Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahoj..dopíš si motorizáciu ale tipujem 2,2 HDi ???

to sú regulačné klapky prívodu vzduchu. Neviem ako u 607 ale u 407 2,0 HDi je vrchná prívod vzduchu cez intercoler a spodná na bi-pas - slúži na zahriatie motora hl. pri regenerácií FAP.

ale ten olej to netuším s kadiaľ ide..

[upravil dne 15/6/11 17:15 andy 3823]

Odesláno

Podla mna ten olej kvapka z tej hrubej hadice na ten spodny ventil. Odpoj z toho ventilu z ktoreho to kvakpa tu hadicku a gugni do nej ci nieje plna oleja. Nemala by byt, lebo tadial ide vzduch, ale ak bude vo vnutri od oleja tak to bude nasavat niekde z interkulera, alebo niekde v tejto ceste. Nepohvizduje ti trochu turbo?

Odesláno
Podla mna ten olej kvapka z tej hrubej hadice na ten spodny ventil. Odpoj z toho ventilu z ktoreho to kvakpa tu hadicku a gugni do nej ci nieje plna oleja. Nemala by byt, lebo tadial ide vzduch, ale ak bude vo vnutri od oleja tak to bude nasavat niekde z interkulera, alebo niekde v tejto ceste. Nepohvizduje ti trochu turbo?
možná trochu pohvizduje..:(
Odesláno

Bude pravdepodobne trosku cez loziska tlacit olej. Ten olej sa potom hromadi, alebo zachytava v hadiciach a cirkuluje so vzduchom dokola. A preto sa moze objavit aj v tom ventile. Ja som raz zhodil tu hrubu hadicu co ide do interkulera a v tom ohybe bolo trocha oleja.

Mne tiez turbo trochu pohvizduje.

Nic si ztoho nerob. Ocisti to a ak sa ti chce tak vycisti aj hadice okolo turba a interkulera a bude.

Odesláno

Mě to taky dělá, už se tlačí olej zkrž turbo, ale v minimálním množství.... někde mám malililinkatou direčku v cooleru, tak mi ten olej malinko prolíná i tam.

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Nho ja to mám tiež zas.... od oleja aj okolo toho ventila ....

Ale mám auto len 2 den tak ešte nemám taký prehľad čo a ako .... nepoznáte náhodou niekto šikovného mechnika z Prešovského kraja, ktorý sa Peugotom naozaj rozumie???

Ďakujem

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...