Lihous Odesláno 28. prosinec 2011 Odesláno 28. prosinec 2011 Zdravim kdyz ono OG dalka k Webastu prijde v lepsim pripade \"jen\" na cca 3-4tis v hosim na nasobky Tak podobna udelatka plni stejnou fci. Pokud tedy staci dosah ovladani. A spinaci hodiny vetsinou stejne naridim jen jednou a pak zapomenu Citovat
Marcel00 Odesláno 28. prosinec 2011 Autor Odesláno 28. prosinec 2011 A nebolo jednoduchsie potiahnut ten kablik na start Webasta na kablik odomykania zadneho okna a dat to aktivovat na DO ??? !!!... to bolo na mna ? ty si to vobec cital ??? a podla teba to mam ako pripojene ? hned v prvom prispevku o tom pisem, takze netusim o com hovoris... neusim nikam chodit, jedine ku oknu aby som videl na auto a dialkacom to weba pustim... milujem tieto komenty keby som to robil ako pises tak by tu toto vlakno nevzniklo ... Otazka znie ako toto rele spustit orig. dialkovym ovladacom od vozidla? Ako myslienka mi prisla zadne okno kufra... ak to bolo na niekoho ineho tak potom beriem spat svoj prispevok for all: dosah mojho ovladaca je vyse 30 metrov s uz 2 riocnou baterkou... takze zatial spokojnost... Citovat
mmartinkovic Odesláno 26. leden 2012 Odesláno 26. leden 2012 Jaaaaaaj sorry Marcel00, tak si najprv precitaj ako si to napisal na zaciatku a potom nieco pis. ak docitas moj prispevok dokonca, tak by si porozumel. mylsel som na tu deaktivaciu zadneho okna, ktore sa ti odomkne a po neotvoreni sa ti zamkne. keby si to dal v RJ zmenit len na to rele, nemusel by si cakat kym to zamkne. Co ak niekto pojde nahodou okolo a atd .... Citovat
Marcel00 Odesláno 17. říjen 2012 Autor Odesláno 17. říjen 2012 auto mozem vzapati dialkacom zamknut... takze otvorim zadne okno (spusti sa weba, okno nereaguje lebo je odpojene a nepouziva sa) a v zapati zamknem auto klasickzm sposobom... ine moznosti diag neponuka. len zmenit co sa ma urobit pri stlaceni stredneho tlacitka DO, bud kufor alebo okno... pri oboch sa odomyka cele auto. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.