Cinicman Odesláno 3. červen 2011 Odesláno 3. červen 2011 Čus chlopi... V sobotu idem za jedným servisákom a chcem si dať spraviť prednú nápravu, pretože po 100000km už toho má pri mojom \"štýle\" jazdenia dosť za sebou. Moja otázka znie: čo všetko mám dať vymeniť, prípadne nejaké overené značky... budem meniť aj kotúče a doštičky... U autokelyho mám zľavu ale nebránim sa ani nákupom v Eshopoch alebo na Ebayi... PS: Keď už to bude rozbabrané, mohol by som dať aj nejaký nastaviteľný podvozok a pretočiť torzku... Citovat
PAJA106 Odesláno 3. červen 2011 Odesláno 3. červen 2011 A mluvíš teda o přední bo o zadní?? pač vepředu máš pružiny, torzka je vzadu. Citovat
Cinicman Odesláno 3. červen 2011 Autor Odesláno 3. červen 2011 Jasné, to viem... preto je tam PS... Jedná sa mi hlavne o prednú nápravu... tá je vymlátená... Citovat
The_DoctoR Odesláno 3. červen 2011 Odesláno 3. červen 2011 ramena, čepy, spojovačky, stabilizátory, horní uložení, tlumiče, pružiny Citovat
švícko87 Odesláno 3. červen 2011 Odesláno 3. červen 2011 Když už to budeš mít takhle rozebrané,hod oko i na silentbloky motoru. Pokud by došlo i na zmíněné poloosy,tak rovnou i olej v převodovce. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.