hYena Odesláno 21. červenec 2011 Autor Odesláno 21. červenec 2011 Já bych chtěl nějaké jiné, než tam teď jsou, jako neříkám, že se mi nelíbí, ale když už změna, tak pořádná... Nevím, kde nějaké \"jiné\" sehnat. Citovat
Cinicman Odesláno 22. červenec 2011 Odesláno 22. červenec 2011 Dvestošestka má najkrajšie origo speťáky, takže nevymýšlaj a daj origo... Citovat
Buback Odesláno 22. červenec 2011 Odesláno 22. červenec 2011 jj nech origo, mel jsem tyhle na 106te a bylo v nich kulove videt Citovat
hYena Odesláno 23. červenec 2011 Autor Odesláno 23. červenec 2011 Nechápu to, jak v nich může být kulové vidět? To si jako neumíte nastavit sklon? Mě to tak připadá... Nemyslím to špatně, jen prostě nechápu, jak v nich nejde nic vidět. Zrcátko jako zrcátko, teď jen jde o to, jak si nastavíte sklon, ne? [upravil dne 23/7/11 13:52 hYena] Citovat
309GT Odesláno 23. červenec 2011 Odesláno 23. červenec 2011 U některých nejde štelovat sklo,navíc sklo je malý a sklon zrcátka je většinou na hovno Zlatý origa Citovat
Buback Odesláno 23. červenec 2011 Odesláno 23. červenec 2011 samo ze jdou stelovat, ale zrcadlo je fakt male a jeste ma ten efekt ktery nedokazu pojmenovat ze vidis dal ale ne moc do stran. Neskutecne velky mrtvy uhel a tak. Sice pjekne ale take pjekne na p**u Uz bych je nikdy nekoupil. Ted mam originaly a jsem maximalne spokojeny. Citovat
hYena Odesláno 24. červenec 2011 Autor Odesláno 24. červenec 2011 Tak jo, jdu do originálů... [upravil dne 8/8/11 od hYena] Citovat
hYena Odesláno 8. srpen 2011 Autor Odesláno 8. srpen 2011 Rozhodl jsem se, že textilní výplně ve dveřích + textil na přihrádce hodím do kůže, resp. koženky. Jakou doporučujete a kde koupit? Našel jsem toto: http://sedaci-vaky.kampet.cz/zbozi/3394/Textilni-kuze---koze... Jen bude horší to přečalounit. Citovat
hYena Odesláno 13. srpen 2011 Autor Odesláno 13. srpen 2011 Chystám se na drobné úpravy, a to: všechny chromové prvky (kliky, madla, rámečky budíků, mřížky klimatizace.....) dát do černé matné barvy. Spolu s tím přestříkat i ostatní plasty, které jsou teď v černé, ale protože je trochu barva vybledlá, tak ať ladí s nově stříkanými. A dále se budu pouštět do čalounění výplní dveří, ty látkové části + přihrádka spolujezdce. Teď sháním, kdo by daroval hlavu řadící páky, nějakou kovovou,... Fotky dodám jak před úpravou, tak po.... A do budoucna chystám přečalounit sedačky, mám je z P206 S16, tak jsou kožené + látka a tu látku bych rád do nějaké buď lepší koženky (ne kůže, by se mi potila prdel) nebo nějakou kvalitnější látku, ať to není prošoupané. Jo a chci místo folií skla nechat tonovat. Na některých místech folie jsou mini bublinky. Citovat
Rejty Odesláno 19. srpen 2011 Odesláno 19. srpen 2011 kliky do laku,sundat zadní zástěrky nebo rovnout vyměnit zadní nárazník z faceliftu! udělá to strašně moc....každopádně interier jde přečalounit..ale sehnal bych třeba červenočerny interier:)jen přehodis plasty a je to cajk a nemusis se s tim dlabat:) sedacky z RC počítej tak 12-17 tisic podle stavu:) Citovat
hYena Odesláno 19. srpen 2011 Autor Odesláno 19. srpen 2011 Kliky chci do laku, ale až budu dělat celolak.. Jinak stěrky mám v plánu sundat, ale ještě nebyl čas a zadní nárazník? A jak to vypadá s tím druhým? A interiér.....půjdu do černé, nic víc... A nechám vše podsvícené červeně. Citovat
hYena Odesláno 19. srpen 2011 Autor Odesláno 19. srpen 2011 Já taky... A to mě ještě čeká výměna hlavice řadící páky, nové pedály.... Jakou hlavici? Chtěl bych nějakou černou....kovovou nejlépe, než koženou... [upravil dne 19/8/11 od hYena] Citovat
hYena Odesláno 20. srpen 2011 Autor Odesláno 20. srpen 2011 Tak nějak parkuji před barákem... Sundal jsem nápisy PEUGEOT a 206 HDi, taktéž šly dolů zástěrky, co vy na to? Fotky pro srovnání jsou v úvodním příspěvku.... A....stala se mi nehoda na dálnici. Rána, kupa peří přes sklo a zděšení... Absolutně jsem toho ptáka nezaregistroval, jak přede mnou přelétl, vyletěl prostě z křoví,... A mě obarvil komplet motorový prostor. [upravil dne 20/8/11 od hYena] [upravil dne 12/9/11 21:43 od hYena] Citovat
hYena Odesláno 21. srpen 2011 Autor Odesláno 21. srpen 2011 Já nechtěl jenže když jedeš 120kmh a během 2s se ti něco mihne před čumákem, těžko zareaguješ... Já jen stihl přibrzdit a lehce zatočit, ale to nepomohlo.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.