Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim kdyz ono OG dalka k Webastu prijde v lepsim pripade \"jen\" na cca 3-4tis v hosim na nasobky :(

Tak podobna udelatka plni stejnou fci. Pokud tedy staci dosah ovladani.

A spinaci hodiny vetsinou stejne naridim jen jednou a pak zapomenu :myslim

Odesláno
A nebolo jednoduchsie potiahnut ten kablik na start Webasta na kablik odomykania zadneho okna a dat to aktivovat na DO ??? !!!...

to bolo na mna ? ty si to vobec cital ??? a podla teba to mam ako pripojene ? hned v prvom prispevku o tom pisem, takze netusim o com hovoris...

neusim nikam chodit, jedine ku oknu aby som videl na auto a dialkacom to weba pustim... milujem tieto komenty :bojim

keby som to robil ako pises tak by tu toto vlakno nevzniklo

...

Otazka znie ako toto rele spustit orig. dialkovym ovladacom od vozidla? Ako myslienka mi prisla zadne okno kufra...

ak to bolo na niekoho ineho tak potom beriem spat svoj prispevok

for all: dosah mojho ovladaca je vyse 30 metrov s uz 2 riocnou baterkou... takze zatial spokojnost...

• O 4 týdny později...
Odesláno

Jaaaaaaj sorry Marcel00, tak si najprv precitaj ako si to napisal na zaciatku a potom nieco pis.

ak docitas moj prispevok dokonca, tak by si porozumel.

mylsel som na tu deaktivaciu zadneho okna, ktore sa ti odomkne a po neotvoreni sa ti zamkne.

keby si to dal v RJ zmenit len na to rele, nemusel by si cakat kym to zamkne. Co ak niekto pojde nahodou okolo a atd ....

• O 8 měsíců později...
Odesláno

auto mozem vzapati dialkacom zamknut...

takze otvorim zadne okno (spusti sa weba, okno nereaguje lebo je odpojene a nepouziva sa) a v zapati zamknem auto klasickzm sposobom...

ine moznosti diag neponuka. len zmenit co sa ma urobit pri stlaceni stredneho tlacitka DO, bud kufor alebo okno... pri oboch sa odomyka cele auto.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...