Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

caute chystam sa kupovat new kotuce a chcem sa spytat aky mate nazor na Brzdove kotuce EBC-Turbo a platnicky EBC-Greenstuff

ate nechcem nakolko kamarati a brat nema snimi dobru skusenost

Odesláno

Ku tým platničkám čo som písal vyššie som dnes objednal aj kotúče nakoľko boli v niektorých miestach už dosť opotrebené a blížili sa ku hranici tolerancie, niečo cez 24 mm. Objednal som najprv TRW, po objednaní mi volali že ich momentálne nemajú a v dohľadnej dobe ani nevedia kedy ich budú mať (že nie sú ani na skladoch). Nie je to podstatné, no navrhol mi ak súrne potrebujem kotúče že mi spaví cenu na iného výrobcu a to EXO a sú to Ope Parts 2158.20 ( http://olejposta.sk/?f=7269&o=7582&c=7591&g=4&k=&y=2&s=18&m=114 ) a tak som si ich dal poslať a zajtra by mali doraziť. Mali by byť v podstate rovnaké ako tie TRW ale že tieto majú nejakú úpravu proti hrdzaveniu keď na ne nastrieka voda. Máte niekto skúsenosti s týmto typom kotúčov, jedná sa o predné.

Odesláno

Tak včera mi prišli tie spomínané brzdové kotúče Open Parts od firmy EXO, práve ich idem vymeniť. Uvidím či to bude dobrá kombinácia z brzdovými doštičkami TRW (tie som už mal kúpené skôr).

post-27076-14109620095955_thumb.jpg

Odesláno

Zdar chalani...tak ja som si väčšinou pozeral ceny nejakých dielov na tejto stránke http://www.faro.sk/catalog/ ...napr. ten brzdový systém od ATE pre 407 som tam nenašiel...sú tam iba dve značky...asi žiadna sláva keď tam je mali výber ale cena bude asi približne rovnaká aj u iných značiek...ale pre info som napísal stránku kde som si občas pozrel čo koľko zhruba stojí ak mi niečo trebalo...

• O 3 týdny později...
Odesláno

Peťo je ich potrebné premerať ako už písal Jitka+Jirka.

Ja som najprv kúpil brzdové doštičky, tie bolo vidno že sú už opotrebované a keď som premeral kotúče (predné) tak som ich mal nerovnomerne opotrebované. Pri vonkajšej časti mali 25,4 mm. ale smerom ku stredu to malo už slabých 24,2 mm a nakoniec som musel vymeniť aj tie kotúče.

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Trochu to tu oprášim, tak čo som zatiaľ nabehal možno 2-2,5tis. km od výmeny brzdových kotúčov a platničiek musím konštatovať že tie kotúče fakt zatiaľ nehrdzavejú ako tie čo tam boli od výroby. Zatiaľ som s nimi spokojný.

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Judes....bola by vhodná fotka, ako vyzerajú teraz po zime;)

Bol som práve pozrieť pr. brzdové platne, lebo mi začalo vypisovať hlášku \"opotrebenie\", majú už len cca 2-3 mm, takže čaká ma výmena, ale zmeral som aj kotúče a tie sú už tiež po živote - cca 23 mm. Takže ma čaká kompletná výmena pr. a aj zadných kotúčov a platní.

Pr. platničky už mám BOSCH - 58€.

Na aké značky by som sa mal orientovať? Tie kotúče čo má Judes sa mi páčia:super

[upravil dne 22/3/12 10:44 od Stefan00]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...