MilanF1 Odesláno 30. květen 2011 Odesláno 30. květen 2011 Mám dotaz vzhledem k dennímu svícení (prosím bez komentářů k samotným světlům). Přívod jsem vytáhl z pojistkovky u motoru a píchnul jsem to na čerpadlo. Na Kokoříně se mi stalo, když jsme stáli při čekání na výjezd na spanilou jízdu, že mi denní přestaly svítit. Jakmile jsem zvednul kapotu, tak mi někdo přidal plyn ... a začlo to svítit. Takže se chci zeptat, zda čerpadlo v nádrži prostě někdy netlakuje. Pokud je to jen při \"stání na červenou\", pak mi to je šumák, ale aby mi to nezhaslo třeba za jízdy. PS: dneska jsem koukal na kabely a všechno OK, tahal jsem za ně a nic ani nebliklo, takže v nich chyba není. Citovat
limar Odesláno 30. květen 2011 Odesláno 30. květen 2011 čerpadlo v nádrži za chodu motora musí ísť stále, bez neho okamžite motor hasne Citovat
MilanF1 Odesláno 30. květen 2011 Autor Odesláno 30. květen 2011 Takže bych chybu měl někde jinde Když mám klíč ve druhé poloze, jakmile přestane vrčet čerpadlo v nádrži, světla zhasnou ... pochopitelně. Citovat
h4wk3y Odesláno 30. květen 2011 Odesláno 30. květen 2011 me as na sraze zaclo auto samo od sebe nekdy blikat doprava ... buh vi... Citovat
MilanF1 Odesláno 30. květen 2011 Autor Odesláno 30. květen 2011 no jo, hold ta francouzská elektronika Mně prostě napadlo, že když motor běží na volnoběh, že nepotřebuje tlačit naftu do filtru. Citovat
limar Odesláno 30. květen 2011 Odesláno 30. květen 2011 skús vytiahnuť poistku č.35 v motorovom priestore a uvidíš, že ani na voľnobeh nepôjde Citovat
Qcko Odesláno 30. květen 2011 Odesláno 30. květen 2011 No, ono neviem ake tam mas cerpadlo, kazdopadne su cerpadla, ktore vyhodnucuju mnozstvo paliva potrebne pre dodavanie a zaroven snimaju napr. stav paliva atd. a tie pracuju sekvencne (iba ked je potrebne palivo v motore, inak nepracuje), ale ci ty mas zrovna taketo cerpadlo, alebo ci ich maju Pugy to netusim, ale napatie na primari by malo byt stale, predpokladam ze to riadi nejaka elektronika, ale to by chcelo schemu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.