Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, chystám se měnit zadní díl výfuku na P206 a nemůžu se rozhodnout, od koho ho vzít...rozhoduju se mezi Walkerem a Bosalem, pak sem viděl ještě nějakej Asmet ale to vůbec neznám...od Bosalu i Walkeru byly docela nic moc vejfuky na Felicii co sem měl a bral sem od Tylla, ale teď nevim vůbec...rozhodně chci ať vydrží dýl jak dva roky..

Odesláno

BOSAL určitě ne, dělají to v polsku z toho nejlevnějšího plechu to nic nevydrží..... Delší dobu už to neprodávám .... Vezmi rozhodně WALKER, ten většinou drží dobře.... :mrk:papa

EDIT : Výfuky TYLL jsou perfektní na vozy ŠKODA ty prodávám taky :)

[upravil dne 31/5/11 14:02 godzila.01]

Odesláno
walker neber, já ho měnil za bosal, ten dávaj origo i v peugeotu...

Bosal je poslední dobou horší a horší, Walker je svou kvalitou nyní lepší než Bosal.

Co se týká výrobků z Polska snažej se svými cenami zlikvidovat velké , prověřené výrobce, ale kvalita je úplně jinde.

Koncový tlumič máš dnes okolo 1000,- Kč , ale dle spokojenosti zákazníků Ti radím vem radši Walker.

http://www.vyfukove-systemy.cz/index.php?item=06296014

čus

Odesláno

co je z Polska stojí za h....,ještě jsem neviděl že olejový filtr ani ne za rok prorezne zvenku pod barvou, o tažným který vůbec nepasuje ani nemluvím, ale je to levný :D

Odesláno

The_DoctoR : Namáš fotku ? Docela by mně to zajímalo, protože nám v práci vysí cca 200 výfuků WALKER a neviděl jsem žádnej co by vypadal nějak špatně .... :myslim

mxmen : Viděl jsem plechovou olejovou vanu co za dva roky prorezla, takže mně nic nepřekvapí .... :D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...