Hawk476 Odesláno 20. červen 2011 Odesláno 20. červen 2011 Zdravím, chci se zeptat, jsou sériová rádia nějak připravena na externí vstup, resp jednoduchou modifikaci? Na diagnostice jsem u rádia měl zapnutý externí vstup, ale vůbec nevím jestli je na to nějaká příprava, nebo se musí nějakým hrubším zásahem, abych si připravil normální audio vstup a mohl si pouštět hudbu z mobilu? Děkuji za rady Citovat
HonzaZ Odesláno 20. červen 2011 Odesláno 20. červen 2011 Pokud máš RD4, tak se nechá po aktivaci na dia připojit k rádiu kabel s 2 externími analogovými vstupy. Citovat
Hawk476 Odesláno 20. červen 2011 Autor Odesláno 20. červen 2011 Přesně to mám :-). A teď jak se dostanu na ty konektory? Citovat
HonzaZ Odesláno 20. červen 2011 Odesláno 20. červen 2011 Jsou zezadu na radiu. Musíš na to mít FAKRA konektor, který se píchne do rádia a na druhém konci bude mít buď jack nebo cinche podle potřeby. Citovat
Hawk476 Odesláno 20. červen 2011 Autor Odesláno 20. červen 2011 Ua. Takže pořídit nějakou redukci, nebo tam je konektor, kterej zeje prázdnotou? Ideálně, kdyby si mi linknul co mam koupit a já když už to pak budu mít vyndaný v ruce, tak přijdu na to co kam přijde a co upravit, ale abych měl ten správný materiál Chci na to píchnout nějakej modrozubej přijímač, tak pak budu ještě řešit, odkud si tam vzít napájecí napětí. Kdyby i k tomuhle byl tip na konkrétní kabel, abych to nemusel měřit stylem hokus pokus, budu moc vděčný :-) Děkuju moc :-) Citovat
HonzaZ Odesláno 21. červen 2011 Odesláno 21. červen 2011 Tady máš zapojení konektoru. FAKRA konektor včetně pinů koupíš v Aunice na Kladně. Od modrého zubu tam připojíš zvuk do rádia, ale pokud by jsi chtěl připojovat nějaký Parrot, tak tam sejně budeš muset mít redukci. Citovat
Hawk476 Odesláno 21. červen 2011 Autor Odesláno 21. červen 2011 To jest jako tohle nebo existuje i sociálnější a levnější varianta samo domo? ))) http://www.aunika.com/Multimedia/Moduly-pro-odblokovani-obrazu/Modul-odblokobrazu-Citroen-Peugeot Citovat
Přema Odesláno 21. červen 2011 Odesláno 21. červen 2011 A co tak třeba tohle...... http://www.aunika.com/Prislusenstvi-pro-autohifi-1/AUX-vstup/AUX-vstup-CITROEN-PEUGEOT proč modul na odblok obrazu k RD4 ?????? Citovat
HonzaZ Odesláno 21. červen 2011 Odesláno 21. červen 2011 Ale ne, v Aunice koupíš jenom konektor, piny a kabel si vyrobíš. Je to prosté. Už jsem jich několik dělal. Citovat
bedo Odesláno 21. červen 2011 Odesláno 21. červen 2011 spravne som pochopil ze ked si vyrobim konektor a zapojim ho tak budem mat okrem AUX/AV vstupu v kastliku este jeden dalsi? .. pojde to aj do RT3? Citovat
HonzaZ Odesláno 21. červen 2011 Odesláno 21. červen 2011 Pokud jde o RT3 tam je to jiné. To nevím, jelikož mám RD4. Citovat
janou Odesláno 21. červen 2011 Odesláno 21. červen 2011 RT3 ma aux-video(v kastliku) a aux na menič. Citovat
Hawk476 Odesláno 25. červenec 2011 Autor Odesláno 25. červenec 2011 Tak teď řeším hádanku, jestli si ztěžovat život a řešit konektor z RD4, připojení na Bluetooth přijmač a hlavně pak jeho napájení někde z konektoru rádia, a nebo si do zapalovače šoupnout tohle a mít to i s telefonem :-)) http://www.mironet.cz/emgeton-wireless-carpack-5--bluetooth-handsfree--fm-transmiter--sd-karty--cerny+dp102446/ Váš názor? :-) Citovat
Hawk476 Odesláno 25. červenec 2011 Autor Odesláno 25. červenec 2011 Tak po přečtění zkušeností s FM transmittery to radši udělám dle původního plánu s tím doporučeným konektorem a bluetoothem... Jenom dotaz, odkud si tam můžu nějak šikovně vzít napětí, abych nemusel v tom modrym zubu pravidelně měnit baterku? :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.