hakavcak Odesláno 13. červen 2011 Odesláno 13. červen 2011 co to je nějaký ventily nebo co teče mi z toho olej... Dík Citovat
andy 3823 Odesláno 15. červen 2011 Odesláno 15. červen 2011 ahoj..dopíš si motorizáciu ale tipujem 2,2 HDi ??? to sú regulačné klapky prívodu vzduchu. Neviem ako u 607 ale u 407 2,0 HDi je vrchná prívod vzduchu cez intercoler a spodná na bi-pas - slúži na zahriatie motora hl. pri regenerácií FAP. ale ten olej to netuším s kadiaľ ide.. [upravil dne 15/6/11 17:15 andy 3823] Citovat
jofo Odesláno 15. červen 2011 Odesláno 15. červen 2011 Podla mna ten olej kvapka z tej hrubej hadice na ten spodny ventil. Odpoj z toho ventilu z ktoreho to kvakpa tu hadicku a gugni do nej ci nieje plna oleja. Nemala by byt, lebo tadial ide vzduch, ale ak bude vo vnutri od oleja tak to bude nasavat niekde z interkulera, alebo niekde v tejto ceste. Nepohvizduje ti trochu turbo? Citovat
hakavcak Odesláno 18. červen 2011 Autor Odesláno 18. červen 2011 Podla mna ten olej kvapka z tej hrubej hadice na ten spodny ventil. Odpoj z toho ventilu z ktoreho to kvakpa tu hadicku a gugni do nej ci nieje plna oleja. Nemala by byt, lebo tadial ide vzduch, ale ak bude vo vnutri od oleja tak to bude nasavat niekde z interkulera, alebo niekde v tejto ceste. Nepohvizduje ti trochu turbo?možná trochu pohvizduje.. Citovat
jofo Odesláno 18. červen 2011 Odesláno 18. červen 2011 Bude pravdepodobne trosku cez loziska tlacit olej. Ten olej sa potom hromadi, alebo zachytava v hadiciach a cirkuluje so vzduchom dokola. A preto sa moze objavit aj v tom ventile. Ja som raz zhodil tu hrubu hadicu co ide do interkulera a v tom ohybe bolo trocha oleja. Mne tiez turbo trochu pohvizduje. Nic si ztoho nerob. Ocisti to a ak sa ti chce tak vycisti aj hadice okolo turba a interkulera a bude. Citovat
Budhas Odesláno 19. červen 2011 Odesláno 19. červen 2011 Mě to taky dělá, už se tlačí olej zkrž turbo, ale v minimálním množství.... někde mám malililinkatou direčku v cooleru, tak mi ten olej malinko prolíná i tam. Citovat
pires23 Odesláno 11. září 2011 Odesláno 11. září 2011 Nho ja to mám tiež zas.... od oleja aj okolo toho ventila .... Ale mám auto len 2 den tak ešte nemám taký prehľad čo a ako .... nepoznáte náhodou niekto šikovného mechnika z Prešovského kraja, ktorý sa Peugotom naozaj rozumie??? Ďakujem Citovat
Bamatala Odesláno 2. říjen 2011 Odesláno 2. říjen 2011 HQ Autotech ... pán Kolenčík, Poprad - Západ machri na autá a robia aj Peugeoty s origo diag. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.