NO3IA Odesláno 24. červen 2011 Odesláno 24. červen 2011 ahoj,mám takový divný problém,hlavně když je auto studené,stává se mi při sešlápnutí spojky jako kdyby pod autem zazvonil nějaký plech,při zahřátém motoru to není tak časté a asi 2x při se sešlápnutí spojky z 15, mi u podlahy jako kdyby lehce přidrhne,jako kdyby zavadila o kobereček.už si toho všímám moc Citovat
NO3IA Odesláno 18. červenec 2011 Autor Odesláno 18. červenec 2011 nikdo netušíte?a nemuže to být silentblok motoru? Citovat
Tommy002 Odesláno 18. červenec 2011 Odesláno 18. červenec 2011 Asi se budu dneska opakovat spojkový lanko???Dělalo mi to podobný zvuky - sešlápnu spojku a kovový zvuk jakoby šel plech na plech...A občas se mi stalo, že se spojka nechtěla vrátit, až když jsem jí ještě jednu dorazil úplně tak pak šla...Výměna lanka odstranila zvuk i další zmíněný problém Citovat
NO3IA Odesláno 18. červenec 2011 Autor Odesláno 18. červenec 2011 jenže těch lanek je několik druhů a já nevím jak zjistím které objednat aniž bych vyndal to staré Citovat
Dominika66 Odesláno 30. srpen 2011 Odesláno 30. srpen 2011 kolik stojí to spojkové lanko ? mě to totiž mimo jiné dělá taky ! díky Citovat
ozzy56 Odesláno 31. srpen 2011 Odesláno 31. srpen 2011 jenže těch lanek je několik druhů a já nevím jak zjistím které objednat aniž bych vyndal to staré no přece podle VIN v serboxu zjistíš orig. číslo lanka a pak ho jednoduše koupíš kdekoli, i v druhovýrobě Citovat
v.mira Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 nechci zakladat nove tema.. dneska sem jel mestem, prerazuju, slapu na spojku, najednou neco luplo, spojka zustala vyset dole ale auto se chovalo jako by seslapla nebyla.. zustal vyset kvalt.. zastavim, parkrat to produpu, jeste jednou vtom luplo a ted zas chodi normalne.. ps.. taky mi celou dobu chodi spojka z ostra a zabira asi tak na 3/10 z celeho chodu pedalu vymenit lanko hned ? nevim co od toho mam cekat, nerad bych nekde zustal vyset se zarazenym kvaltem.. Citovat
Jelimaan Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 mě to parkrát taky luplo...několikrát zůstal vyset...A potom jsem dojel...Nastartoval chtěl hodit kval...zůstal vyset...Lanko prasklo...A za nové jsem dal myslím něco okolo tisícovky Citovat
martan11 Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 nevim na 206 jsem lanko nemenil,ale neni tam samostav,ktery by delal to lupaní? Citovat
Jelimaan Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 samostav tam je....I ten to může dělat... Citovat
v.mira Odesláno 7. leden 2012 Odesláno 7. leden 2012 lanko vymeneno, spojka uz jde krasne hladce, zlehka, nevrze neskripe ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.