Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kdy ne/jde proud do čerpadla v nádrži

Recommended Posts

Odesláno

Mám dotaz vzhledem k dennímu svícení (prosím bez komentářů k samotným světlům).

Přívod jsem vytáhl z pojistkovky u motoru a píchnul jsem to na čerpadlo. Na Kokoříně se mi stalo, když jsme stáli při čekání na výjezd na spanilou jízdu, že mi denní přestaly svítit. :( Jakmile jsem zvednul kapotu, tak mi někdo přidal plyn ... a začlo to svítit.

Takže se chci zeptat, zda čerpadlo v nádrži prostě někdy netlakuje. Pokud je to jen při \"stání na červenou\", pak mi to je šumák, ale aby mi to nezhaslo třeba za jízdy.

PS: dneska jsem koukal na kabely a všechno OK, tahal jsem za ně a nic ani nebliklo, takže v nich chyba není.

Odesláno

Takže bych chybu měl někde jinde :(

Když mám klíč ve druhé poloze, jakmile přestane vrčet čerpadlo v nádrži, světla zhasnou ... pochopitelně.

Odesláno

no jo, hold ta francouzská elektronika ;)

Mně prostě napadlo, že když motor běží na volnoběh, že nepotřebuje tlačit naftu do filtru.:myslim

Odesláno

No, ono neviem ake tam mas cerpadlo, kazdopadne su cerpadla, ktore vyhodnucuju mnozstvo paliva potrebne pre dodavanie a zaroven snimaju napr. stav paliva atd. a tie pracuju sekvencne (iba ked je potrebne palivo v motore, inak nepracuje), ale ci ty mas zrovna taketo cerpadlo, alebo ci ich maju Pugy to netusim, ale napatie na primari by malo byt stale, predpokladam ze to riadi nejaka elektronika, ale to by chcelo schemu :roll

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...