Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj chalosi mam taky problem na mojej 406 r.v 2001 ale prejdem k problemu ,na cd radiu Clarion my odisla cocka tak som sa ulakomyl a kupil som si Sencora a od vtedy mam problemy z informacnim displejom z klimovim displejom,hned jak otvorim dvere vsetko sa rozsviety a funguje ale idu len hodiny a stav vonkajsej teploty neukazuje su tam len dve ciarky kable som prehodil je to 7 a 4 aby my drzalo pamet, a ked vypnem auto vsetko este sviety vopred dakujem za vase nazori kde moze byt chyba,tak dnes som odpojil radio aj klimovy panen a nechal som tam len informacni displej a cuduj sa svete robi to stale ze by sa rozparovala BSI neviem pomoc Dakujem

Odesláno

zkus pres diag zrusit v konfiguraci BSI a displeje pritomnost originalniho radia

Dalsi veci, ktera by to mohla zpusobovat, nedostava se z toho radia nejaky napeti zpatky do palubni site po vypnuti klicku ? (napr. z nejakeho kondenzatoru apod.) nemas v aute aktivni subwufer, ktery by mel v sobe nejaky vetsi kondik, co by drzel napeti? to by taky mohlo delat tenhle neporadek

[upravil dne 7/6/11 16:50 Ferry]

Odesláno

Mam v aute akurat magic car ale ten my funguje a na diagnostike som bol vsetko som vypol ale robi to stale a neviem fakt co by to mohlo byt este skusim vypnut ten alarm ci to neroby on

Odesláno

nema to radio nahodou nejak proklemovany draty pro stale a spinane napajeni (jak uz jsi psal - kontakty 4 a 7 v ISO konektoru) ?

Odesláno

a do displeje se da diagnostikou prihlasit? je tam nastaven spravny typ komunikace s BSI (podle toho jestli to auto je uz MUX a nebo jeste ne)

Odesláno

udelalo ti to hned nebo az chvili po pouzivani toho sencora? i kdyz je to smejd tak by to nic udelat nemelo. jedine me napada ze sencor ma iso na sobe a osazene vsechny konektory tak jestli do protivky neni diagnostickej kabel.

Odesláno

Je to nastastavene dobre, a co sa tyka toho je to asi mesacna zalezitost vazne neviem odchadzalo to postupne asi to dam dajkemu dobremu elektrikarovy

Odesláno

A estre jeden dotaz na informacnom displeji my nejde neukazuje stupne a nejde ani palubak cize km,akt spotreba a ostatne len datum a hodiny

Odesláno

hmm nedostava data od BSI, jediny co se nastavuje v displeji je prave jen to datum a hodiny, ostatni bere z BSI

zkousel jsi uz odpojit toho Sencora a pripojit zpet origo radio, jestli se to nesrovna ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...