Pantata_Janousek Odesláno 31. květen 2011 Odesláno 31. květen 2011 Aloha, Tak 605ka je doma, za tejden sem sni najezdil temer 4tis km a musim se priznat ze ES9J4 mi na tvari vykouzlil ten nejvetsi usmev Ale, pomalu si zvykam na par drobnych problemu s elektrikou jako ze mi cas od casu nefunguje central u levych zadnich dveri a el stahovani okna ridice se chova taky divne ) nebo ze mi nejde 4brity klic zastrcit do diry pod volantem. ale docela bych ted potreboval poradit. krome toho ze mam manual a k autu jen v nemcime coz mi moc nepomaha, tak mi ted prestalo fungovat radio Clarion 6035. Pred par dny se zacal zasekavat displey a ted po vymene baterky radio ani nenabehne. zkousel sem najit nejake tipy na netu ale nic, radio nereaguje na zadne cudliky, \"mode\" ani \"BND\". displey nezobrazuje ani napis \"code in\" a je kompletne mrtvej ani dioda nesviti kdyz zamknu autak. verim ze to bude nejaka banalita o kterej nevim tak predem diky za jakoukoliv radu Citovat
mmartinkovic Odesláno 1. červen 2011 Odesláno 1. červen 2011 Co tak vybrat radio a pozriet poistku ??? Na zadnej strane by mala byt poistka, myslim cervena. Alebo este premerat napajanie, ci ide do radia. Svieti ti panel PC ? idu ti okna ? v knizke je popis poistiek tak pozri ktora je na radio a pozri ci je dobra. Citovat
Pechy Odesláno 1. červen 2011 Odesláno 1. červen 2011 Jak píše mmartinkovic, pravděpodobně bude v tahu pojistka na radiu. Je červená. Radio odjistíš špejlí v každém z horních rohů rámečku radia. Poté už jen vysuneš radio, ale bacha aby se ti nevyrval konektor od antény, který je na pravé straně. Citovat
mmartinkovic Odesláno 1. červen 2011 Odesláno 1. červen 2011 PS: kup si hned niekde v elektre predlzovak na auto antetu. ja som raz vytiahol radio a nemohol som nahodit antenu, lebo kabel bol kratky. tak som musel kupit predlzovak 1,8 m koli 10 cm kabla. cena asi 50 korun. Pechy a odkedy si zmenil voz ? Citovat
Pechy Odesláno 1. červen 2011 Odesláno 1. červen 2011 Přesně jak píšeš, u té antény by měl být delší kabel. Na to pozor. Auto jsem změnil asi před 14 dny :-) Ale 605 mám zatím pořád před barákem. Bylo to moje první auto na které se nedá zapomenout, navíc si troufnu říct, že v pohodlnějším kočáru už nikdy sedět nebudu. Citovat
Pantata_Janousek Odesláno 1. červen 2011 Autor Odesláno 1. červen 2011 Tak konecne mam zase music diky panove!! zkontroloval sem vsechny pojistky i tu vzadu na radiu, jenz vypadala v poradku ale i tak sem ji preventive vymenil a radio uz zase hraje. diky moc za rady a tipy :super Citovat
Pantata_Janousek Odesláno 25. říjen 2011 Autor Odesláno 25. říjen 2011 ...radiu zacal blbnout display a tlacitka, ale dikybohu fungovalo dalkove ovladani pod volantem, ale ted prestalo fungovat uplne. Myslel sem ze to je zase pojistka takze jsem ji vymenil a zkontroloval vsechny ostatni, ale nic. Tak jsem premeril napeti na kabelech co jdou do radia a tam stava je a kdyz rozsvitim svetla tak se rozviti i diody na plosnaku v radiu, ale display nic. premyslim kde je problem...jediny co me napada je plosnak v p***li, tak leda koupit novej plosnaks displayem, jinak uz vazne nevim. Co si myslite? Citovat
mmartinkovic Odesláno 27. říjen 2011 Odesláno 27. říjen 2011 daj tam ine radio a mas :-( dako zakry okraje a ani to nebude take zle. Citovat
Pantata_Janousek Odesláno 27. říjen 2011 Autor Odesláno 27. říjen 2011 Asi mi nezbyde nic jineho Citovat
marman27 Odesláno 18. únor 2012 Odesláno 18. únor 2012 taktiez mam problem s tymto radiom, prestal mi svietit displej... ono radio funguje bezproblemov len ten displej nesvieti. Je mozne to vobec nejak opravit? Citovat
mmartinkovic Odesláno 20. únor 2012 Odesláno 20. únor 2012 A displej nejde vobec, alebo len nejde osvetlenie displeja ? Skus to pozriet. podla mna to bude len ziarovka na podsvietenie. Citovat
marman27 Odesláno 20. únor 2012 Odesláno 20. únor 2012 len podsvietenie nejde... a tlacitka by mali svietit asi tiez vsetky, nie? lebo svietia mi len nejake tri dokopy cize cele radio musi ist von? Citovat
DAVID Odesláno 1. březen 2012 Odesláno 1. březen 2012 měl jsem ten samý problém, stačilo dát za dosedací plochu asi milimetrový plast tak aby po zaklopení úplně display nedosedl a je vystaráno, vše svítí jak má Citovat
mmartinkovic Odesláno 1. březen 2012 Odesláno 1. březen 2012 No, aj mne prestalo svieti jedno tlacitko, tak som sa chytil to rozobrat. Po rozobrati som zistil, ze su tam male ziarovky, nie take ako v paneli pristrojovky ,ale este mensie, napajkovane do DPS a s krytkou. Pod displejom su 2 ziarovcicky 1 z pravej strany a 1 z lavej. na tlacitka je ich tam asi 5 ks, a je spraveny svetlovod tak aby svietili vsetky. Moj navth by bol ziarovky vybrat, a napajkovat LED na 12 V, nakolko tam priamo z konektora na doske je pisanych +12 V na osvetlenie. Prblem by bol akurat ako to bude svietit, kedze LED ky nemaju taky rozptyl aby pekne svietilo vsetko tak ako ma. TO : marman 27 : ano radio musi von, a rozobrat. su tam dake 4 sroby na maly krizovy srobovak. inak to ide lahko. len treba dat potom pozor, lebo ak bude displej zle otoceny, tak tlacitka povypadavaju von. Ale nic nie je problem dat nazad. Vela zdaru pri oprave. ja pockam na teplejsie pocasie a na prihodnejsiu chvilu opravy, nakolko sa mi akosi do toho nechce. :-) Citovat
mmartinkovic Odesláno 3. březen 2012 Odesláno 3. březen 2012 Dnes som kupil ziarovcicky do panela radia, tak ako som pisal hore. Potvrdilo sa mi pravidlo : cim mensia ziarovka tym vyssia cena - 1 ks 1,1 €. Ale mam tak sa dam zajtra do toho. Ak by niekto chcel aj navod mozem pofotit. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.