Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

GTI,S16-Za jizdy zhasl motor.Uz Nenastartuji!HELP

Recommended Posts

Odesláno

Je dost mozne ze jak jsem doleval chladici kapalinu do nadrzky tam me ztama cvrkla do zapalovaci civky?to je totiz hned pod tim a me tam chybi ten ochrany kryt. Ale cvrkla tam voda pred 2 tydnama a az ted se to projevilo.Jinak nova zapalovaci civka 3 888,-, man ekdo lepsi cenu?

Odesláno

Zkoušel si se podívat v Hledání? Je tam mnoho příspěvků, které připomínají tvůj problém. Zkus si to řádně pročíst + veškeré odkazy (modře zbarvené) a věřím, že ti to pomůže. Držím ti palce.

Odesláno

A háže ti svíčka jiskru nebo ne? zajímalo by mne jak jsi na to tak přišel.. :D Bože můj... Nejdřív všechno vyzkoušej, pak dělej závěry.

Odesláno

Nakonec to bylo palivove cerpadlo, repas 1 000,-, svicky OK. V nadrzy bordel jak prase.Celkove oprava v autorizovanem servisu 4 500,- ze vsim. Muze me nekdo poslat odkaz na test benzinek v okoli Zlin?

Odesláno

kašli na testy, ty jsou zmanipulovaný, jako všechno v našem státě, lej tam značkovej benzin vysokooktanovej u omv či shell a máš vystaráno, to co dáš víc za benzin, se ti vrátí ve výkonu, spotřebě a životnosti dílů...

Odesláno

to je jasne no, jenze ja jsem zastance sheel a omv, ale zas kamos z peugetu ruikal ze je to na picu, ze v okoli zzlina je nejlepsi benzina + (verve 100) tak nevim.

Odesláno

hehehe naprogramování rampy a svíček.....to jsem ještě neslyšel.... Vyčištění nádrže a repas čerpadla za 4500???? V elitu bez slevy mám podávací čerpadlo za 4300. Nádrž si vyčistím sám

příště čekej a nebuď zbrklej. Radu by si tu určo dostal......

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...