Fredino Odesláno 29. červen 2011 Odesláno 29. červen 2011 u si vyskusal to tlacitko? a kdo vlastne stlacil to cervene tlacitko? ste normalni? Citovat
Kenobi Odesláno 29. červen 2011 Autor Odesláno 29. červen 2011 U meho motoru to tlacitko neni jak natech fotkach.Nenasel jsem ho:-(Jinak jedu ztim do origo p. diagnostika a pak oprava. Citovat
733thunder Odesláno 30. červen 2011 Odesláno 30. červen 2011 U meho motoru to tlacitko neni jak natech fotkach.Nenasel jsem ho:-(Jinak jedu ztim do origo p. diagnostika a pak oprava. Mohol by si sem vlozit fotku tvojho motora? Citovat
Kenobi Odesláno 30. červen 2011 Autor Odesláno 30. červen 2011 Je dost mozne ze jak jsem doleval chladici kapalinu do nadrzky tam me ztama cvrkla do zapalovaci civky?to je totiz hned pod tim a me tam chybi ten ochrany kryt. Ale cvrkla tam voda pred 2 tydnama a az ted se to projevilo.Jinak nova zapalovaci civka 3 888,-, man ekdo lepsi cenu? Citovat
Marcel00 Odesláno 30. červen 2011 Odesláno 30. červen 2011 hadze iskru ? vyhod fajky, zasun nahradnu sviecku, priloz ku kostre, nech niekto toci starterom motorom a pozri kazdu ci hadze iskru. najprv si over az potom kupuj Citovat
Kenobi Odesláno 30. červen 2011 Autor Odesláno 30. červen 2011 jasne, ja is myslim ze to bude tim.Poresim to tak. Jenze stejnak servis, protoze kdyz to tim bude musi to nastavit aj v ridici jednotce tu novou civku. Citovat
OK406 Odesláno 1. červenec 2011 Odesláno 1. červenec 2011 Zkoušel si se podívat v Hledání? Je tam mnoho příspěvků, které připomínají tvůj problém. Zkus si to řádně pročíst + veškeré odkazy (modře zbarvené) a věřím, že ti to pomůže. Držím ti palce. Citovat
Kenobi Odesláno 1. červenec 2011 Autor Odesláno 1. červenec 2011 JJJ cetl jsem vsechno.No vidim to tak na 6000,- celkovou investici. KUA:-) a zrovna o prazdninach bez auta. Citovat
Kenobi Odesláno 1. červenec 2011 Autor Odesláno 1. červenec 2011 myslim si ze to bude zapalovaci civka(3 500,-) + prace a preprogramovani Citovat
Eon Odesláno 1. červenec 2011 Odesláno 1. červenec 2011 A háže ti svíčka jiskru nebo ne? zajímalo by mne jak jsi na to tak přišel.. Bože můj... Nejdřív všechno vyzkoušej, pak dělej závěry. Citovat
Kenobi Odesláno 8. červenec 2011 Autor Odesláno 8. červenec 2011 Nakonec to bylo palivove cerpadlo, repas 1 000,-, svicky OK. V nadrzy bordel jak prase.Celkove oprava v autorizovanem servisu 4 500,- ze vsim. Muze me nekdo poslat odkaz na test benzinek v okoli Zlin? Citovat
The_DoctoR Odesláno 10. červenec 2011 Odesláno 10. červenec 2011 kašli na testy, ty jsou zmanipulovaný, jako všechno v našem státě, lej tam značkovej benzin vysokooktanovej u omv či shell a máš vystaráno, to co dáš víc za benzin, se ti vrátí ve výkonu, spotřebě a životnosti dílů... Citovat
Kenobi Odesláno 11. červenec 2011 Autor Odesláno 11. červenec 2011 to je jasne no, jenze ja jsem zastance sheel a omv, ale zas kamos z peugetu ruikal ze je to na picu, ze v okoli zzlina je nejlepsi benzina + (verve 100) tak nevim. Citovat
PetrCoupe Odesláno 11. červenec 2011 Odesláno 11. červenec 2011 Sorry za .... Ale musím to říct.... TY KRÁVO :D :D :D To je debata :D To je fakt jak telenovela Esmeraldo!!! José!! [upravil dne 11/7/11 18:23 PetrCoupe] Citovat
punkac Odesláno 11. červenec 2011 Odesláno 11. červenec 2011 hehehe naprogramování rampy a svíček.....to jsem ještě neslyšel.... Vyčištění nádrže a repas čerpadla za 4500???? V elitu bez slevy mám podávací čerpadlo za 4300. Nádrž si vyčistím sám příště čekej a nebuď zbrklej. Radu by si tu určo dostal...... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.