Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, poraďte prosím... Kamarát by chcel kúpiť chrániče prahov na 406ku r.v. 2003 ale v Peugeote mu nevedeli predať- nechcelo sa im hľadať ... Neviete niekto objednávacie čísla ???

Odesláno

ako moze zacat bordel pod nimi hrdzaviet? su prilepene po celej dlzke tak neviem ako sa tam bordel dostane a ked uz sa dostane tak nechapem ako moze zacat pozinkovany pocatovany nalakovany plech hrdzaviet :myslim

a ked si urobis vlastne z nerezu tak ako ich prichytis?

Odesláno

přesně mám doma 3 pugy 2x 406 a jednu 405 r.v.90 a ta je mnohem líp povrchově upravena jak ty 2 406 dohromady ... auta mají super servis takže vím o čem mluvím a bratranec na svojí 406 měl ty origo a pod tím plastem se mu udělala díra do práhu takže si tu neplácám játra zbytečně ;) a hlavně když si je uděláš sám tak ti to vyjde na 800 za celý auto a za to nekoupíš origo ani na jedny dveře ;)

Odesláno

lenze ta diera sa mu urobila odspodu a nie kvoli listam urcite.

nevidim najmensi dovod preco by mal kvoli plastovym listam prehrdzaviet prah a kvoli nerezovym nie.

a ked sme pri cene tak ja som kupil na cele auto za 25 evri origo.

Odesláno
r1kimi pre 406 su v ponuke len tie co ti dal uz judes obrazok. ale zasa obrazok moze skreslovat. a chromove myslis plastove ci nerezove?

myslím origo Peugeot - neviem asi to bude plast ?

Odesláno
r1kimi pre 406 su v ponuke len tie co ti dal uz judes obrazok. ale zasa obrazok moze skreslovat. a chromove myslis plastove ci nerezove?

myslím origo Peugeot - neviem asi to bude plast ?

Neviem či na 406-ku sú plastové s pochrómovaním ale ja mám na 407-me nerezové.

V tých Michalovciach ale musíte mať ochotný personál, pre nich asi zákazník nič neznamená.

PS: na 406-ku sú v ponuke len tie jedny čo som sem dal obrázok a na cenu sa treba ísť spýtať, lebo majú akciu na doplnky. :papa

[upravil dne 16/6/11 21:39 Judes]

Odesláno

Judes , akciu som si všimol a hneď som volal kámošovi aby skočil do Peugeotu bo to pre neho zháňam tie obj.čísla. V Autostyl Michalovce mu vraveli nech si niekde zoženie obj. číslo a oni to už objednajú. Chcel ešte aj páčku na tempomat a spomenul 30% zľavu a oni mu na to že 30% zľavu mu ponúknu ak si to nechá u nich v servise aj namontovať. Takže nie všade sú zľavy zľavami :(

Odesláno

no to je jasný oni tě dají slevu na díly ale natáhnou tě v hodinovce dělám s servisu na náklaďáky tak vím jak to chodí dají ti slevu 30% na díl ale napíšou ti o 1,5 práce navíc a je to takže svoje peníze stejně dostanou a zákazník je ještě rád že dostal 30% slevu :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...