Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Tak nevím jestli jsem něco udělal špatně, ale já objednával v úterý a nikde v mejlu ani čárka...?

JJ to myslíš tudle objednávku.

Od: www-data@peugeot-club.cz

Předmět: Objednavka zbozi cislo 20110923 za 0 Kc

Datum: 12.6. 2012, 20:50 - před 2 dny

Další akce ...----------------------------Přesun do složky: Doručené Odeslané Spam a viry-----------------------------Označ email: Jako nepřečtený Červenou barvou Modrou barvou Zelenou barvou Zrušit označení-----------------------------Přidat všechny příjemceZobraz hlavičkuUložit celou zprávu

--------------------------------------------------------------------------------

ID 30945

Celkova cena za objednavku je 0,- Kc

To se stala asi chyba. :(

Objednej znova. ;)

Budu čekat.:)

Objednáno ;)

Odesláno
Dnes posláno:

20110919

Spis dotaz na predsedu :) Jsou u toho pribalene serepeticky ktere jsem si u nej objednal? :papa

To je na mě dotaz. :)

Ano,je tam vše přibaleno. ;)

Vse v poradku dorazilo dekuju. :papa

Odesláno

kdy můžeme očekávat nějaké tričká v e-shopu? na Kokoříně jsem si koupil http://www.peugeot-club.com/galerie/foto_bez.php?foto=/eshop/galerie/280/1.jpg ve velikosti XXL a chtěl bych i modrý které už nebylo:(

EDIT: nebo to je už doprodej?bude nějaká náhrada ?

EDIT2:škoda že není na zádech větší znak nebo aspoň internetová adresa klubu

[upravil dne 23/6/12 19:57 od Gabriel 307]

[upravil dne 23/6/12 19:58 od Gabriel 307]

Odesláno
kdy můžeme očekávat nějaké tričká v e-shopu? na Kokoříně jsem si koupil http://www.peugeot-club.com/galerie/foto_bez.php?foto=/eshop/galerie/280/1.jpg ve velikosti XXL a chtěl bych i modrý které už nebylo:(

EDIT: nebo to je už doprodej?bude nějaká náhrada ?

[upravil dne 23/6/12 19:57 od Gabriel 307]

Nesmím založit debatu. to už nebude výstraha. :D

Ale plánují se nová trička.

Tak klidně se tady může napsat jaká trička by jste chtěli. ;)

Jednobarevné,límeček,kapsička,logo na zádech,na prsu na rukávu,....

[upravil dne 23/6/12 21:28 od Ta jak bydlí s Pe.Trem]

Odesláno

už se stalo :D klidně s logem klubu na zádech co je na hlavní stránce-velkým přes záda.

kdyby byla možnost vyšití nicku tak to by bylo jenom super

EDIT: hlavně to chce dobře nafotit,to modrý,nebo červený bych si taky nekoupil podle tý fotky co je v eshopu,proto jsem si nic neobjednával a koupil jsem až na Kokoříně až když jsem ho viděl

mikina http://www.peugeot-club.com/galerie/foto_bez.php?foto=/eshop/galerie/372/1.jpg taky není nafocená zadní strana kde je internetová adresa a vypadá super :D podle fotky bych ji neobjednal,ale je super i kvalita materiálu je OK

[upravil dne 23/6/12 20:42 od Gabriel 307]

Odesláno

udělal bych nějaký základ a kdyby se dal dodělat nick tak by to bylo super(nevím jak to je komplikované) tady chvílí probíhala debata myslím že jsou tady lidi který by si to rádi zaplatili pokud by tady byla tá možnost:papa

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...