Petr0604 Odesláno 17. únor 2005 Odesláno 17. únor 2005 Mám 309 1,4 a místo otáčkoměru mám hodiny (JEAGER).Půjdou sem připojit budíky s otáčkoměrem (JEAGER)?Je vyvedena kabeláž?Šly by připojit přístroje VEGLIA ,aniž by se muselo něco předělávat na elektrice?Je ale jasné ,že kdyby tam šli dat GTI budíky tak nepůjdoe např tlakoměr oleje atd.,popř.nevíte jak to popřipojovat?:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa Citovat
snowboy Odesláno 18. únor 2005 Odesláno 18. únor 2005 Veglia a Jaeger maji jiny zapojeni plosaku, takze bez uprav to zamenit nejde. Minimalne se musi prehodit piny v konektorech. Zamenit hodiny za otackomer je v principu mozne, ale musis si vytahnout kabely k pristrojovce. Uz se to tu nekde resilo. Stejne tak s budikama z GTIcka. Musis mit samozrejme k dispozici cidla Nejlepsi je porovnat schemata. Mam takovy pocit, ze zcela jiste snadnejsi je pripojit externi budiky. Citovat
KUBBACHER Odesláno 18. únor 2005 Odesláno 18. únor 2005 Já měl stejnou 309ku jako máš ty, a měl jsem tam také hodiny, sehnal jsem si budíky s otáčkoměrem opět Jaeger a řešil jsem zapojení otáčkoměru, protože žádný kabel tam na otáčkoměr nachystaný nebyl, takže jsem napojil + a - a pak jeden drát spojil s se zdířkou v řídící jednotce, myslím že to byl krajní oranžový drát co vede z té vélké zdířky v řídící jednotce, tu barvu si už nepamatuji ale bylo to dost jednoduché, hodně se tu psalo o připojení na cívku, ale to mi nefungovalo, takže na řídící jednotku, mimochodem měl jsem 1,4 Tu3M, elektrika v autě nebyla předělávaná vše bylo původní. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.