiny hodnoty pri spalovani na cidlech a tim padem budou merny hodnoty jiny nez pri staru na naftu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...