Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahoj,mám takový divný problém,hlavně když je auto studené,stává se mi při sešlápnutí spojky jako kdyby pod autem zazvonil nějaký plech,při zahřátém motoru to není tak časté a asi 2x při se sešlápnutí spojky z 15, mi u podlahy jako kdyby lehce přidrhne,jako kdyby zavadila o kobereček.už si toho všímám moc

• O 4 týdny později...
Odesláno

Asi se budu dneska opakovat :) spojkový lanko???Dělalo mi to podobný zvuky - sešlápnu spojku a kovový zvuk jakoby šel plech na plech...A občas se mi stalo, že se spojka nechtěla vrátit, až když jsem jí ještě jednu dorazil úplně tak pak šla...Výměna lanka odstranila zvuk i další zmíněný problém

• O 1 měsíc později...
Odesláno
jenže těch lanek je několik druhů a já nevím jak zjistím které objednat aniž bych vyndal to staré :myslim

no přece podle VIN v serboxu zjistíš orig. číslo lanka a pak ho jednoduše koupíš kdekoli, i v druhovýrobě

• O 4 měsíce později...
Odesláno

nechci zakladat nove tema..

dneska sem jel mestem, prerazuju, slapu na spojku, najednou neco luplo, spojka zustala vyset dole ale auto se chovalo jako by seslapla nebyla.. zustal vyset kvalt.. zastavim, parkrat to produpu, jeste jednou vtom luplo a ted zas chodi normalne..

ps.. taky mi celou dobu chodi spojka z ostra a zabira asi tak na 3/10 z celeho chodu pedalu

vymenit lanko hned ? nevim co od toho mam cekat, nerad bych nekde zustal vyset se zarazenym kvaltem..

Odesláno

mě to parkrát taky luplo...několikrát zůstal vyset...A potom jsem dojel...Nastartoval chtěl hodit kval...zůstal vyset...Lanko prasklo...A za nové jsem dal myslím něco okolo tisícovky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...