GRiMx Odesláno 15. červen 2011 Odesláno 15. červen 2011 http://www.novinky.cz/krimi/236281-nepripoutany-20lety-mladik-pri-nehode-na-hodoninsku-vypadl-z-auta-a-zemrel.html dnes už klasika... Citovat
MilanF1 Odesláno 15. červen 2011 Odesláno 15. červen 2011 Co dodat ... já se cítím blbě jenom když vyjíždím z garáže a nemám kšandu. Citovat
straki007 Odesláno 15. červen 2011 Odesláno 15. červen 2011 Pozor hodne si tyhle novinky vymysleji a domysleji. Zabil se mi bratranek takhle a okamzite psali ze nemel pas. Narazil se svoji stranou do stromu a hlavne diky tomu ze dostal na ledovce smyk a zrovna v dobu kdyz mel vysoke horecky a jel na pohotovost.... Pas samozrejme mel protoze zustal streleny a normalne natazeny. Takze temhle zpravam neverim.... Citovat
h4wk3y Odesláno 15. červen 2011 Odesláno 15. červen 2011 novinky kecaj porad... Ale musim rict, ze jsem si na pas taky tak zvyknul, ze kdyz nejsem pripoutanej za jizdy, tak jsem nesvuj... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.