bongo Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 Ahoj chalosi mam taky problem na mojej 406 r.v 2001 ale prejdem k problemu ,na cd radiu Clarion my odisla cocka tak som sa ulakomyl a kupil som si Sencora a od vtedy mam problemy z informacnim displejom z klimovim displejom,hned jak otvorim dvere vsetko sa rozsviety a funguje ale idu len hodiny a stav vonkajsej teploty neukazuje su tam len dve ciarky kable som prehodil je to 7 a 4 aby my drzalo pamet, a ked vypnem auto vsetko este sviety vopred dakujem za vase nazori kde moze byt chyba,tak dnes som odpojil radio aj klimovy panen a nechal som tam len informacni displej a cuduj sa svete robi to stale ze by sa rozparovala BSI neviem pomoc Dakujem Citovat
Ferry Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 zkus pres diag zrusit v konfiguraci BSI a displeje pritomnost originalniho radia Dalsi veci, ktera by to mohla zpusobovat, nedostava se z toho radia nejaky napeti zpatky do palubni site po vypnuti klicku ? (napr. z nejakeho kondenzatoru apod.) nemas v aute aktivni subwufer, ktery by mel v sobe nejaky vetsi kondik, co by drzel napeti? to by taky mohlo delat tenhle neporadek [upravil dne 7/6/11 16:50 Ferry] Citovat
bongo Odesláno 7. červen 2011 Autor Odesláno 7. červen 2011 Mam v aute akurat magic car ale ten my funguje a na diagnostike som bol vsetko som vypol ale robi to stale a neviem fakt co by to mohlo byt este skusim vypnut ten alarm ci to neroby on Citovat
bongo Odesláno 7. červen 2011 Autor Odesláno 7. červen 2011 Takze neroby to ani ten alarm je mozne ze som odpalil nieco s tym Autoradiom Citovat
Ferry Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 nema to radio nahodou nejak proklemovany draty pro stale a spinane napajeni (jak uz jsi psal - kontakty 4 a 7 v ISO konektoru) ? Citovat
bongo Odesláno 7. červen 2011 Autor Odesláno 7. červen 2011 Takze dnes som bol na diagnostike a bsi nechce komunikovat ani z jednim displejom ako je to mozne Citovat
bongo Odesláno 7. červen 2011 Autor Odesláno 7. červen 2011 Chalani to nemal z vas nikto takyto problem Citovat
bongo Odesláno 7. červen 2011 Autor Odesláno 7. červen 2011 Chalai kto ma kontakt na clena PP205 dakujem Citovat
Pata Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 bongo: http://www.peugeot-kly.cz/ Aha, tak leda ICQ v jeho profilu http://www.peugeot-club.com/forum/member.php?action=viewpro&member=pp205 [upravil dne 7/6/2011 21:56 Pata] Citovat
Ferry Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 a do displeje se da diagnostikou prihlasit? je tam nastaven spravny typ komunikace s BSI (podle toho jestli to auto je uz MUX a nebo jeste ne) Citovat
Vítek1 Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 udelalo ti to hned nebo az chvili po pouzivani toho sencora? i kdyz je to smejd tak by to nic udelat nemelo. jedine me napada ze sencor ma iso na sobe a osazene vsechny konektory tak jestli do protivky neni diagnostickej kabel. Citovat
bongo Odesláno 7. červen 2011 Autor Odesláno 7. červen 2011 Je to nastastavene dobre, a co sa tyka toho je to asi mesacna zalezitost vazne neviem odchadzalo to postupne asi to dam dajkemu dobremu elektrikarovy Citovat
bongo Odesláno 7. červen 2011 Autor Odesláno 7. červen 2011 A estre jeden dotaz na informacnom displeji my nejde neukazuje stupne a nejde ani palubak cize km,akt spotreba a ostatne len datum a hodiny Citovat
Ferry Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 hmm nedostava data od BSI, jediny co se nastavuje v displeji je prave jen to datum a hodiny, ostatni bere z BSI zkousel jsi uz odpojit toho Sencora a pripojit zpet origo radio, jestli se to nesrovna ? Citovat
bongo Odesláno 7. červen 2011 Autor Odesláno 7. červen 2011 Ano skusal som to ale radio nekomunikuje len sa rozsviety len my nehovor ze my oddislo bsi Citovat
bongo Odesláno 8. červen 2011 Autor Odesláno 8. červen 2011 Ahoj Chalosi to ma fakt nechate v stichu mna uz nic nenapada Citovat
bongo Odesláno 8. červen 2011 Autor Odesláno 8. červen 2011 To neni pravda nikto nikdy nemal takyto problem nechce sa my verit Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.