zoby Odesláno 14. únor 2005 Odesláno 14. únor 2005 co si o tom myslíte? http://obchod.wapweb.cz/DetailPage.asp?DPG=25116 můžu je mít za 600,- jsou rok používané... Citovat
Xander Cage Odesláno 14. únor 2005 Odesláno 14. únor 2005 Tak to si radsi ty 3 stovky pridej a kup si novy, je to lepsi, protoze se ti zajedou na tvoji audio sestavu. Citovat
Petr605 Odesláno 15. únor 2005 Odesláno 15. únor 2005 Napsán autorem Xander Cage Tak to si radsi ty 3 stovky pridej a kup si novy, je to lepsi, protoze se ti zajedou na tvoji audio sestavu. Ajajajajajaj. Cože se mu???????? Napiš, kdo Ti tohle řekl. Asi začnu tyhle pověry sbírat a jednou budu slavnej jako Jirásek. Citovat
Xander Cage Odesláno 15. únor 2005 Odesláno 15. únor 2005 To nevis, ze kazdy novy repro se musi \"zajet\" ? Musi se rozpohybovat, treba samotny magnat udava 60 hodin hrani. Citovat
Petr605 Odesláno 16. únor 2005 Odesláno 16. únor 2005 To teda nevím. Mechanický vlastnosti reproduktoru se s časem mění, ale nemělo by tak být. A pokud nějaký výrobce uvádí, že se repra musí \"zajet\", tak to zavádí alibismem typu \"může to hrát trochu divně, ale to je normální\". Takovej reprák bych si nekoupil. Já si spíš myslím, že to vymyslel nějaký \"hifista\". Víš, jak je konstruovaný reproduktor a znáš princip jeho činnosti? Tam není nic, co by se muselo \"zajíždět\". Nic tam o sebe netře, žádný pohyblivý spoje tam nejsou atd. Je to spíš tak, že se časem vlastnosti zhoršují. Zhoršuje se kvalita uchycení membrány ke koši mechanickým namáháním, zhoršuje se kvalita membrány samotné atd. Asi si fakt začnu tyhle hifi názory někam psát... Citovat
zoby Odesláno 16. únor 2005 Autor Odesláno 16. únor 2005 pánové, nedržíte se tématu. jen mě zajímalo jestli jít do těchto jetých, nebo si za ty prachy koupit nový TVM Citovat
Xander Cage Odesláno 16. únor 2005 Odesláno 16. únor 2005 No kazdopadne se nechci hadat, a ani nejsem nejaky odbornik, ale jak je konstruovan reproduktor vim docela dobre a je fakt, ze tem neni nic, co by se melo zajizdet, ale z vlastni zkusenosti, je pravda, ze napr. u subwoofer je pri prvnim pusteni kvalita zvuku o malinko horsi, nez treba po chvilce hrani. Citovat
Petr605 Odesláno 16. únor 2005 Odesláno 16. únor 2005 Já bych do starých repráků za tuhle cenu nešel. Už můžou být poškozený a projeví se to třeba za měsíc, dva. Kup si nový. Jo, a pozor na to \"zajíždění\". A? si je \"zajedeš\" správně. Já o tom nic nevím, ale učitě o tom bude něco na fórech, co se zabývají výhradně hifi. Tam jsou ti praví odborníci.:D:D:D:D Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 16. únor 2005 Odesláno 16. únor 2005 Každopádně bych je někde rád slyšel hrát. Mám v \"C\" sloupku jakýsi originály a chtěl bych ten zadek nějak posílit... Citovat
Petr605 Odesláno 16. únor 2005 Odesláno 16. únor 2005 Napsán autorem Xander Cage No kazdopadne se nechci hadat, a ani nejsem nejaky odbornik, ale jak je konstruovan reproduktor vim docela dobre a je fakt, ze tem neni nic, co by se melo zajizdet, ale z vlastni zkusenosti, je pravda, ze napr. u subwoofer je pri prvnim pusteni kvalita zvuku o malinko horsi, nez treba po chvilce hrani. Z duc-duc bedny nevychází zvuk, ale hluk. Tam je to jedno, hlavně, když se klepou plechy. Citovat
Guest Finger Odesláno 21. únor 2005 Odesláno 21. únor 2005 Chlapci zajděte na autohifi.cz a tam Vám potvrdí, že reprák není dobrý zatěžovat plným výkonem, ale nechat o 10hodin hrát na menší výkon, zvláš? důležitý je to u sw, třeba ten soundstream co sem semka dával hrál o 50% hůř než po pěti hodinách hraní...je to fakt a potvrdí to každej hifista... a k tématu, připla? a kup nový, zvláš? magnat bych nekupoval novej...jestli chceš supr repro na rádio, jdi do helix, nebo hertz! Citovat
Guest Finger Odesláno 21. únor 2005 Odesláno 21. únor 2005 aa sory, ne novej, ale rok hranej:D Citovat
Marek206 Odesláno 23. únor 2005 Odesláno 23. únor 2005 No jak vidím co člověk to názor . Co já vím tak repráky se \"nezajíždí na danej typ aparatury, ale faktem je že se nějakej čas \"rozehrávají\". Ale u Magnatu je to v celku jedno. Tam pověstná německá tvrdost nevyšumí. Já vím že je to vždycky o penězích, ale faktem je, že od magnatu bych se držel dál. Včera byl u mně obchodní zástupce od Alpine a měl jsem v rukách nový repra z modelové řady 2005 a jestli budou hrát tak jak vypadají, no tak to bude NÁŘEZ. Byly to komponentní 16cm s externí výhybkou za cca 3.000,- Kč maloobchod (cena ještě není ofic. stanovená), ale myslím, že je lepší přišetřit a raději jít do něčeho v tomhle duchu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.