zoby Odesláno 15. červen 2011 Odesláno 15. červen 2011 plánuju nějaké úpravy v bytě a statik po mě žádá nějaký nákres nebo aspoň typ paneláku. nákres není problém, ale zkoušel jsem hledat na netu něco o těch typech paneláků a nic moc jsem nenašel. našel jsem jenom typové označení, ale když jsem hledal podrobnosti o konkrétním typu B 70 tak nic. nenapadá vás kde by se dalo něco najít? díky Citovat
Péťa Odesláno 15. červen 2011 Odesláno 15. červen 2011 Co stavební úřad? Mě tam našli i plán stoleté chaloupky, kterou jsem před lety zboural. Citovat
olaff Odesláno 16. červen 2011 Odesláno 16. červen 2011 já bych měl mít doma seznam, tak ti to můžu poslat Citovat
.mycTD Odesláno 16. červen 2011 Odesláno 16. červen 2011 to jsou bohunice? neco z tohoto by ti nepomohlo? http://web.ice-ckait.cz/shop/vypis_publikaci.asp?item=8 [upravil dne 16|6|11 09:14 .mycTD] Citovat
zoby Odesláno 16. červen 2011 Autor Odesláno 16. červen 2011 je to Líšeň, nejsem si jistý, jestli máme ten typ B-70, ale podle toho co jsem našel na netu, tak by to mělo být ono. Ale nikde jsem nenašel nákresy, podlé kterých bych to mohl ověřit. na stavebním uřadě nám řekli že nic nemají.... budu rád ža každé podklady kdyžtak mail je zoby@centrum.cz díky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.