Hadra Odesláno 15. únor 2005 Odesláno 15. únor 2005 Přijde cikán na pracák a povídá: \"Chci začít pracovat a už mě nebaví brát podporu.\" Úředník povídá: \" Máte obrovské štěstí. Právě jsme dostali žádost od jednoho hodně bohatého člověka, který hledá šoféra a milence pro svou dceru - nymfomanku v jedné osobě. Vaše pracovní činnost se bude skládat z toho, že budete řídit nejnovější černý mercedes a 1 až 2 denně budete souložit s jeho dcerou. Zaplatí vám košile, kravaty, obleky a oblečení pro volný čas. Pokud budete mít hodně přesčasů, tak vám je zaplatí a proplatí vám i veškeré jídlo. Ta dívka hodně cestuje a vy jí budete muset na jejích cestách doprovázet. Čistá mzda se pohybuje okolo 100.000 Eur ročně. Cikán na něj koukne a povídá: \" Si ze mě děláš prdel, ne....?\" Uředník mu odpoví: \"A kdo si s tim začal?\" Citovat
lexa Odesláno 15. únor 2005 Odesláno 15. únor 2005 :D:D:D:D:D Nejsem cikán, na to místo se hlásím!:D:D:D:D:D:papa:papa [Editován dne 15/2/05 lexa] Citovat
Operator Odesláno 15. únor 2005 Odesláno 15. únor 2005 Napsán autorem Marlin ty woe Hadra, zase se nudis co Marline, ani nevíš, jak se mi ulevilo, že tě tu dneska zase vidim. Včera cestou z práce byla u letiště úplně rozšrotovaná červená 106, 3dv. na elektronech. Rozmázla se o nějakej tahač. Pořád jsem doufal, že to nejsi ty. Citovat
John Odesláno 15. únor 2005 Odesláno 15. únor 2005 Hadra: :D:D hodně dobrý, Hold se asi nudí tak ho nechte.... :D Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 15. únor 2005 Odesláno 15. únor 2005 Přijde cigán do drogerie, že tam chce dělat prodavače. Vedoucí povídá, že si ho vezme na pohovor a že si ho ozkouší. \"Dám vám otázku. Přijde zákaznice, že potřebuje umývat okna. Co jí doporučíte?\" Cigán povídá: \"Né, ja bych jí doporučil Okénu.\" \"Správně. A co doporučíte zákaznici, která bude mít ... no víte, ženské dny?\" Cigán pohotově:\"Né Okénu\" Vedoucí:\"Počkejte, nezbláznil jste se? Proč Okenu?\" \"Né, když nemůže šukat, tak a? táhne umejvat okna\" Citovat
Petr605 Odesláno 15. únor 2005 Odesláno 15. únor 2005 Víte, co má cikán bílýho? . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Cikán má bílýho poslouchat.:D (Nejsem skin ) Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 15. únor 2005 Odesláno 15. únor 2005 Ale seš !!! :D:papa Napsán autorem Petr605 Víte, co má cikán bílýho? . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Cikán má bílýho poslouchat.:D (Nejsem skin ) Citovat
Operator Odesláno 15. únor 2005 Odesláno 15. únor 2005 A víte proč orionka začala dělat bílý Fidorky? .................................aby si cikán neukousl prsty. (nejsem rasista ) Citovat
Marlin Odesláno 15. únor 2005 Odesláno 15. únor 2005 \"sefe, venku prejel parni valec cikana\" \"tak pro ne dojdi, potrebuji novej CD-rom\" 2Operator, nestastny pohled co ale ja to fakt nebyl, i kdyz sem se uz taky parkrat malem rozmazl o kamion, asi si clovicek hral na Simira, kdyz v nedeli videl Cobru Citovat
Hadra Odesláno 15. únor 2005 Autor Odesláno 15. únor 2005 Simir.......Marline ty seš samej Simir posledni dobou.....Hele, kluci, já jen doufám, že nás za ty vtipy nikdo nezavře....? Prijde cikane do cukrarny a pta se: \"Pane, mate Calipo?\" \"Ne\" odpovi nasrane cukrar. \"A mate Corneto?\" \"Ne...\" odpovi chlap. \"A co teda vlastne mate?\" pta se cikanek. Cukrar se skloni pod pult, vytahne obrovskou bouchacku da ji cikankovi k hlave a tise pravi: \"Magnum...vole!!\" Nejsem skin ani ........ra.....já to sem ale nemůžu napsat Citovat
Marlin Odesláno 15. únor 2005 Odesláno 15. únor 2005 Napsán autorem Hadra Simir.......Marline ty seš samej Simir posledni dobou.....Hele, kluci, já jen doufám, že nás za ty vtipy nikdo nezavře....? Prijde cikane do cukrarny a pta se: \"Pane, mate Calipo?\" \"Ne\" odpovi nasrane cukrar. \"A mate Corneto?\" \"Ne...\" odpovi chlap. \"A co teda vlastne mate?\" pta se cikanek. Cukrar se skloni pod pult, vytahne obrovskou bouchacku da ji cikankovi k hlave a tise pravi: \"Magnum...vole!!\" Nejsem skin ani ........ra.....já to sem ale nemůžu napsat :D:D:D:D me uz zadnej nenapada, hele v kolika dilech mel Simir 106ku?? a navic, ji mel jeste v tvy barve, tak bys mel byt rad neeee :papa Citovat
Hadra Odesláno 15. únor 2005 Autor Odesláno 15. únor 2005 No jo.......dy? já jsem rád.......Tak mně napadá : \" Prodám 106 co měl Simir v neděli v Kobře 11. za 130 000 Kč. Zn.: Velice věrná kopie. Popř vyměním za 205 1.6 GTI \" . Sakra já o tom autě začínám hodně přemýšlet. Citovat
Petr605 Odesláno 15. únor 2005 Odesláno 15. únor 2005 Já jsem teda viděl jenom několik málo dílů tohoto veselého německého seriálu, ale nejezdila ta holka od toho tureckýho skřeta ve fábii? Citovat
lexa Odesláno 15. únor 2005 Odesláno 15. únor 2005 Jezdila i ve feldě, střídá to jak ponožky. Citovat
Marlin Odesláno 15. únor 2005 Odesláno 15. únor 2005 se nediv, kdyz ji je likviduje jak na bezicim pase Citovat
Hadra Odesláno 15. únor 2005 Autor Odesláno 15. únor 2005 No jo no jo, ale máte pocit, že v NDR stojí 106ka stejně jako Fóbie? Mně se zdá, že Kobra ( teď i trochu Matrix ) začíná šetřit. Citovat
Marlin Odesláno 15. únor 2005 Odesláno 15. únor 2005 mno, ale zase pro zmenu na zacatku zlikvidovaly Jaguara taky mi to obcas prijde, ze trosku setri, ale vzdycky tam devastovaly starsi auta, takze me to nejak neprekvapuje Citovat
Petr605 Odesláno 15. únor 2005 Odesláno 15. únor 2005 Jednou kdysi dávno tam rozmlátili i 605 a od tý doby ji splácejí, tak musejí šetřit...:D:D:D:D Matrix je taky nějakej seriál? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.