Sem.j Odesláno 14. červen 2011 Odesláno 14. červen 2011 Nazdar Ještě bych se rád zeptal na propojení zadních dveří do vede do prostředního sloupku mám přerušený drát v zástrčce ale ta nejde rozebrat je možné někde koupit a opravit popřípadě vyměnit. Nebo zda se musí koupit celý svazek do zadních dveří?Dík [upravil dne 14/6/11 19:44 Sem.j] Citovat
Ferry Odesláno 14. červen 2011 Odesláno 14. červen 2011 ten konektor se da rozpojit, musis odehnout sroubovakem zapadku a pak normalne sroubovat kabelovy svazek zadnich dveri na novej model bych nekde vyhrabal, co vsechno mas ve vybave ? elektricka okna, svetylko na dverich a central ? kolikatlacitkovej ovladac centralu mas ? Citovat
Sem.j Odesláno 14. červen 2011 Autor Odesláno 14. červen 2011 Mám el okna a centrál je tam sedm vyvodů. Koukal jsem na to a zástrčka je zalitá a nejde šroubovat. Ještě to prostuduji ale má převlečnou matku kterou se přitahuje do protikusu na sloupku. Snad to popisuji dobře a srozumitelně Citovat
Ferry Odesláno 14. červen 2011 Odesláno 14. červen 2011 rozebral jsem aspon 10ks 406tek vsech modelovych rocniku a u vsech sel svazek dveri odpojit od sloupku a svazek ve sloupku lze taky demontovat Citovat
Sem.j Odesláno 14. červen 2011 Autor Odesláno 14. červen 2011 tak se musím podívat a nějak to zkusit když se mi to nepovede tak se budu dál ptát. Děkuji Citovat
Sem.j Odesláno 14. červen 2011 Autor Odesláno 14. červen 2011 Jdu se na to ještě podívat na tu zástrčku z dveří jak to vlastně je ještě napíši Citovat
Sem.j Odesláno 14. červen 2011 Autor Odesláno 14. červen 2011 Tak jsem se byl podívat jak ta zástrčka vypadá a opravdu je z plastu a nejde rozebrat ani jediný šroub tam není jedině ji nějak rozříznout a pak slepit Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.