PJDefort Odesláno 31. květen 2011 Odesláno 31. květen 2011 Ahoj, chystám se měnit zadní díl výfuku na P206 a nemůžu se rozhodnout, od koho ho vzít...rozhoduju se mezi Walkerem a Bosalem, pak sem viděl ještě nějakej Asmet ale to vůbec neznám...od Bosalu i Walkeru byly docela nic moc vejfuky na Felicii co sem měl a bral sem od Tylla, ale teď nevim vůbec...rozhodně chci ať vydrží dýl jak dva roky.. Citovat
The_DoctoR Odesláno 31. květen 2011 Odesláno 31. květen 2011 walker neber, já ho měnil za bosal, ten dávaj origo i v peugeotu... Citovat
MJSytic Odesláno 31. květen 2011 Odesláno 31. květen 2011 Bosal neber, ber Walker teď jsem kupoval walker na 106 za pár šušňů a ten předtím tam byl 4roky [upravil dne 31.5.11 14:45 MJSytic] Citovat
godzila.01 Odesláno 31. květen 2011 Odesláno 31. květen 2011 BOSAL určitě ne, dělají to v polsku z toho nejlevnějšího plechu to nic nevydrží..... Delší dobu už to neprodávám .... Vezmi rozhodně WALKER, ten většinou drží dobře.... :papa EDIT : Výfuky TYLL jsou perfektní na vozy ŠKODA ty prodávám taky [upravil dne 31/5/11 14:02 godzila.01] Citovat
karl gustav Odesláno 31. květen 2011 Odesláno 31. květen 2011 walker neber, já ho měnil za bosal, ten dávaj origo i v peugeotu... Bosal je poslední dobou horší a horší, Walker je svou kvalitou nyní lepší než Bosal. Co se týká výrobků z Polska snažej se svými cenami zlikvidovat velké , prověřené výrobce, ale kvalita je úplně jinde. Koncový tlumič máš dnes okolo 1000,- Kč , ale dle spokojenosti zákazníků Ti radím vem radši Walker. http://www.vyfukove-systemy.cz/index.php?item=06296014 čus Citovat
The_DoctoR Odesláno 1. červen 2011 Odesláno 1. červen 2011 já měl obě značky doma vedle sebe a walker katastrofa, strašný sváry ohyby, děs. Připomínám, že se jednalo o střeďák ne o koncovku... Citovat
mxmen Odesláno 1. červen 2011 Odesláno 1. červen 2011 co je z Polska stojí za h....,ještě jsem neviděl že olejový filtr ani ne za rok prorezne zvenku pod barvou, o tažným který vůbec nepasuje ani nemluvím, ale je to levný Citovat
godzila.01 Odesláno 6. červen 2011 Odesláno 6. červen 2011 The_DoctoR : Namáš fotku ? Docela by mně to zajímalo, protože nám v práci vysí cca 200 výfuků WALKER a neviděl jsem žádnej co by vypadal nějak špatně .... mxmen : Viděl jsem plechovou olejovou vanu co za dva roky prorezla, takže mně nic nepřekvapí .... :D:D Citovat
The_DoctoR Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 fotky by se našly Mám to porovnaný, takový strašný záhyby co má walker jsem snad nikdy neviděl....:-/ Citovat
godzila.01 Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 Tak to semka hod, nebo mi to pošli do mailu, to by mi zajímalo.... Jak říkám mám jich tu spoustu a nikde jsem nezjistil že by to nějak neodpovídalo... Citovat
EXI.60 Odesláno 10. červen 2011 Odesláno 10. červen 2011 Bosal dělají i v Madarsku kamoš jim tam s autodopravou něco vezl. Citovat
godzila.01 Odesláno 10. červen 2011 Odesláno 10. červen 2011 Je dobře že to vyrábí v zemích kde dbají na kvalitu provedení .... :D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.