Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Aloha,

Tak 605ka je doma, za tejden sem sni najezdil temer 4tis km a musim se priznat ze ES9J4 mi na tvari vykouzlil ten nejvetsi usmev :)

Ale, pomalu si zvykam na par drobnych problemu s elektrikou jako ze mi cas od casu nefunguje central u levych zadnich dveri a el stahovani okna ridice se chova taky divne :)) nebo ze mi nejde 4brity klic zastrcit do diry pod volantem.

ale docela bych ted potreboval poradit.

krome toho ze mam manual a k autu jen v nemcime coz mi moc nepomaha, tak mi ted prestalo fungovat radio Clarion 6035.

Pred par dny se zacal zasekavat displey a ted po vymene baterky radio ani nenabehne.

zkousel sem najit nejake tipy na netu ale nic, radio nereaguje na zadne cudliky, \"mode\" ani \"BND\". displey nezobrazuje ani napis \"code in\" a je kompletne mrtvej ani dioda nesviti kdyz zamknu autak.

verim ze to bude nejaka banalita o kterej nevim tak predem diky za jakoukoliv radu ;)

Odesláno

Co tak vybrat radio a pozriet poistku ???

Na zadnej strane by mala byt poistka, myslim cervena.

Alebo este premerat napajanie, ci ide do radia.

Svieti ti panel PC ? idu ti okna ? v knizke je popis poistiek tak pozri ktora je na radio a pozri ci je dobra.

Odesláno

Jak píše mmartinkovic, pravděpodobně bude v tahu pojistka na radiu. Je červená.

Radio odjistíš špejlí v každém z horních rohů rámečku radia. Poté už jen vysuneš radio, ale bacha aby se ti nevyrval konektor od antény, který je na pravé straně.

Odesláno

PS: kup si hned niekde v elektre predlzovak na auto antetu.

ja som raz vytiahol radio a nemohol som nahodit antenu, lebo kabel bol kratky.

tak som musel kupit predlzovak 1,8 m koli 10 cm kabla. cena asi 50 korun.

Pechy a odkedy si zmenil voz ?

Odesláno

Přesně jak píšeš, u té antény by měl být delší kabel. Na to pozor.

Auto jsem změnil asi před 14 dny :-) Ale 605 mám zatím pořád před barákem.

Bylo to moje první auto na které se nedá zapomenout, navíc si troufnu říct, že v pohodlnějším kočáru už nikdy sedět nebudu.

• O 4 měsíce později...
Odesláno

...radiu zacal blbnout display a tlacitka, ale dikybohu fungovalo dalkove ovladani pod volantem, ale ted prestalo fungovat uplne.

Myslel sem ze to je zase pojistka takze jsem ji vymenil a zkontroloval vsechny ostatni, ale nic.

Tak jsem premeril napeti na kabelech co jdou do radia a tam stava je a kdyz rozsvitim svetla tak se rozviti i diody na plosnaku v radiu, ale display nic.

premyslim kde je problem...jediny co me napada je plosnak v p***li, tak leda koupit novej plosnaks displayem, jinak uz vazne nevim.

Co si myslite?

• O 3 měsíce později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno
:papa měl jsem ten samý problém, stačilo dát za dosedací plochu asi milimetrový plast tak aby po zaklopení úplně display nedosedl a je vystaráno, vše svítí jak má :aut
Odesláno

No, aj mne prestalo svieti jedno tlacitko, tak som sa chytil to rozobrat.

Po rozobrati som zistil, ze su tam male ziarovky, nie take ako v paneli pristrojovky ,ale este mensie, napajkovane do DPS a s krytkou.

Pod displejom su 2 ziarovcicky 1 z pravej strany a 1 z lavej. na tlacitka je ich tam asi 5 ks, a je spraveny svetlovod tak aby svietili vsetky.

Moj navth by bol ziarovky vybrat, a napajkovat LED na 12 V, nakolko tam priamo z konektora na doske je pisanych +12 V na osvetlenie. Prblem by bol akurat ako to bude svietit, kedze LED ky nemaju taky rozptyl aby pekne svietilo vsetko tak ako ma.

TO : marman 27 :

ano radio musi von, a rozobrat. su tam dake 4 sroby na maly krizovy srobovak. inak to ide lahko.

len treba dat potom pozor, lebo ak bude displej zle otoceny, tak tlacitka povypadavaju von.

Ale nic nie je problem dat nazad.

Vela zdaru pri oprave. ja pockam na teplejsie pocasie a na prihodnejsiu chvilu opravy, nakolko sa mi akosi do toho nechce. :-) :papa

Odesláno

Dnes som kupil ziarovcicky do panela radia, tak ako som pisal hore.

Potvrdilo sa mi pravidlo : cim mensia ziarovka tym vyssia cena - 1 ks 1,1 €.

Ale mam tak sa dam zajtra do toho.

Ak by niekto chcel aj navod mozem pofotit.

:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...