Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

chlapi chcem kupit sportove pruziny,lenze ako nechapem zadnym tlmicom,tam niesu pruziny len torzna tyc..chcem znizit auto o nejake cm,lenze neviem ako s tym zadkom..to potrebujem kupit teraz aj tlmice a pruziny alebo ako..? dik

Odesláno

Vzadu sú torzné tyče ktoré sa prestavujú na zmenu svetlej výšky vozidla :) tlmiče ak nechceš športové tak stačí vpredu vymeniť len struni a vzadu len prestaviť tyče :D Ale neodporúča sa vpredu na sériovýcch tlmičoch dávať pružiny o zmene výšky viac ako 40mm to je už max ! ;) a vzadu sa pootočí väčšinou o zub čo je asi 40-50mm max dva !

Odesláno

Keď len 20-30mm tak to v pohode znesú sériové tlmiče a ten zadok si daj niekde do servisu k takému ktorý už také robil a spraví to...to by som si netrúfol ani ja...a predsa viem aký tam je postup práce :D

Odesláno

a zadok si ako vyriesil,tak ako sa pise tu,prestavit torzne tyce??? na akej stranke si kupoval tie pruziny ,napis mi ak si ovsem pamatas!...a ako to myslis ze skor sa vse opotrebuje,nebudem jazdit agresivne,no ale tie nase cesty,asi to mas na mysli co? diery a takkk... diky cauuu

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...