Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tu světlou výšku vpravo Ti asi jen nezměřili, protože přece nechjceš říct, že ti pravou stranou auto sedí na silnici. Osa jízdy je taky v pořádku, ta hodnota 0°30´´ je mezní honota úchylky, když to je menší tak je to v pořádku. Ta přední náprava a příklon ale není OK. Vrať jim to ať to předělají tak aby to bylo vše v normě.

Odesláno

ano tiez sa cudujem ze si to prevzal a netrval si na tom aby to spravili poriadne.

v ktorom servise si bol ?

inak ja chodim do Mikona na Roznavskej s autami, ochotny chlapik, vzdy nastavil uplne presne.

Najprv sa s nim porozpravaj co nove a tak... ak bude mat cas a kedy :) Cena od 20 do 30€.

S mojou 407mou som este zatial nemal potrebu ist...

Odesláno

bol som v Peugeote v Dunajskej strede. Super prístup mali, veľmi ochotní, len automechanik asi nemal svoj deň. I keď by som si nedovolil niečo takéto z rúk pustiť, byť ním. Upozornil som preberacieho technika, že nesedia čísla a on, že sa to nedá nastaviť. Zhodou okolností som išiel odtiaľ na STK a tam neindikovali problémy s prednou nápravou takže sa to musí dať nastaviť. Už som im napísal emaila, že to mienim riešiť v rámci reklamačného konania, ale najradšej už tu v BA ak nevyhovejú tak smer Mikona Rožňavská.

BTW: Keď som zisťoval v BA čo stojí geo. tak že 2,8 hodiny po 39 €. Tak som sa ho spýtal, či to myslia vážne, a že hej, lebo na SW sa aj zadná náprava nastavuje, dôvod jak hovado :D. Tak som radšej volil DS a takto som dopadol, i keď tam ma to vyšlo len 35,85 € (čo je prijateľná cena) + palivo a čas

BTW: v DS mi urobili dve :superzvolávačky YTS a YWY - jedno je klapka čerpadla a druhé prepálenie softu. Konečne mi prestalo dusiť auto na nízkych otáčkach pri ubraní a pridaní plynu :potlesk

[upravil dne 26/6/11 11:52 Pedro35]

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Zdar. Neviete mi niekto podat prosim hodnoty spravneho nastavenia geometrie kolies na 2.0HDi - Sedan?

Bol som na geo v ASO a povedali mi ze na zadnom pravom sa neda nastavit lebo je v prdeli tycka stabilizatora. Dal som ju vymenit (€90 aj s robotou). Nastavenie geo sa mi aj tak nepozdava. Papier s vytlacenymi hodnotami mi nechceli dat, ze vraj ostava u nich v archive. Tak som pytal aspon xero. Na originale som videl nejake cervene hodnoty (vraj to bolo pred nastavovanim). Na kopii je to vsetko cierno-biele takze neviem. Chcem to porovnat. Vopred dikes. :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...