Pedro35 Odesláno 26. červen 2011 Odesláno 26. červen 2011 Môžeme nazvať toto nastavenie geometrie v autorizovanom Peugeot servise? Neviete mi poratiť kde mi v BA nastavia geometriu tak ako sa má? Citovat
Bigbadjohn Odesláno 26. červen 2011 Odesláno 26. červen 2011 Tu světlou výšku vpravo Ti asi jen nezměřili, protože přece nechjceš říct, že ti pravou stranou auto sedí na silnici. Osa jízdy je taky v pořádku, ta hodnota 0°30´´ je mezní honota úchylky, když to je menší tak je to v pořádku. Ta přední náprava a příklon ale není OK. Vrať jim to ať to předělají tak aby to bylo vše v normě. Citovat
Marcel00 Odesláno 26. červen 2011 Odesláno 26. červen 2011 ano tiez sa cudujem ze si to prevzal a netrval si na tom aby to spravili poriadne. v ktorom servise si bol ? inak ja chodim do Mikona na Roznavskej s autami, ochotny chlapik, vzdy nastavil uplne presne. Najprv sa s nim porozpravaj co nove a tak... ak bude mat cas a kedy Cena od 20 do 30€. S mojou 407mou som este zatial nemal potrebu ist... Citovat
Pedro35 Odesláno 26. červen 2011 Autor Odesláno 26. červen 2011 bol som v Peugeote v Dunajskej strede. Super prístup mali, veľmi ochotní, len automechanik asi nemal svoj deň. I keď by som si nedovolil niečo takéto z rúk pustiť, byť ním. Upozornil som preberacieho technika, že nesedia čísla a on, že sa to nedá nastaviť. Zhodou okolností som išiel odtiaľ na STK a tam neindikovali problémy s prednou nápravou takže sa to musí dať nastaviť. Už som im napísal emaila, že to mienim riešiť v rámci reklamačného konania, ale najradšej už tu v BA ak nevyhovejú tak smer Mikona Rožňavská. BTW: Keď som zisťoval v BA čo stojí geo. tak že 2,8 hodiny po 39 €. Tak som sa ho spýtal, či to myslia vážne, a že hej, lebo na SW sa aj zadná náprava nastavuje, dôvod jak hovado . Tak som radšej volil DS a takto som dopadol, i keď tam ma to vyšlo len 35,85 € (čo je prijateľná cena) + palivo a čas BTW: v DS mi urobili dve :superzvolávačky YTS a YWY - jedno je klapka čerpadla a druhé prepálenie softu. Konečne mi prestalo dusiť auto na nízkych otáčkach pri ubraní a pridaní plynu [upravil dne 26/6/11 11:52 Pedro35] Citovat
Vlado-77 Odesláno 16. září 2011 Odesláno 16. září 2011 Zdar. Neviete mi niekto podat prosim hodnoty spravneho nastavenia geometrie kolies na 2.0HDi - Sedan? Bol som na geo v ASO a povedali mi ze na zadnom pravom sa neda nastavit lebo je v prdeli tycka stabilizatora. Dal som ju vymenit (€90 aj s robotou). Nastavenie geo sa mi aj tak nepozdava. Papier s vytlacenymi hodnotami mi nechceli dat, ze vraj ostava u nich v archive. Tak som pytal aspon xero. Na originale som videl nejake cervene hodnoty (vraj to bolo pred nastavovanim). Na kopii je to vsetko cierno-biele takze neviem. Chcem to porovnat. Vopred dikes. Citovat
AnotherOne Odesláno 16. září 2011 Odesláno 16. září 2011 http://www.peugeotlogic.com/models/407/407info/info403.htm Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.