kaštan Odesláno 6. červenec 2011 Odesláno 6. červenec 2011 Zdar,když se tady bavite o olejech,moch by mi někdo poradit.Chci vyměnit olej a nevím jak se nastavuje na palubce interval na další výměnu oleje(ten servisní klíč co svítí u počitadla km)na 406 hdi.Dík za odpo. Citovat
Dano406 Odesláno 6. červenec 2011 Odesláno 6. červenec 2011 Zdar,když se tady bavite o olejech,moch by mi někdo poradit.Chci vyměnit olej a nevím jak se nastavuje na palubce interval na další výměnu oleje(ten servisní klíč co svítí u počitadla km)na 406 hdi.Dík za odpo. Vypni zapalování Stiskni tlačítko nulování denních kilometrů a drž ho stisklé zapni zapalování Ukazatel ujetých km začne odpočítávat 10 sekund Po celou dobu drž tlačítko stisklé Ukazatel ukáže = 0 a zmizí klíč Citovat
Demo Odesláno 7. červenec 2011 Odesláno 7. červenec 2011 S tím, že zalepili víčko... tak se na zbytek asi pěkně vysrali... Citovat
roura Odesláno 3. srpen 2011 Odesláno 3. srpen 2011 Nesouvisí to přímo s tematem ale nechtelo se mi zakladat nové téma... Čiže chtel jsem se zeptat kdy se u 306 rozsvicí kontrolka nedostatku oleje? Kamarád tudle při kontrole zjitil ,že byl tak dva až tři milimetry pod spodni ryskou ale kontrolka proti tomu nic neměla..(při zapnutí zapalování normálně vesele svití,takže žárovkou bo tak to nebude) .Tak je špatne náke čidlo ,nebo jak to tam vubec funguje? samozřejmě myslim olej v motoru... Citovat
koblih69 Odesláno 3. srpen 2011 Odesláno 3. srpen 2011 Asi to bude tím, že to není kontrolka hladiny oleje, ale jeho tlaku. Citovat
roura Odesláno 3. srpen 2011 Odesláno 3. srpen 2011 :mad: du se vyzpovídat ( asi sem na to zrovna chyběl)....ale díky,budu toto moudro šířit dál Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.