Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj. Včera mi přestal fungovat přední ventilátor na klimatizaci, do kabiny nejde vůbec žádný vzduch. Zadní funguje, ale co si budeme povídat, ten mi připadá jako šidítko. Má to někde pojistku, nebo co s tím ? V manuálu jsem našel jenom pojistku na klimu.

Odesláno

Nemám teď auto doma, mám ho na údržbě (výměna oleje v motoru, v převodovce, rozvody a lanovody ručky) takže nemám knížku, ale koukal jsem na net a píšou v příručce, že to má dvě pojistky klimatizace (těžko říct, jestli ventilátoru nebo jednotky chlazení nebo ještě něco jiného). V kastlíku před spolujezdcem to je druhá a sedmá pojistka (počítáno od předku auta). No ale jestli ti vše ostaní funguje, tak to možná taky nebude pojistkou. Když točíš kolečkem na přidávání a ubírání rychlosti ventilátoru tak se ti mění počet listů na tom ventilátoru na displeji? Jestli ne tak máš možná problém. Na motoru toho ventilátoru odcházejí výkonové tranzistory, oprava za pár korun, ale je to prý dost práce. Když to někam dáš tak se možná prohneš jako já, dal jsem za to čtyřku. Teď bych se dotoho už asi pustil sám.

• O 2 týdny později...
  • O 3 roky později...
Odesláno (upraveno)

Zdravím. Mám uplně ten samý problém. Předek nefouká a jde jen vzduch do zadních sloupků. Listy na displey se zobrazují i když uberu a nebo přidám. Spíše by mě zajímala cena , když bych to nechal opravit v servise. Slyšel jsem o ceně cca.3000kč. Nebylo by lepší koupit rovnou nějaký starší přední ventylátor?

Upraveno uživatelem Manifico
Odesláno

Zdravím. Mám uplně ten samý problém. Předek nefouká a jde jen vzduch do zadních sloupků. Listy na displey se zobrazují i když uberu a nebo přidám. Spíše by mě zajímala cena , když bych to nechal opravit v servise. Slyšel jsem o ceně cca.3000kč. Nebylo by lepší koupit rovnou nějaký starší přední ventylátor?

cetl jsi to co je napsane nad tebou??? ta cena 3000 je za praci! material vyjde na par drobaku.problem je v tom se k ventiatoru dostat... S tim ti jiny vetrak nepomuze...

Odesláno (upraveno)

Da se to, ale "novy" ventilator mu to neulehci a stale plati ze ty penize jsou u servisu jen za praci. Podle Markova SUPER navodu to udelej sam a mas opraveno za 50 korun a lepe nez tam rvat vetrak z vrakace, kterej muze bejt taky uz napul chycenej... (pokud mas problem opravdu ve vykonakach)...

Upraveno uživatelem Lukas.407
Odesláno

Loni v létě mě to taky zazlobilo, tak jsem dle uvedeného návodu vyndal větrák, provedl rozborku a přišel na zaoxidované uhlíky. Vyčištěno, rozhýbáno, ošetřeno a od té doby mám klid.

Odesláno (upraveno)

Loni v létě mě to taky zazlobilo, tak jsem dle uvedeného návodu vyndal větrák, provedl rozborku a přišel na zaoxidované uhlíky. Vyčištěno, rozhýbáno, ošetřeno a od té doby mám klid.

:) dobre ty

Upraveno uživatelem Lukas.407
Odesláno (upraveno)

Navod je fakt super,podla neho som si sam vymenil ventilator za novy.No bol problem pozhanat ho.Mam ho z PL.Stary venilator z vraku by som tam nedaval.Ako sa da ten ventilator rozobrat,ked je tam vsetko nalisovane? :myslim

http://www.peugeot-club.com/topic/77040-p-807-fotonavod-na-demontaz-hlavneho-ventilatora-kurenia-klimatizacieávod-na-demontáž-hlavného-ventilátora-kúreniaklimatizácie/?p=1602813

Upraveno uživatelem xpetrix
Odesláno

Co je kde nalisovaného? Rozebereš veškeré plasty, vytahneš motorek s vrtulkou, tu taky stahneš a máš krásnej přístup k celému motorku. Až se to příště po... tak to nafotím.

• O 2 týdny později...
Odesláno

mam dotaz,kdo z vas se dobre vyzna v klimatizaci?mam problem,sla mi klima chvily a uchazela,naslo se kde,tak se vymenila trubka,sla zase chvily tak se pak menil kompresor,dnes na dilne sla v klidu,ale ujel sem kilometr a zacalo to foukat zase teple,uz vazne nevim kde je problem :(

Odesláno

Podíval bych se na funkčnost pohonů klapek. Taky jsem to celé rozpytvával a nakonec totální banalitka, a to ovládací mikrospínač klimy. Taky chvíli fungovala a chvíli ne.

Odesláno

mam dotaz,kdo z vas se dobre vyzna v klimatizaci?mam problem,sla mi klima chvily a uchazela,naslo se kde,tak se vymenila trubka,sla zase chvily tak se pak menil kompresor,dnes na dilne sla v klidu,ale ujel sem kilometr a zacalo to foukat zase teple,uz vazne nevim kde je problem :(

Zapneš klímu.....sahary na chladiči bežia ?

• O 2 týdny později...
Odesláno

Zdravím

Měl bych dotaz. Přestalo mě fungovat ofuky větráků. Zadní ve sloupkách jedou skvělě, akorát předek nejede. Když to dám na max. tak předek slabě fouká ale nejde to ani znát. Regulátor se zdá být v pohodě, listy na panelu se točí i přidávání stupnů reaguje ale nic se při nich nezmění. Jen jak jsem se zmninoval když dám listy na max. tak to fouká strašně slabě.

Předem všem děkuji za radu.

Odesláno

Zdravím

Měl bych dotaz. Přestalo mě fungovat ofuky větráků. Zadní ve sloupkách jedou skvělě, akorát předek nejede. Když to dám na max. tak předek slabě fouká ale nejde to ani znát. Regulátor se zdá být v pohodě, listy na panelu se točí i přidávání stupnů reaguje ale nic se při nich nezmění. Jen jak jsem se zmninoval když dám listy na max. tak to fouká strašně slabě.

Předem všem děkuji za radu.

http://www.peugeot-club.com/topic/77040-p-807-fotonavod-na-demontaz-hlavneho-ventilatora-kurenia-klimatizacie/?p=1602813

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...