Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já bych chtěl nějaké jiné, než tam teď jsou, jako neříkám, že se mi nelíbí, ale když už změna, tak pořádná... Nevím, kde nějaké \"jiné\" sehnat.

Odesláno

Nechápu to, jak v nich může být kulové vidět? To si jako neumíte nastavit sklon? Mě to tak připadá... Nemyslím to špatně, jen prostě nechápu, jak v nich nejde nic vidět. Zrcátko jako zrcátko, teď jen jde o to, jak si nastavíte sklon, ne? :roker

[upravil dne 23/7/11 13:52 hYena]

Odesláno

samo ze jdou stelovat, ale zrcadlo je fakt male a jeste ma ten efekt ktery nedokazu pojmenovat ze vidis dal ale ne moc do stran. Neskutecne velky mrtvy uhel a tak. Sice pjekne ale take pjekne na p**u :( Uz bych je nikdy nekoupil. Ted mam originaly a jsem maximalne spokojeny.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Chystám se na drobné úpravy, a to: všechny chromové prvky (kliky, madla, rámečky budíků, mřížky klimatizace.....) dát do černé matné barvy. Spolu s tím přestříkat i ostatní plasty, které jsou teď v černé, ale protože je trochu barva vybledlá, tak ať ladí s nově stříkanými. A dále se budu pouštět do čalounění výplní dveří, ty látkové části + přihrádka spolujezdce. Teď sháním, kdo by daroval hlavu řadící páky, nějakou kovovou,... Fotky dodám jak před úpravou, tak po.... A do budoucna chystám přečalounit sedačky, mám je z P206 S16, tak jsou kožené + látka a tu látku bych rád do nějaké buď lepší koženky (ne kůže, by se mi potila prdel) nebo nějakou kvalitnější látku, ať to není prošoupané. Jo a chci místo folií skla nechat tonovat. Na některých místech folie jsou mini bublinky.

Odesláno

kliky do laku,sundat zadní zástěrky nebo rovnout vyměnit zadní nárazník z faceliftu! udělá to strašně moc....každopádně interier jde přečalounit..ale sehnal bych třeba červenočerny interier:)jen přehodis plasty a je to cajk a nemusis se s tim dlabat:) sedacky z RC počítej tak 12-17 tisic podle stavu:)

Odesláno

Kliky chci do laku, ale až budu dělat celolak.. Jinak stěrky mám v plánu sundat, ale ještě nebyl čas a zadní nárazník? A jak to vypadá s tím druhým? A interiér.....půjdu do černé, nic víc... A nechám vše podsvícené červeně.

Odesláno

Já taky... A to mě ještě čeká výměna hlavice řadící páky, nové pedály.... Jakou hlavici? Chtěl bych nějakou černou....kovovou nejlépe, než koženou...

[upravil dne 19/8/11 od hYena]

Odesláno

Tak nějak parkuji před barákem...

342fa78d5e.jpg 071c94be6d.jpg 160d85af7c.jpg

Sundal jsem nápisy PEUGEOT a 206 HDi, taktéž šly dolů zástěrky, co vy na to?

e9f27a5083.jpg f8e36b4192.jpg cbd05872a1.jpg

Fotky pro srovnání jsou v úvodním příspěvku.... :papa

A....stala se mi nehoda na dálnici. Rána, kupa peří přes sklo a zděšení... Absolutně jsem toho ptáka nezaregistroval, jak přede mnou přelétl, vyletěl prostě z křoví,... A mě obarvil komplet motorový prostor.

9e850d27f4.jpg

[upravil dne 20/8/11 od hYena]

[upravil dne 12/9/11 21:43 od hYena]

Odesláno

Já nechtěl :D jenže když jedeš 120kmh a během 2s se ti něco mihne před čumákem, těžko zareaguješ... Já jen stihl přibrzdit a lehce zatočit, ale to nepomohlo..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...