Tydlar Odesláno 28. červen 2011 Odesláno 28. červen 2011 zdravim. prestalo mi fungovat zhasinanie motora s klucom. startovanie funguje normalne, ale ked vypnem kluc motor ide dalej. neviete kde by mohla byt chyba? Citovat
John_Ice Odesláno 28. červen 2011 Odesláno 28. červen 2011 nechci radit,ale jelikož se to už tu i probíralo tak je možné jestli máš čerpadlo epic,tak to bude hlavní příčina Citovat
punkac Odesláno 28. červen 2011 Odesláno 28. červen 2011 protýká ti jeden ze solenoidových ventilů na čerpadle Citovat
Tydlar Odesláno 28. červen 2011 Autor Odesláno 28. červen 2011 znamena to, ze bude potrebny repas cerpadla? Citovat
Benžík Odesláno 28. červen 2011 Odesláno 28. červen 2011 Repas snad ne. Podivej se do Commova vlakna o epicu, mozna bude stacit opravit privodni kabel cerpadla, v horsim pripade vymenit tesneni u ventilu chcipani, mel by byt u jednoho ze selenoidu, myslim, ze to bude tim ventilem. Pritom se snad ani nemusi to cerpadlo vyndavat z auta. Citovat
Tydlar Odesláno 29. červen 2011 Autor Odesláno 29. červen 2011 tak to by bola ta lepsia varianta. zabudol som este napisat, ze sa mi rozsvecuje zlta kontrolka pod otackomerom. zevraj je to porucha elektroniky Citovat
comm Odesláno 30. červen 2011 Odesláno 30. červen 2011 Tydlar ta kontrolka sa ti rozsvecuje preto bo motor nevypne . Tu je chyba toho stop ventilu alebo ELAB ventilu treba rozobrat a vymenit. Inak ziadna tragedia. Len si davaj pozor ked to budes rozoberat inak tu sadu kupis za nejakych 17€ ak sa nemylim. INak napis kolko mas km. Bo ked uz odchadza stop ventil (netesnost) tak pojdu za chvilu aj dalsie tesnenia, ale to mas cas. Citovat
Tydlar Odesláno 30. červen 2011 Autor Odesláno 30. červen 2011 mam tam nabehane okolo 220tis a v peugeote mi povedali, ze by to nemalo byt stocene. ta kontrolka sa mi rozsvecuje aj za jazdy. Inak dnes ma prekvapil lebo po dva razi mi normalne zhasol s klucom Citovat
comm Odesláno 1. červenec 2011 Odesláno 1. červenec 2011 Ked sa ti aj za jazdy rozsvecuje tak skoc na diag. a potom referuj co ti to vypisalo. Citovat
Tydlar Odesláno 1. červenec 2011 Autor Odesláno 1. červenec 2011 pojdem este kamaratovi nech mi to premeria a ked na nic nepride tak pojdem na diagnostiku a dam vediet co mi to napisalo Citovat
Tydlar Odesláno 13. červenec 2011 Autor Odesláno 13. červenec 2011 tak som nakoniec dostal typ na cievku na cerpadle. ani som ju nevymontoval, par krat som po nej poklepal a odvtedy to funguje uz par dni bezchybne:) Citovat
comm Odesláno 13. červenec 2011 Odesláno 13. červenec 2011 Dost hlupy typ. Bo tebe sa zasekava stop ventil, teraz to este funguje aj s buchanim ale raz prestane. Myslim ze draha oprava to vobec nie je. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.