kennax Odesláno 2. červenec 2011 Odesláno 2. červenec 2011 Nenaklápí se mi levý světlomet. Motorkem to není, přehodil jsem je a stále levá nejde. Nikde nemůžu dohledat, která pojistka je od tohoto motorku, je-li nějaká. Hledal jsem v \"Jak na to - Peugeot 206\" jak v seznamu pojistek, tak ve schématech a nikde nic, ale možná neumím hledat. Poradíte někdo, co, kde to může být? Citovat
Milan134 Odesláno 2. červenec 2011 Odesláno 2. červenec 2011 Vobec ani nevrčí?Bolo by dobré pozriet či tam vobec tečie nejaká voltáž ked ho zopneš,a poistka je vačšinou na obidve strany naraz teda u 307 sa mi zda že to je tak takže zvláštne že ti ide len jedna. Citovat
kennax Odesláno 2. červenec 2011 Autor Odesláno 2. červenec 2011 Nevrčí, asi tam nejde proud, když motorky vyměním, tak je to stejný, levý je asi bez proudu. Prostě pravý jde i po přehození, levý ne. [upravil dne 2/7/11 15:29 kennax] Citovat
HonzaZ Odesláno 2. červenec 2011 Odesláno 2. červenec 2011 Tak pojistka to určitě nebude, když druhý funguje. Oba motorky jsou zapojeny paralelně. Takže nejspíš kabeláž, nebo vyčistit konektor. Máš schema v mailu. Jo, levý je 6610 a pravý 6615. [upravil dne 2/7/11 21:42 HonzaZ] Citovat
kennax Odesláno 2. červenec 2011 Autor Odesláno 2. červenec 2011 Tak pojistka to určitě nebude, když druhý funguje. Oba motorky jsou zapojeny paralelně. Takže nejspíš kabeláž, nebo vyčistit konektor. Máš schema v mailu. Jo, levý je 6610 a pravý 6615. [upravil dne 2/7/11 21:42 HonzaZ] Prosím, mohl bys mi to poslat na zpfl@volny.cz. Starý mejl je bohužel nefunkční, díky. Citovat
HonzaZ Odesláno 2. červenec 2011 Odesláno 2. červenec 2011 Aha, přišlo mi nedoručitelná zpráva. Tak ve vlastním zájmu mail aktualizovat:papa Citovat
třídvířko Odesláno 3. červenec 2011 Odesláno 3. červenec 2011 Ahoj.Když se tu řeší ty motorky,jak ho sundám ze světla?Zkoušel jsem to,ale přijde mi,že bych ho spíš urval než sundal.Dík [upravil dne 3.7.2011 17:51 třídvířko] Citovat
Gitarista001 Odesláno 3. červenec 2011 Odesláno 3. červenec 2011 Normalne ho pootocis do protismeru dorazoveho zubu. Okolo motorceka by si ho mohol nahmatat. Potom uz len sa nebat a pootocit. Citovat
třídvířko Odesláno 3. červenec 2011 Odesláno 3. červenec 2011 No,to jsem právě zkoušel a nic.Pootočil jsem s ním,zkoušel vytáhnout ale ani ťuk.Už je takovej uvolněnej,je mezi nim a světlem aspoň pět mm mezera ale ven prostě nejde.Tak nevim Citovat
Gitarista001 Odesláno 3. červenec 2011 Odesláno 3. červenec 2011 Ak tam uz mas medzeru to znamena ze ta drzi uz len gulicka vo svojom lozku. Musis zistit v akom smere je ulozene lozko a do toho smeru tahat. Najlepsie ked skrutku na motorceku pootocis tak aby medzera medzi svetlom a motorcekom bola este vacsia a potom lepsie uvidis co ta drzi a kde tahat. Citovat
PouLa Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 Ahoj vim, že je to krapet mrtvé téma, ale máte někdo schéma zapojení motorků? Já mám menší problém, že v autě na drátech nemám konektor k připojení jen svorkovnici asi výrobek původního majitele. Dnes jsem se zastavil v pugu a koupil konektory, ale potřeboval bych poradit jak ho správně napinovat. jedna se o tento typ motorku Dík Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.