ShW Odesláno 8. červen 2011 Odesláno 8. červen 2011 Chtěl bych se jenom podělit o informaci. Že jsme vyřešily EGR na motoru 2.0HDi, 100KW, 138k. Bylo tady řečeno, že to nejde, ale nám se to povedlo. Daly jsme tam dvojitou záslepku a EGR zůstal zapojený, aby pracoval normálně. Kopíruje svoji polohu a diagnostika nic nehlási. Auto se chová normálně a jede líp Citovat
mirdaa Odesláno 8. červen 2011 Odesláno 8. červen 2011 Jo,souhlasím....nejdříve jsem si ho také oboustranně zaslepil,odpojil podtlakovou hadičku a házelo mi to chybu.Po připojení podtlaku maká \"na prázdno\" a na dia je to OK.Spotřeba mi klesla tak o 0,4 l/100 km a líp se sbírá od spodu. Citovat
banan1987 Odesláno 8. červen 2011 Odesláno 8. červen 2011 Jo,souhlasím....nejdříve jsem si ho také oboustranně zaslepil,odpojil podtlakovou hadičku a házelo mi to chybu.Po připojení podtlaku maká \"na prázdno\" a na dia je to OK.Spotřeba mi klesla tak o 0,4 l/100 km a líp se sbírá od spodu. nemas aj nejake foto.. viem ze sa to tu riesilo ale nenasiel som vlakno...ide to dobre ako hovoris ale netrpi tym turbo alebo nieco ine? v tejto veci sa nevyznam ale rozmyslam nad zaslepenim EGR.. Citovat
S.p.o.o.p Odesláno 8. červen 2011 Odesláno 8. červen 2011 Takovej malej OT ...Me by zajimalo jak je na tom novejsi V6 ...nekdo tvrdi ze EGR ma, nekdo zase ze nema.... Sam jsem hledal ale nenasel tak jestli nekdo na 100% zna odpoved, budu mu velice vdecny:papa Citovat
h4wk3y Odesláno 8. červen 2011 Odesláno 8. červen 2011 S.p.o.o.p: dej VIN a mrkneme do serviceboxu... banane: nemas 100kW HDicko... na nasich strojich je to bez problemu, zaslepis a jdes od toho, i kdyz koukam, ze mas rok 2004, ale urco se neco dozvis v tom topiku... myslim, ze mas co cist Citovat
banan1987 Odesláno 8. červen 2011 Odesláno 8. červen 2011 dakujem.. konecne mam citanie na pokracovanie... Citovat
tomik1987 Odesláno 8. červen 2011 Odesláno 8. červen 2011 dakujem.. konecne mam citanie na pokracovanie... som ti nasadil chrobáka do hlavy ja to idem určite skusiť čo to urobí Citovat
banan1987 Odesláno 8. červen 2011 Odesláno 8. červen 2011 uz som pozeral kde a co na aute.. ale schytil ma dazd tak to necham asi az na buduci tyzden:myslim..... ani tie xenony som do hmloviek nenahodil koli dazdu:grr Citovat
tomik1987 Odesláno 8. červen 2011 Odesláno 8. červen 2011 uz som pozeral kde a co na aute.. ale schytil ma dazd tak to necham asi az na buduci tyzden:myslim..... ani tie xenony som do hmloviek nenahodil koli dazdu:grr a tak vidíš veď aj ja sa do toho chcem pustiť len si musim najsť čas na to ale tak idem do toho Citovat
Qcko Odesláno 8. červen 2011 Odesláno 8. červen 2011 tomik1987: ja viem ... ale na novom modely to vraj nie je mozne a tu sa to nejako podarilo Citovat
tomik1987 Odesláno 8. červen 2011 Odesláno 8. červen 2011 Qcko: no tak hadam keď pôjdeme podľa návodu tak by to mohlo byť ok =) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.