oni Odesláno 21. červen 2011 Odesláno 21. červen 2011 chci se zeptat. neni zde nekdo, kdo plati vetsi ucty a tak ma vetsi slevu na dotovany telefon a nevyuziva techto sluzeb? Citovat
Guest StibTo Odesláno 21. červen 2011 Odesláno 21. červen 2011 a i kdyby byl tak co ? .... telefon by dostal na svy jmeno, zarucak taky, proda ho Tobe neco se Ti s tim vysere a budes to resit pres dotycneho ? .. Citovat
oni Odesláno 21. červen 2011 Autor Odesláno 21. červen 2011 no ja nevim jak to funguje jinde,ale u vodafounu to na jmeno nedavaj. no zalezi za kolik by byl smao konkretni telelon, to je jasny ze zadarmo by to nebylo.. Citovat
MilanF1 Odesláno 21. červen 2011 Odesláno 21. červen 2011 Já co jsem koupil mobil za korunu, tak záručák nebyl myslím na mě, poslal jsem telefon dál. Ale záručák bych tolik neřešil, třeba jsem nakoupil použitou grafárnu do kompu, ale jednou jsem ji blbě zapojil a prožkovala, záručák byl na někoho jiného, poslal jsem to pod svým jménem do té firmy (CZC) a normálně se mi vyjádřili - poslali novou a opět dvě roky záruka Citovat
Neon Odesláno 21. červen 2011 Odesláno 21. červen 2011 A kdyby někdo dostal nějakou slevu na nějaký nákup, tak jí beru zase já, anebo kdyby někomu přidali na výplatní pásce, tak taky ke mně ... Ale jinak záručák na jméno nebude, to bude jenom ta smlouva, že je to za 1 Kč a záručák je bez jména s datem prodeje, nebo si ho necháš potvrdit ... Ale když, když mi přijde nabídka founu za kačku, tak ho vezmu a prodám třeba za 500,- nejsem Matka Tereza ... :aut Citovat
Guest StibTo Odesláno 21. červen 2011 Odesláno 21. červen 2011 jo to je fakt s tim zarucakem asi ... Neone o pridani na vyplatni pasce se taky hlasim Citovat
Y2K Odesláno 21. červen 2011 Odesláno 21. červen 2011 keby tu dakto taky bol tak ja chcem IP4 Citovat
oni Odesláno 21. červen 2011 Autor Odesláno 21. červen 2011 ale tak ja vim z vlastni zkusenosti, ze lidi si ty telefony neberou. a pokud by mel nekdo jistej foun az peknou cenu tak co? hafo lidi zase ty telefony bere jenom aby je prodali.. Citovat
MilanF1 Odesláno 21. červen 2011 Odesláno 21. červen 2011 Já si je beru, abych je prodal, ale naposledy jsem na to zapomněl ale stejně by to byl ten největší low-end, ale pár stovek by se přesto hodilo. Citovat
Y2K Odesláno 21. červen 2011 Odesláno 21. červen 2011 tak ked sa dakto taky najde berte IP4 a ja ho berem Citovat
oni Odesláno 21. červen 2011 Autor Odesláno 21. červen 2011 ja prave pokukuju po nikii n8 nebo nejakym HTC Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 21. červen 2011 Odesláno 21. červen 2011 S telefonmy na pausal to funguje nasledovne na SK ... Telefon k pausalu od T-Mobile ... S platnym zarucnym listom mozete ist telefon reklamovat do hocitorej predajne, alebo autorizovaneho servisneho strediska, ktore je autorizovane i danym operatorem ... Orange = telefon muzete reklamovat len v tychto strediskach, na predajni ho moze reklamovat iba osoba, na ktoru je pisany pausal, a teda i telefon ... Tj reklamovat v obidvoch pripadoch mozete, ale u orange je to komplikovane, napriklad s te s oravy, a autorizovanej servis je jen v Bratislave ... Problem u obou, muze ale nastat ... Poznate klasickou reklamacni formulku, pokud se telefon pokazi 3 x pocas zaruki s rovnakou zavadou, alebo ma naraz viac ako TRI vady, mate pravo na novy kus alebo odstupenia od zmluvy. A to je kamen urazu ... Treba vymyslim si variantu ... Koupite si telefon, treba HTC Desire S ... Po pul roce vam odejde mirofon, vyreklamuje se, a pouzivate ho dal. Po dalsich par mesicich vam zase odejde mikrofon, zase probehne reklamace, a po nejake case se to 3 krat zopakuje ... Vtedy pridete na prodejnu, a tam vam povedia, ze tento kus telefonu, uz neni v ponuke na to, aby vam ho vymenili, popripade povedia, ze tento kus telefonu nie je na sklade. Tym padom vam ponuknu len odstupenie od zmluvy, ale kedze ste neni majitel, tak to nemuzete podepsat, a tym padem je vsechno spatne. Jinak telefony si kupuji na pausal, nebo si kupuju novo vybrane telefony na pausal, s tym, ze za ne platim vecsinou cca polovicni cenu nez za kolik bych si ho koupil novy s prodejny. Sanca, ze sem vam 3 x posere rovnako, je celkom miziva ... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 21. červen 2011 Odesláno 21. červen 2011 Inak realne pracujem prave s ludmi, ktory na velky pausal,berou telefon, ktory je za 1 Euro i pri tech nejnizsich. Taketo pripady sa deju ... V kazdem pripade ONI sancu vicemene nemas ... Bud zakaznikovi ponuknem, ze mu dany telefon kupim ja za hotove, a na jeho cislo si zoberem telefon,ktory mi potom da, alebo sa s nim nedohodnem. Vecsinou sa s nim nedohodnem, pretoze taky zakaznik ma vetsinou tych par eur v prdeli, a nestoji o ziadne dotahovacky, a tym padom ho nijak neprehovoris. A to sem jeho obchodnik, ktereho pozna, a som s nim dlho v kontakte. Neviem se predstavit, ze by to changovali nezname osobe ako napr ty ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.