Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Keď som mal slabú baterku tak mi zvyklo hlásiť pri štarte vodu v palivovom filtri.

Ak máš zapnuté rádio ešte pred štartom tak je to normálne že počas štartovania sa vypne rádio.

Odesláno
Keď som mal slabú baterku tak mi zvyklo hlásiť pri štarte vodu v palivovom filtri.

Ak máš zapnuté rádio ešte pred štartom tak je to normálne že počas štartovania sa vypne rádio.

Ale ja myslim ked mi svieti displej a pritom je radio vypnute. Displej zhasne pri startovani. Aj to je normalne???
Odesláno

To potom už normálne nie je, skúsiť dobiť akumulátor a keď sa už blíži do večných lovíšť tak ho vymeniť.

Ja som ho nakoniec musel vymeniť keď po nabití vydržal asi tak tri dni a kontrolky normálne svietili ani nestiahlo intenzitu svietenia, len tak niečo cvakalo a štartovať, ani sa len nepokúšalo otočiť motorom.

[upravil dne 10/11/11 17:01 od Judes]

Odesláno

Tomas1987 jestli si s autem ruzumíš jak s počítačem tak se nedivím že Ti špatně funguje.:D:D Stačí vždy odpovědět jednou a necitovat předešlé příspěvky.:P

Odesláno

To co ty tu mas za pravidla? Chcel by som vidiet tvoje znalosti expert. Asi reagujem na predoslu informaciu resp. otazku. Toto ked ti vadi tak sa nad tebou zamyslam. Chcem len poradit a niekto ako ty ma radsej zdrbe za somarinu ako keby mi radsej dal radu.

Odesláno

5. Citovat s rozvahou

Při odpovídání na příspěvek se vyhněte používání citací (tlačítko |QUOTE|). Zcela nepřípustné je citovat předešlý příspěvek. Rovněž necitujte příspěvky spolu s vloženými obrázky. Když už se rozhodnete citaci použít, ponechejte v ní pouze tu část příspěvku, na kterou reagujete.

Pro tebe somarina....pro nás pravidla které se tady budou dodržovat......;)

Odesláno

Keď to máš zvolávačku, tak sa nič neplatí. Ide to na triko výrobcu nakoľko vylepšuje alebo odstraňuje nejaký problém z jeho strany na ktorý sa prišlo časom, dajme tomu z nejakého nedopatrenia.

• O 6 let později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...