zolco Odesláno 23. červen 2011 Odesláno 23. červen 2011 Čaute!Keď idem s autom na nerovnomernej vozovke počujem pukot,raz z lavej strany,a aj pravej to isté!Záleží že ktorá strana vozovky,je zlá!!!???Tyčky,zvyslé,a aj vodorovné menené.Pozeral som vôlu ložisiek a sú v poriadku.Pomykal som z odoma kolesami,všetkými smermi,a nič,všetko drží,žiadná vôla. Citovat
Guest dreamtalks Odesláno 23. červen 2011 Odesláno 23. červen 2011 a co treba ulozeni tlumicu, nebo silentbloky ? Citovat
godzila.01 Odesláno 23. červen 2011 Odesláno 23. červen 2011 Spodní čep zadního ramene a nebo pak silentbloky na zadní nápravě je jich spousta, chce to prolézt pořádně ... Citovat
zolco Odesláno 2. červenec 2011 Autor Odesláno 2. červenec 2011 No hej,je ich tam dosť!Keď sa mi bude chcieť,mrknem na to! Citovat
ozzy56 Odesláno 2. červenec 2011 Odesláno 2. červenec 2011 většinou pomůže vyměnit díl 7 phpbTyXRe.pdf Citovat
koblih69 Odesláno 2. červenec 2011 Odesláno 2. červenec 2011 U mě dělaly takový pukání silentbloky z. stabilizátoru - dá se to poměrně v pohodě vyměnit. Kupoval jsme Sasic, oba tuším za 520,- jojo, na 7 se chystám taky, pravej je už to potřebuje viditelně. Mimochodem jak ho dostanu ven? Na to abych ten střed vyříznul tam není místo, odvrtávat se mi to moc nechce... Ten vnější kroužke pak rozříznu, ale co s tím středem abych se k němu dostal? Vím, že Ferry popisoval postup, ale ten to měl hezky rozpadlé a mě to tam ještě drží [upravil dne 2/7/11 22:09 koblih69] Citovat
ozzy56 Odesláno 2. červenec 2011 Odesláno 2. červenec 2011 servisy na dem. toho dílu 7 mají spec. stahovák, ale dá se vyrobit něco podobného ze závitové tyče a různých podložek a trubek vhodného průměru--dá se pak lehce vytáhnout z těhlice a nový zpátky natáhnout (nalisovat) jinak těhlice dolů a lis... Citovat
koblih69 Odesláno 2. červenec 2011 Odesláno 2. červenec 2011 servisy na dem. toho dílu 7 mají spec. stahovák, ale dá se vyrobit něco podobného ze závitové tyče a různých podložek a trubek vhodného průměru--dá se pak lehce vytáhnout z těhlice a nový zpátky natáhnout (nalisovat) jinak těhlice dolů a lis... No a co třeba stahovák okolo toho oka a střed stahováku opřít o střed toho silentbloku? To by mohlo střed vytlačit a vnějšek naříznu.... Na zalisování závitovou tyč ... mám, ale chci se vyhnout vyrábění toho nártubku, protože nemám teď přístup k soustruhu. Citovat
ozzy56 Odesláno 2. červenec 2011 Odesláno 2. červenec 2011 vytahuju ho vždy za vnější kroužek (průměr), tak nevím jestli to půjde za střed:myslim Citovat
koblih69 Odesláno 2. červenec 2011 Odesláno 2. červenec 2011 No já myslím, že celý to za střed asi nepůjde, ale myslel jsem, že by se mohl aspoň ten střed protlačit skrz Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.