Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chtěl bych se jenom podělit o informaci. Že jsme vyřešily EGR na motoru 2.0HDi, 100KW, 138k. Bylo tady řečeno, že to nejde, ale nám se to povedlo. Daly jsme tam dvojitou záslepku a EGR zůstal zapojený, aby pracoval normálně. Kopíruje svoji polohu a diagnostika nic nehlási. Auto se chová normálně a jede líp :)

Odesláno

Jo,souhlasím....nejdříve jsem si ho také oboustranně zaslepil,odpojil podtlakovou hadičku a házelo mi to chybu.Po připojení podtlaku maká \"na prázdno\" a na dia je to OK.Spotřeba mi klesla tak o 0,4 l/100 km a líp se sbírá od spodu.:)

Odesláno
Jo,souhlasím....nejdříve jsem si ho také oboustranně zaslepil,odpojil podtlakovou hadičku a házelo mi to chybu.Po připojení podtlaku maká \"na prázdno\" a na dia je to OK.Spotřeba mi klesla tak o 0,4 l/100 km a líp se sbírá od spodu.:)

nemas aj nejake foto.. viem ze sa to tu riesilo ale nenasiel som vlakno...ide to dobre ako hovoris ale netrpi tym turbo alebo nieco ine? v tejto veci sa nevyznam ale rozmyslam nad zaslepenim EGR..

Odesláno

Takovej malej OT ...Me by zajimalo jak je na tom novejsi V6 ...nekdo tvrdi ze EGR ma, nekdo zase ze nema.... Sam jsem hledal ale nenasel tak jestli nekdo na 100% zna odpoved, budu mu velice vdecny:papa

Odesláno

S.p.o.o.p: dej VIN a mrkneme do serviceboxu...

banane: nemas 100kW HDicko... :D na nasich strojich je to bez problemu, zaslepis a jdes od toho, i kdyz koukam, ze mas rok 2004, ale urco se neco dozvis v tom topiku...

myslim, ze mas co cist :aut

Odesláno
uz som pozeral kde a co na aute..:D ale schytil ma dazd tak to necham asi az na buduci tyzden:myslim..... ani tie xenony som do hmloviek nenahodil koli dazdu:grr

a tak vidíš :D veď aj ja sa do toho chcem pustiť len si musim najsť čas na to :D ale tak idem do toho :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...