Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

máš dvě rozdílná auta ikdyž typ je stále 307.to budeš mít těžké.Plyn se vždy vyplatí ve větším obsahu i výkonu.Ale za mě.Koupil bych bezín bez plynu protože auta jsou ,,levná,,a nechal bych si ho tam LPG namontovat cca od 20 000kč počítej a výše.U nás totiž platí 10let na nádrž od výroby,takže u té starší můžeš počítat z výměnou...

Odesláno

asi je to i o penězích, kolik chceš investovat...já bych klidně vzal verzi před FL (na spolehlivost před a po nevěřím, tady to zaleží od kusu), ale 1.6ku benzín (mně stačí) a plyn nechal dodělat jako kolega John_Ice :papa

Odesláno

Jednoznačně novější typ - rozdíl 4 let je dosti přesvědčující. Jinak názor za 307 je různý, já na ni - rok výroby 2006 - nedám dopustit!:papa:papa

Odesláno

Ono 307 kombi a normalni se moc srovnat neda , kombi ma o 10cm vetsi rozvor a opravdu to auto se chova jinak , je daleko pohodlnejsi .

jinak novejsi je lepsi i kdyz ty BMW motory moc chvaly neprinesly .

Odesláno
asi je to i o penězích, kolik chceš investovat...já bych klidně vzal verzi před FL (na spolehlivost před a po nevěřím, tady to zaleží od kusu), ale 1.6ku benzín (mně stačí) a plyn nechal dodělat jako kolega John_Ice :papa

To je sice pekne, ale 307 pred Face boli snad jedny s najkazovejsich pugov ...

Moje prve sluyobne auto bola 307 SW 1.6 16V benzin r.v. 2003 - kupene nove na firmu, ako N1 tka, celkovo 3 kusy + 1 kus v 2.0 HDI ... Moju sem dostal po kolegovi kdyz mnela 1,5 roka, a zvysek sem dojazdil ja ... Jeste bych snad nekde nasel VIN cislo, nech Pe.Tr hodi servisni historii .. Pocas zarucnej doby 33 x porucha ...

Ta nejlepsi z te 4 ice mnela za zaruku iba 8 poruch ... Ja bych 307 pred facem nekoupil ani nahodou :)

Po face su to super auticka, a za mne, bych bral urcite tu cernou :)

• O 2 týdny později...
Odesláno

nejdrsnější věc je,že se mě manželka ptala kdy řadím,tak sem jí řek,že tak nějak instinktivně,ale hned sem navrhnul,že aby se jí dobře řadilo,tak není problém tam dát nějaký laďák,který nebude až tolik řvát,tak mi to hned zatrhla:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...