Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čaute!Keď idem s autom na nerovnomernej vozovke počujem pukot,raz z lavej strany,a aj pravej to isté!Záleží že ktorá strana vozovky,je zlá!!!???Tyčky,zvyslé,a aj vodorovné menené.Pozeral som vôlu ložisiek a sú v poriadku.Pomykal som z odoma kolesami,všetkými smermi,a nič,všetko drží,žiadná vôla.

• O 2 týdny později...
Odesláno

U mě dělaly takový pukání silentbloky z. stabilizátoru - dá se to poměrně v pohodě vyměnit. Kupoval jsme Sasic, oba tuším za 520,-

jojo, na 7 se chystám taky, pravej je už to potřebuje viditelně. Mimochodem jak ho dostanu ven? Na to abych ten střed vyříznul tam není místo, odvrtávat se mi to moc nechce... Ten vnější kroužke pak rozříznu, ale co s tím středem abych se k němu dostal? Vím, že Ferry popisoval postup, ale ten to měl hezky rozpadlé a mě to tam ještě drží :D

[upravil dne 2/7/11 22:09 koblih69]

post-25417-14109618383117_thumb.jpeg

Odesláno

servisy na dem. toho dílu 7 mají spec. stahovák, ale dá se vyrobit něco podobného ze závitové tyče a různých podložek a trubek vhodného průměru--dá se pak lehce vytáhnout z těhlice a nový zpátky natáhnout (nalisovat)

jinak těhlice dolů a lis...

Odesláno
servisy na dem. toho dílu 7 mají spec. stahovák, ale dá se vyrobit něco podobného ze závitové tyče a různých podložek a trubek vhodného průměru--dá se pak lehce vytáhnout z těhlice a nový zpátky natáhnout (nalisovat)

jinak těhlice dolů a lis...

No a co třeba stahovák okolo toho oka a střed stahováku opřít o střed toho silentbloku? To by mohlo střed vytlačit a vnějšek naříznu.... Na zalisování závitovou tyč ... mám, ale chci se vyhnout vyrábění toho nártubku, protože nemám teď přístup k soustruhu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...