Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

ahoj, mám problém s čidlem rychlosti na převodovce nejspíš, po nastartování a ujetí tak cca 1km spadne tach.a nepočítá ani ujeté Km a po dalších 8 km se zase probere a funguje už furt až zase do dalšího startu auta.. dělá to pravidelně .. v autokelly mají snímač otáček vačkové hřídele a snímač klikové hřídele.. jelikož se v tom moc nevyznam tak by bodlo nějaké upřesnění :) díky moc

Odesláno

zkus ten konektor na čidle rychlosti na převodovce prostříknout Kontaktolem,někdy to pomůže, podívej se hned,kolik pinů má konektor (jsou dvou a třípinové)--když prostříknutí nepomůže,dej jiné čidlo

Odesláno

jistotu nemám,ale když neukazuje rychlost a nenačítá vzdálenost (km), tak to bývá vadným čidlem na převodovce

ale můžeš poradit i ty, že to podle tebe nebude tak zlé mu moc nepomůže :myslim

Odesláno

Taky mě to blblo,napřed byla rozborka budíků kvůli zjištění možného studeňáku(žádný neobjevený),potom následovala výměna ozubeného kolečka na čidle,taky beze změny,tak jsem to čidlo vyměnil za nové a už neblbne.Při výměně jsem doplnil takový plechový kryt,asi tepelný štít či co jak se tomu nadává(chyběl).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...