Zemla703 Odesláno 2. leden 2014 Odesláno 2. leden 2014 Jednoduche rozebrat podle navodu v sekci udelej si sam a prihnout kontakty popripade vymezit vule ...Zkratka tam uz uvidis co tomu je ... Ale to co popisujes mi prijde ze na jednu stranu smerovek je mas uz opotrebene proto ti jde drnknout a blinkr blikne.Spravne nema jit dokut nepreskoci ... Citovat
Daliborkolinko Odesláno 3. leden 2014 Odesláno 3. leden 2014 nie ja mam rocnik 2007/12 tam by to malo fungovat tak, z eked drknem tak blikne.. susal som na firemnom no dakujem za rady. Citovat
Zemla703 Odesláno 3. leden 2014 Odesláno 3. leden 2014 nie ja mam rocnik 2007/12 tam by to malo fungovat tak, z eked drknem tak blikne.. susal som na firemnom no dakujem za rady. Jo tak to sorry tam se priznam ze vubec nevim jak to je ... Citovat
Slavicek s.r.o. Odesláno 19. leden 2014 Odesláno 19. leden 2014 mám zaktivované denní svícení, problém mám s tím, že při odbočování a zapnutí blinkru se mi někdy rozsvítí i budíky. Musím pak do páčky tuknout aby zhasly. Asi nějakej kontakt v páčce, nevíte jak ji opravit nebo rozebrat? Citovat
Slavicek s.r.o. Odesláno 19. leden 2014 Odesláno 19. leden 2014 Měl jsem stejný problém.Z bouračky jsem vymontoval páčky,jdou celé rozebrat,vyměnil jse co bylo špatné a maká to skvěle.Většinou to dělají zalisované drátky ve folii,na které dosedá plíšek od zapínání světel a ten je bud vydřený,nebo to je zoxidované. Citovat
Petr V. Odesláno 20. leden 2014 Odesláno 20. leden 2014 Tak dnes jsem taky chtěl absolvovat nějakou tu úpravu a nedopadlo to nejlépe:-( Rozdělával jsem to,jelikož mi nešla zapnout světla společně s osvětlením palubní desky a všeho kolem,už půl roku jezdím jen s denními světli,které mám aktivovány přes diagnostiku.Vždy když jsem zapnul světla na páčce,tak mi nefungovali blinkry a chvílema problikávala palubovka i se světli,tak jsem to nezapínal. Zprvu jsem myslel,že pujde vyndat ten horní čudlík,který mají někteří na aktivaci denních světel,já to nemám,mám aktivováno přes dia.Tak to nešlo,on je tam napevno,tak jsem šel postupně níže a jediné,kde to šlo rozdělat byl celí ten klobouček na přepínání světel,tak jsem to opatrně podebral dvěma menšíma šroubováčkama a ten klobouček vycvakl,ale vevnitř ovládací páčky držel třema packama,které byli na ose,která vede do páčky a ty packy se mi dvě ulomili,nicméně jsem vevnitř vyčistil ten tištěný spoj a taky ty plechové packy,které jsou na tom kloboučku a jezdí po tom tištěném spoji,bylo to strašně špinavé-oxidace a zacvakl jsem to nazpět. Stalo se někomu něco podobného,že by se ulomili ty packy?Jak dlouho to teď může vydržet?Zkoušel jsem to jen aby mi fungovali blinkry a ty jsou v pořádku-jdou,bez toho kloboučku nefungovali. Světla pořádně zkusím až zítra,to jedu pryč,tak uvidím. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.