DVORY02 Odesláno 4. červenec 2011 Odesláno 4. červenec 2011 ahoj, mám problém s čidlem rychlosti na převodovce nejspíš, po nastartování a ujetí tak cca 1km spadne tach.a nepočítá ani ujeté Km a po dalších 8 km se zase probere a funguje už furt až zase do dalšího startu auta.. dělá to pravidelně .. v autokelly mají snímač otáček vačkové hřídele a snímač klikové hřídele.. jelikož se v tom moc nevyznam tak by bodlo nějaké upřesnění díky moc Citovat
ozzy56 Odesláno 4. červenec 2011 Odesláno 4. červenec 2011 zkus ten konektor na čidle rychlosti na převodovce prostříknout Kontaktolem,někdy to pomůže, podívej se hned,kolik pinů má konektor (jsou dvou a třípinové)--když prostříknutí nepomůže,dej jiné čidlo Citovat
DVORY02 Odesláno 4. červenec 2011 Autor Odesláno 4. červenec 2011 a je to čidlo vačkové nebo klikové hřídele ? jinak prostříknout už sme to zkoušeli a bohužel žádná změna Citovat
Benžík Odesláno 4. červenec 2011 Odesláno 4. červenec 2011 To je na poloose, na pravý, tam kde vystupuje z diferencialu. [upravil dne 4/7/11 12:12 Benžík] Citovat
ozzy56 Odesláno 4. červenec 2011 Odesláno 4. červenec 2011 ano,je na diferáku nad pravou poloosou Citovat
zolco Odesláno 4. červenec 2011 Odesláno 4. červenec 2011 Odkial máš tú istotu,že to je to čidlo?Podla mňa to nebude zlé. Citovat
zolco Odesláno 4. červenec 2011 Odesláno 4. červenec 2011 Odkial máš tú istotu,že to je to čidlo?Podla mňa to nebude zlé. Citovat
ozzy56 Odesláno 4. červenec 2011 Odesláno 4. červenec 2011 jistotu nemám,ale když neukazuje rychlost a nenačítá vzdálenost (km), tak to bývá vadným čidlem na převodovce ale můžeš poradit i ty, že to podle tebe nebude tak zlé mu moc nepomůže Citovat
crazybiker Odesláno 4. červenec 2011 Odesláno 4. červenec 2011 Zeby studeny spoj ? Skus buchnut nad budik.Ked poskoci studeny spoj:-) Citovat
Dano406 Odesláno 5. červenec 2011 Odesláno 5. červenec 2011 Taky mě to blblo,napřed byla rozborka budíků kvůli zjištění možného studeňáku(žádný neobjevený),potom následovala výměna ozubeného kolečka na čidle,taky beze změny,tak jsem to čidlo vyměnil za nové a už neblbne.Při výměně jsem doplnil takový plechový kryt,asi tepelný štít či co jak se tomu nadává(chyběl). Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.