Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám 309 1,4 a místo otáčkoměru mám hodiny (JEAGER).Půjdou sem připojit budíky s otáčkoměrem (JEAGER)?Je vyvedena kabeláž?Šly by připojit přístroje VEGLIA ,aniž by se muselo něco předělávat na elektrice?Je ale jasné ,že kdyby tam šli dat GTI budíky tak nepůjdoe např tlakoměr oleje atd.,popř.nevíte jak to popřipojovat?:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa

Odesláno

Veglia a Jaeger maji jiny zapojeni plosaku, takze bez uprav to zamenit nejde. Minimalne se musi prehodit piny v konektorech.

Zamenit hodiny za otackomer je v principu mozne, ale musis si vytahnout kabely k pristrojovce. Uz se to tu nekde resilo. Stejne tak s budikama z GTIcka. Musis mit samozrejme k dispozici cidla :)

Nejlepsi je porovnat schemata.

Mam takovy pocit, ze zcela jiste snadnejsi je pripojit externi budiky. :papa

Odesláno

Já měl stejnou 309ku jako máš ty, a měl jsem tam také hodiny, sehnal jsem si budíky s otáčkoměrem opět Jaeger a řešil jsem zapojení otáčkoměru, protože žádný kabel tam na otáčkoměr nachystaný nebyl, takže jsem napojil + a - a pak jeden drát spojil s se zdířkou v řídící jednotce, myslím že to byl krajní oranžový drát co vede z té vélké zdířky v řídící jednotce, tu barvu si už nepamatuji ale bylo to dost jednoduché, hodně se tu psalo o připojení na cívku, ale to mi nefungovalo, takže na řídící jednotku, mimochodem měl jsem 1,4 Tu3M, elektrika v autě nebyla předělávaná vše bylo původní.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...