Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Ostrava!!! či Opava 22.6. 18h  

1. 1. Ostrava!!! či Opava 22.6. 18h

• Ostrava
      9
    • Opava
      10

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Rád jsem Vás všechny viděl :mrk

Pepito: nevadí, můžeš přijet na některou z dalších akcí :super

BiFF: Tady už prší, je vidět, že mi začíná dovolená :D

Jen připomínám, že příští akce bude 13.7. v 18h v Porubě, pak založím vlákno... ;)

Odesláno

tak konečně se můžu taky přidat se svým díky Paťkovi :-) myslím, že čestnou pozici vedoucího zájezdu si plně zasloužíš :) supr restauračka, počasí taky objednáno skvěle a na parkoviště jsem se taky vlezla :-) už se těším na další srázek :papa

Odesláno

for Alpinka : já mu to pořád říkám že si takovou čestnou pozici zaslouží ;) Ale prosím tě , stím tvým maličkým vozítkem bych se taky vlezl všude , my co máme velké vozy :D potřebujeme více místa ale taky jsem se vlezl ... už se těším na další setkání :papa

Odesláno

Pata : já věřím že by se auto do kabelky vešlo , ta kabelka byla hodně velká ...

Alpinka : a já jsem si říkal kterej řidič mi u VŠB v Ově tak svítí do očí a ono ejhle , bylas to ty :D

Odesláno

Slipkont: když ty ses strašně coural.... spěchala jsem aby mě nestihla bouřka :D

a jak chcete... příště bez kabelky, aby bylo jasné, že je auto na parkovišti.... :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...