Janki Odesláno 23. únor 2005 Odesláno 23. únor 2005 Pri centrale sa mi zacala prejavovat dost neprijemna zavada. Ked zacne mrznut, central nedovrie uplne zamok na zadnych dverach, cize daju sa otvorit. Mal niekto rozhodene zadne dvere s centralom a poradi, co treba premazat ? Dik. Citovat
Mišob Odesláno 23. únor 2005 Odesláno 23. únor 2005 Tak jak to popisuješ to vypadá, že když vezmeš zadní dveře a zabouchneš je tak se ti otevřou aniž bys mačkal zámkové tlačítko. Podle mně to nemá nic společného s centrálem.Centrál totiž právě akorát blokuje to tlačítko. Jde to zmáčknout ,ale nic se neotevře. Buď máš ten mechanizmus zarezlej a nebo zamrzlej. Mnělo by stačit ho normálně rozhejbat bez rozebírání a namazat olejem. Taky je možné že se ti hnul nebo ohnul ten protikus na podlaze a pak to do sebe nepasuje. Už se mi to taky dokázalo podařit. Citovat
Janki Odesláno 24. únor 2005 Autor Odesláno 24. únor 2005 Asi som to nevysvetlil moc dobre. Zacne mrznut, vystupim, zavriem dvere centralom, vyskusam klucku vpredu, je zamknute. Vyskusam vzadu a dvere sa otvoria. Odomknem centralom, stlacim cudlik na dverach rucne, potiahnem packu na dverach, zabuchnem dvere, stlacim central a je zamknute. Ked znovu otvorim a zatvorim centralom, zas je problem na zadnych dverach. Ked sa otepli, je vsetko OK. Citovat
Guest NiceOne Odesláno 25. únor 2005 Odesláno 25. únor 2005 ..jo to je normalni zavada. Delalo mi to na obou zadnich dverich. Je to potreba rozdelat a vsechno promazat. Me to pomohlo ale jenom na jedne strane:( Ty tahla jsou uz hodne vychozene a navic se to asi mrazem jeste zhorsi. ...a je tam uplne strasnej pristu:(((309) Citovat
Ráďa Odesláno 25. únor 2005 Odesláno 25. únor 2005 mě to dělalo to samý.Rozdělal jsem to,prostříkal,namazal a zatím to chodí dobře. Citovat
igor.sk Odesláno 27. únor 2005 Odesláno 27. únor 2005 To samé 309. Prvé som rozobral, druhé som tam z boku ako je motorček a prevody vyvrtal dierku strekol konkor dierku zamazol silikonom a namontoval spä?. Odvtedy je pokoj. ono mi to vlastne straške škriekalo ako vydrate kolečká keď začnú pridŕha?. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.