bedo Odesláno 28. červen 2011 Odesláno 28. červen 2011 nazdar vsetci, nerad by som robil reklamu ale zaujima ma ci ma s tymto niekto realne skusenosti http://www.blockshaft.cz/ ..... vyzera to ako zeder lock ale podla vsetko ho zvladne aj sucasnu existenciu kolenneho airbagu .. Citovat
Marcel00 Odesláno 28. červen 2011 Odesláno 28. červen 2011 vyzera to zaujimavo, ale otazka stoji, ze co je lepsie? ak ti vozidlo ukradnu a nasledne dojde k plneniu z havarijenho poistenia, alebo vozidlo ostane na mieste znicene od pajsrov a interieru, zlodej od zlosti mozno auto ponici este viac, porozbija skla dokope dvere... tazko povedat co v jeho hlave prebehne, preto si myslim ze je lepsie kradezi predchadzat a dat jasne nejavo ze vozidlo nema zmysel kradnut. Objavilo sa dost pribehov ze vozidlo ostalo napriklad zo zederom na mieste avsak dost ponicene. Neviem, na jednej strane je to fajn myslienka a silne zabezpecenie, na strane druhej, neviem ci by som take auto chcel este keby som vedel. ze sa mi ho pokusali ukradnut a mesiac dva som daval dohromady interier vozidla a poniceny volant, pripadne servis. V tom pripade bezi spoluucast pokial bola poistka HP a trable s pojistovnou dufajuc ze po skonceni celej opravy bude auti plne funkcne a spolahlive ako predtym. Cena za zabezpecovacie zariadenie mi pride dost vysoka. I tak... Tazko mi je toto posudit. Snad iny diskuter viac napovie. Je jasne ze ja som ti moc neporadill Citovat
Marcel00 Odesláno 28. červen 2011 Odesláno 28. červen 2011 ak by som si predsa len uz mal vybrat tak urcite tento shaft. Citovat
Judes Odesláno 28. červen 2011 Odesláno 28. červen 2011 Keď som auto kupoval ako najúčinnejší mi prišiel práve ZEDER s tým že bolo potrebné demotovať kolenný airbag, tento Shaft nemôže byť zlá voľba (no pripadá mi to ako skopírovaný ZEDER s trochou úpravy) s tým že by mohol zostať kolenný airbag. Chcelo by to byť pri montáži (pri mont. ZEDERu som bol) a porovnať to, z toho videa my to pripadá trochu slabšie, ZEDER sa mi zdá že je masívnejší. Bolo by dobré sa nato opýtať či ten zámok bude na tom mieste aj na 407-me ako je to na tom videu, nemusí byť pre každé auto uchytenie na tom istom mieste. Ku tomu vandalizmu po zistení že v aute je namontované bezpečnostné zariadenie odporúčam na viditeľnom mieste (trebárs na skle dverí) jednoznačné upozornenie (nálepku) aby sa s tým zbytočne netrápil a radšej si vyhliadol iný objekt (nezabezpečený). Osobná skúsenosť: Bolo to asi v roku 2000, som ešte Š Felíciu tri druhy zabezpečenia a pre Ružinovskou nemocnicou som zaparkoval vedľa peknej červenej felícii základný model plechové disky atď... Mal som na tú dobu maximálnu výbavu GLX + doplnky elektróny atď... vošiel som do čakárne bolo tam moc ľudí a tak som sa vyšiel von doba cca 5 min. a vonku stála majiteľka červenej Felície s kľúčmi v ruke a auta nikde. Zabezpečenie auta sa oplatilo. Dúfam že ti to pri rozhodovaní pomôže. Citovat
bedo Odesláno 29. červen 2011 Autor Odesláno 29. červen 2011 zabezpecit to chcem, predsalen budem radsej ked mi nieco pred barakom zostane ako nic .. zeder sa mi zdal najlepsi ale nepaci sa mi nutnost demontaze kolenneho airbagu, toto je krasna alternativa len neviem ci som spravne pochopil ze ten klucik musi byt stale v zamku ked to chcem mat \"odomknute\" preto skusam zistit realne skusenosti. Nejak sa mi nepaci ze mi pod nohami bude trcat nejaky seredny kluc .. este uvazujem ze pojdem cestou dodatocneho imobilizeru \"sky brake\" .. inak tuna : http://www.blockshaft.it/catalogo_modello.asp?i=272 po kliknuti na tie zelene fajky je vidiet realna instalacia v 407cke Citovat
merlin99 Odesláno 29. červen 2011 Odesláno 29. červen 2011 ale taliani su vtipni:-)) jedno foto ma byt s elektrickym stlpikom ak to chapem spravne a cuduj sa svete, oba su manualne:-) Citovat
Marcel00 Odesláno 29. červen 2011 Odesláno 29. červen 2011 to je asi ilustrativne foto, v principe v tom rozdiel nieje, nakolko sa jedna o volantovu tyc a jej puzdro... ten klucik tam asi byt musi. na stranke sa totiz pise: Odemknutí: ...Klíč BLOCK SHAFTu ve stavu odemknutí nesmí jít v žádném případě vytáhnout ven.... skoda..., lebo inak osobne by som bral radsej tento blockshaft system, lebo rusit airbag kvoli zamku je hriech a by mi bolo toho luto... v pripade nedajboze nehody sa to moze vypomstit prave na kolenach a stehennych kostiach. ono Peu ho tam nedal len tak... kazdopadne by inak bolo taketo riesenie elegantne a velmi esteticke... zial prave kvoli existencii a pritomnosti kluca mi to pride ako dost vela na skodu veci, takze za mna ee.. [upravil dne 29/6/11 17:19 Marcel00] Citovat
Judes Odesláno 29. červen 2011 Odesláno 29. červen 2011 bedo podľa toho obrázku v tvojom príspevku to nevyzerá zle a myslím si že ten kľúč by sa ma dať vytiahnuť po odomknutí ako píše už aj Marcel. Chcelo by to vidieť odkrytované a v akom uhli uzamyká volantovú tyč či sa potenciálny zlodej dostane ku odpojeniu celého stĺpika riadenia dolu pri pedáloch. ZEDER sa práve prispôsobuje nie na samotnú volantovú tyč ale na stĺpik riadenia a to tak aby v uzamknutej polohe sa nedalo dostať k odpojeniu celého stĺpika riadenia a preto je nutná demontáž kolenného airbagu. Citovat
Marcel00 Odesláno 29. červen 2011 Odesláno 29. červen 2011 ja nepisem ze ide vytiahnut...prave naopak, pisu ze po odomknuti sa neda kluc vybrat to znamena ze ostava v zamke... co je totalna kravina... tak to pisu na ich stranke a prave tu vetu som vo svojom prispevku zvyrznil cervenou. i tak si myslim ze cena je sialena... to uz radsej DefendLock alebo podobne. Teraz bola nedavno akcia za cca 150€s montazou. Citovat
Judes Odesláno 29. červen 2011 Odesláno 29. červen 2011 Asi som dnes prepracovaný alebo slepí, no je to aj červeným. Citovat
bedo Odesláno 30. červen 2011 Autor Odesláno 30. červen 2011 no defend ani construct sa mi moc nepacia .. blockshaft sklamal tym klucom ktory tam fakt musi byt takze ideme naspat do dodatocneho imobilizeru ako na 406, tentokrat nieco sofistikovanejsie .. ako napr sky brake alebo podobny klon .. kazdopadne dik za prispevky .. Citovat
pyrone Odesláno 30. červen 2011 Odesláno 30. červen 2011 preco je defend pre teba nezaujimavy? Citovat
Judes Odesláno 30. červen 2011 Odesláno 30. červen 2011 Ak sa nemýlim tak Defend Lock je na uzamykanie radiacej páky, stačí zošlapnúť spojku a auto odtlačiť alebo odtiahnuť na bezpečné miesto kde už je času dosť. Citovat
bedo Odesláno 1. červenec 2011 Autor Odesláno 1. červenec 2011 presne tak .. tu pracu co urobi defend spravi bezproblemov aj skryty vypinac .. a okrem toho sa mi nepaci ked zboku trci zamok preto som chcel zeder alebo nieco podobne co neni vidiet Citovat
Vítek1 Odesláno 1. červenec 2011 Odesláno 1. červenec 2011 Uz vidim ja me se zamkem zpatecky odtahujou auto na lane jeden koren sedi v aute a dva ho v noci vytlaceji z rady aut a jeste tam maji nachystane auto ktere ma za sebou priple lano a pak jede 15km se seslapnutou spojkou.Myslim ze asi ne kdyz nekdo veme odtahovku tak uz mu pak je jedno jestli zamcena zpatecka nebo volant nebo immo. Citovat
bedo Odesláno 1. červenec 2011 Autor Odesláno 1. červenec 2011 uz si daval 407 na prives/odtahovku .. ja som ju na prives nevedel dat kvoli tomu dlhemu cumaku, sme ju museli ritou napred dat .. je pravda ze zamknuta spiatocka ma svoje caro ale z nejakeho neidentifikovatelneho dovodu mam voci tomu averziu tak hladam alternativu, idealne taku ktora ma neprestane bavit po roku a myslim ze zamykanie spiatocky ma po roku bavit prestane a bude to tam len na okrasu Citovat
Vítek1 Odesláno 1. červenec 2011 Odesláno 1. červenec 2011 clovece ja ji na noc zamikam porad staci dat zpatecku a zascvaknout. rano zastrcim klic a jen to vycvakne. Samo kazdej bere to co se mu libi. I ta cena je dost podobna! O gps/gsm sledovani jsi neuvazoval? Citovat
pyrone Odesláno 1. červenec 2011 Odesláno 1. červenec 2011 gps/gsm tiez nie je ziadna vyhra... pausalne mesacne vydavky a rusicka GSM signalu stoji par korun... ked ti chcu odprasit auto tak ho mozes mat aj v garazi... tieto veci su najlepsie aby odstrasili maleho corkara co si nahodne vytipuje tvoje auto ;-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.